canım allahım sabır versin mekanı cennet olsun işşallah allah razı olsun şimdiden bende sizler için dua ediyorum işşallah dualarım kabul olur
canım allah razı olsun sanada iyiki varsınız hayatımda manevi arkidişlerim benim
bu arada demeden geçemicem eşlerle ilgili bir şaka yapmışın kız göbegimi tuta tuta güldüm he allah seni ne etmesin hemianladın sen oni
amin canım benim amin tez zamanda yaradanımda seni ve burdakileri mükafatlandırsın işşallah bugün namazda çok dua ettim bilesiniz dedim allahım sen istersen olur ol de olsun dedimcanım benide ekle şimdi okuyorum
canım salıya az kaldı işşallah görürüm yavrumu teyzemin kızı hemşire degerin çok güzel sevtuncum dedi benimkindende yüksek çıkmış dedi allahım başa kadar götürsün dedi işşallah bu kerez yavrumla dönerim sag saglim evimeçin takvimine baktım gene erkek digerleride erkek çıktı acaba ben habira erkekmi doguruyorum ney
allahım elini ayagını saglıklı versinde daha ne ister bir anne kusura bakma alta gördüm tam cevap yazıcaktım benim yavru yakaladı
tutu kolumdan karşı daireye çaya götürdü selam bile veremedim
![]()
Canımcım inşallah salı halaydayız eli ayağı düzgün olsunda biz onu çok severizzzz.