Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsoşum kurufasulye pilav kuzum bide turşu ben yemiycem kociş yer illaki gittiğimiz yerde bişey verirler çayın yanına iki sefer yemiyim diyorum
buarada kardeloş çok gezdiğinden kk ona engel koydu :60::60:

canım bidaha denedim eklenmiş diyo ben sana yolluycam birazdan akıl edip yazamadım ya mesajı yollarken :60:

:60::60::60:
ay koptum yaa bunu benim yazdığım belli oluyo hiç kardeloş tarzı değil

:60::60:

abla tanıdığın biriyse misafirperverliğini biliyosan öyle yap.yoksa bende bi kere gittiğim yerde yiyemem ayıp olur diye bişey yemeden gitmiştim,aç kaldım anamm bisküvi bile koymamıştı.

demekki atıyo beni diye kandırıyo bizi
valla kandirmıyo garibim ağlıyoya :43:
ama ona iyi oldu az gezsin :60::60:
nickinden değil herhalde pc de sorun var.virüs prog bazı sitelerde böyle sorun çıkarır.reklam varya sitenin görünüşünde.onları virüs algılayıp engeller.

evet ben girdim ve yazdım çünkü onun pcde sorun
buarada yolladım kuzu

abla tanıdığın biriyse misafirperverliğini biliyosan öyle yap.yoksa bende bi kere gittiğim yerde yiyemem ayıp olur diye bişey yemeden gitmiştim,aç kaldım anamm bisküvi bile koymamıştı.

ay yapar oyaa ondan zati kuzum
ama seninki kötü olmuş aç karnınada çay içilmez :1:

birsoşum kurufasulye pilav kuzum bide turşu ben yemiycem kociş yer illaki gittiğimiz yerde bişey verirler çayın yanına iki sefer yemiyim diyorum
buarada kardeloş çok gezdiğinden kk ona engel koydu :60::60:

canım bidaha denedim eklenmiş diyo ben sana yolluycam birazdan akıl edip yazamadım ya mesajı yollarken :60:

:60::60::60:
ay koptum yaa bunu benim yazdığım belli oluyo hiç kardeloş tarzı değil

:60::60:
ebrar ya kuruyu bende fazla sevmiyom yiyince hem gaz yapıyo hem wc den çıkartmıyo mideyede dokunuyo iyiki bugün yemeğe sana gelmemişim aç kalırdım kardeloşta az gezsin site dışlamasın çok gezince mikrop getiriyo
nickinden değil herhalde pc de sorun var.virüs prog bazı sitelerde böyle sorun çıkarır.reklam varya sitenin görünüşünde.onları virüs algılayıp engeller.
selina haklısın ama başka sitelerden gelince virüz pc yi bozuyo siteyi değil

inşallah hamilesindir canım
allahım daha fazla uğraştırmasın

Allah razı olsun iyi dilekde bulunanların hepsinden. Her ay ped bile almıyordum gelecek aya gebe kalırım diye. Geçen ay olmayınca üzüntüden 10 ay yetecek kdr ped almıştım.Umutlanmam diyordum.Ama nafile bu ay yine yelkenler fora :))):9::9::9:

evet canım yaa daha yeni bitti.duşa girmeden bakim dedim.gerçi temizlik bitti bide dolma yaptım oda ocakta pişiyo.
ebrar abla duayı gördüm birazdan okurum.bu 3lü kombinasyonu becerirsek her hafta yapalım tabi.daha çok dua okunmuş olur.rabbim kabul etsin inş.
afıyet olsun cnm ben bgn bütün gün uyudum senı kıskandım ama yrn msafır var yine:1::1:

arkadaşlar hepiniz çok saolun babanemi dün topraga verdik ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah,,,,,ben duaları bitirdim sevtun kardelen ve aleyna için,,,hala memleketteyim daha evime dönmedim persembe dönücem kısmetse kendinize iyi bakın,,,,,
basın sagolsun cnm allah mekanını cennet etsın:5:bende özledım babaannemı :5:

ınsallah bı tanem ınsallah hepımıze gelsın bebısler senınde suren az kaldı az daha sabır sonra bır gun gelecek ve kızlarr ben hamıleyım dıceksınnnn
:
ınsallah kayram ınsallah hayallerımız gercek olur umarım bırgün:14:
Canım DR. 2 ay bekleyelim olma şansı %50 demiş.Normal yoldan olmazsa ilaç veririz . Yine olmazsa aşılama yaparız demiş. Keçiboynuzu yapmıştım eşime ancak bir bardak içebildi kuscaktı bende zorlamadım.Şimdilik ne ilaç ne de bir kür uyguluyoruz.Bakalım hayırlısı belirtiler göğüsde hafif ağrı, hafif mide bulanması, kasıklarda batma, bugün hafifde baş dönmesi oldu.Bilmiyorum acaba psikolojik mi hayırlısı bakalım 9 unda adet günüm.Bekliyorum sabırsızlıkla.Senin günün ne zmn müjdeli haberleri alırız inş.Dediğin gibi çifter çifter bir kız bir erkek :29::29::29::29::29::29::29::29::29::13::13::13:
ınsallah cnm adetınede az kalmıs hadı hayırlısı müjdeyle gelırsın umarım belırtılerınde varmıs hadı umut olursun banada:16:

kızlar şu kardeloşun işleriyle uğraşıyorum ay bituhaf oldu ama birazdan dönücem okey :60::60:
:9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
b-343228-sarı_gül.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
b-343228-sarı_gül.gif

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART************************

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
NİSAN AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
**********************SEVTUN****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

Son düzenleme:
kızlar eşim geldi çay yapıyorum sonra gelmeye çalışırım iyiakşamlar

# pelin67
# semraozsoy+
kızlar nasılsınız bakem neler var neler yok:3::3::3::3: hern çıkabilirim haberiniz olsun:59::59::59:
sevtunum görmeden cıkmışım seni canım nasılsın iyisindir inş:16:
kuzum cok sevındım ıcıne sındıgıne saclarının eee gusele ne olsa yakısır msn de grusmek ıstersen sen yolla ıstersen ben senı ekleyım en kısa zamanda
bu arada atesınde dusme olmus herhalde ınsallah gelmez kırmızıların herseyı de ona baglamamak lazım annelerımız ates olcerekmı hamıle kalmıslar kuzu yaaa

ınsallah bı tanem ınsallah hepımıze gelsın bebısler senınde suren az kaldı az daha sabır sonra bır gun gelecek ve kızlarr ben hamıleyım dıceksınnnn

ınsallah kuzum saolasın ınsallah hepımızın saglıklı bebıslerı olur

bende senın nohutlu pılav yapmana sevındım heheyyyyyy:35::35::35::35:

ınsallah kuzucum ınsallah hepımız ıcın berektlı bır yıl olsun ınsallah

senın yuregın arkadaslarım kızmasın ama hepımızınkınden gusel bıtanem benım seve seve okurum hatta okundu yaz luften

kız ne var kı onda tarıfı yazmıslar zatı ılk yaptıgında belkı nohtuun sertlıgını ayarlayamayabılırsın ama yapa yapa olur benımde canım ıstedı sımdı

canım tekrar basın sag olsun ve saglıcakla dön evıne

sevtuncum salı gunune bırsey kalmadı canım zaten ıkızde olsa bırsey sorun olursa dr soler artık bence bunları dusunmemelısın kendıne ve ufaklıga ıyı bakmalısın

kızlar ben cıkıyorum yarın aksama kadar gremıcem merak etmeyın ve duaları okundu bılın:39::39::39::39:
amin kayracım inş karşılaşamıyorum bu aralar evine gecince bol bol görüşürüz inş:54:
# semraozsoy
# SeLiNa23+
# ebrar_53+ slm kızlar nasılsınız genemi dersiniz ama ben bi türlü kendimi iyi hissedemiyorum yorgunluk ve uykusuzluk hala var kaynımlar gece 3 te geldiler 4.5 gibi yattık uyuyamadık bile geri 7 de kalktık sabah .5 gibi giitiler bulaşık ev yatak derken akşam oldu biraz önce yemek yedim gerçi anlamadım istemeyerek yedim mide bulantım var hafif istemeyerek yiyince öyle oluyo valla özledim sizleri bu hafta dua 3 kişiye okunuyomuş olsun canım 2 yi okuyan 3 de okur hayırlısı olsun sizler nasılsınız
canım benim cok yorma kendini bebişe ve kendine dikkat et bizde seni özledik allaha emanet ol:38:
ben kaçtım hazırlanmam gerek hepinizi öpüyorum
gece geç gelirim çok kaynatmayın olurmu

eboşum kendine iyi bak canım bugun görüşemeyiz yarın görüşmek üzre opüyorum kocaman:54:

hosbulduk cnmm gecmis okuyorumm daa yazdiklariniza gec veririsem kusura bakmayinn

ebrarcim cnm cok saol vaalla cook iyi oldu salon vardida kücük ve bize özel kimse giremeyecek:47::47::47::52::52::52: saka saaka eger otrumaya gelirsen sen gire bilirsin:60::60::60::60:
ama kücük oda gercekten iyymis daha sIcak oluyuoorr:1::1::1::1:

elixsircim iyigeceler

sevtuncum kendini düsünerek yipratma ins güzel sonuclar alacaksinn bebisin sana sIMSIKI sarilip hic birakmayacak inss üzerek düsünerek ne olcak ne olcak diyerek beynini yorma bebisinide yorma hayirli neyse allahtan o olsun tatlimm

waycim kendini üzme bidahaki aya inss

garipcim ins bebis vardirda özlemin sona erir tatlimm

pelincim burda okadar iyi insanlar varki hicc düsünme senin yerinede okuruz duayi

üzülmüyorum artık canım ama bidaki aya değil yani olması inkansız inşallah kociş gelince
ay sen negüzel yazıyosun öyle ellerine sağlık içim açıldı renkli renkli
dimek beni kabul edersin zaten etmeseydinküserdim bak :1:canım bende kaçyıldır koca salonu ısıtmaya çalışırdım bende küçük bir oda yaptım bu kış çok rahatım kocişimde ayrıca çok memnun doğalgaz faturası epeyce düştü :42:

tamam canım sen nasıl istersen sorun yok

nerelerdesin hasret sen?herşey yolunda inşallah

canım çok geçmiş olsun nedenirki allahım sabır versin ailesine sanada kolaylık canım
neyse giderlerse azcık dinlenirsin :23:

canım prolaktin çabuk düşüyo endişelenme

sen nerdesin bakıyım merak ettim seni ya
kayram bigün bizde oluruz tavuk inşallah küçük küçük civcişvlerimizolur
tamam canım dua yazarım sanada :38:

canım kaçırdım seni görüşmek üzere iyi geceler

canım ya merak ettim senide dimek pazartesi alıcaksın sonuçları hadi hayırlısı
inşallah banum inşallah

ay kıyamam sana ya yollayımmı ampul yedek var bizde :89:
canım tsklr evet ben cıkınca gelmişsin ya iyi bakalım canım
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15
SELİNA......................15
SEVTUN.....................15
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR...............10
EGAL........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8

KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15
SELİNA....................15
SEVTUN...................15
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA...................15
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR................10
EGAL........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15
KARDELOŞ..............15
BANCUK..................15
DURU.....................15
SELİNA..................15
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15
DERDA..................15
KAYRA..................15
BANU....................15
LAGRİMA...............15
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10
NANELİŞKR.............10
EGAL......................10
BİRSEN...................13
canım bana dua vermemişsin
arkadaşlar hepiniz çok saolun babanemi dün topraga verdik ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah,,,,,ben duaları bitirdim sevtun kardelen ve aleyna için,,,hala memleketteyim daha evime dönmedim persembe dönücem kısmetse kendinize iyi bakın,,,,,
basınız sağolsun canım şimdi gördüm yazını çok üzüldüm allah sabır versin
ben kaçtım hazırlanmam gerek hepinizi öpüyorum
gece geç gelirim çok kaynatmayın olurmu

canım herkesi korkuttun galiba hiç kimse yok konuşacak

Back
X