• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aramadım,liram yok demek için çağrı attım ki,anlarsın deyüüüüüüü
ay var ya biri okuyabişlse yerime çok sevincem,şu an tekrardan apdest almak gerek,sabahada çok yoğunum,inşallah unutmam diyorum gene.

ben almim tatlım,yedi say sen,üç kalori az almanın hesabını yaparkene:30:
canım eger okuyamma dıyorsan sabah ben okurum duaları ne dersın???
olmaz bişii kısss ye orayaaa dıkkat edınce strestenten daha cok alıyo ınsan

canım afıyet olsun sen de benım gıbı mıde başlıyo hemen canım lımonsuyu warsa yarımcay bardagı ıc ya da lımonun kendısı warsa ıyı gelıyor:34:
he bilmemki cnm ya.limon daha çok ekşitmesin...:31:
aramadım,liram yok demek için çağrı attım ki,anlarsın deyüüüüüüü
ay var ya biri okuyabişlse yerime çok sevincem,şu an tekrardan apdest almak gerek,sabahada çok yoğunum,inşallah unutmam diyorum gene.

ben almim tatlım,yedi say sen,üç kalori az almanın hesabını yaparkene:30:
hee,ben aradın sandım cnm...okuyamıyosan bende okurum yada selina istemişti ona veririm..okuma sen madem cnm.
:emir_bebek: en büyük dileğim canımın çok sevdiğim kocamın bir parçasını taşımak
inşallah cnm...hepimizin dilegi bu hoşgeldin.
selam canom evet iğneye gidiyoz gece gündüz 4 tane kaldı çok şükür
sen naaptın iyimisin

iyi bari cnm Allahım şifalar versin...
napim cnm yaa..aynı işte..biraz canım sıkkın..ortada ibşy yok ama sıkılıyom.:5:

:emir_bebek: en büyük dileğim canımın çok sevdiğim kocamın bir parçasını taşımak
hepimizin dileği o aslında inşallah enkısa zamanda gerçek olur
hmm anladım ablam zaten yasak ya sılıkme olayı ben hıc sılıkmıyorum yıkamaya werıyorum haydeee
kılımım de yok sermeye ewlenırken her odaya halı aldık o kadar cok bos oluyor bısey yokken de...
terlık gıyıyoruz sureklı tak tuk sınır oluyomm:9::9:

sevcanım yasağı dinleyenmi var bende daha 1 kez çırpmamışımdır ama var öyle tipler
evet terliklerde parkede çok ses yapıyo doğru

hee,ben aradın sandım cnm...okuyamıyosan bende okurum yada selina istemişti ona veririm..okuma sen madem cnm.

ben okurummm sabah canımmm kocişe kalkıcam 6da bırdaha yatmıycam tamızlıge başlamadan once okurummmm.
canım ben d eole sanıyordum basta ekşiltıyor ama sonradan ıyı gelıyorrr:76::76:

derincim,teşekkürler canım,kusura bakma olur mu?
bu seferlik beni mazur görün
ben çıkıyorum kızlar,öptüm hepinizi.
aldım bi tane savcan cım,ellerine sağlık
çikolata yemeyelide baya olmuştu bu arada:39:

benim kötü üst komşum silkeliyo malesef,be devirde,halı yıkamalar,elektrik süpürgeleri varken bişey silkelenir mi yaaaaaa.
terbiyesiz kadın:57:

sen bılırsın canım musaıtım dıye soyledım benımkıler bıttı ya ya o yuzden...
anladım cnm benim,sana çok olmasın ama..selinada okurum deimşti de...sen bilirsin o zaman sen oku madem içinden geldi..
derincim,teşekkürler canım,kusura bakma olur mu?
bu seferlik beni mazur görün
ben çıkıyorum kızlar,öptüm hepinizi.
aldım bi tane savcan cım,ellerine sağlık
çikolata yemeyelide baya olmuştu bu arada:39:

tmm cnm olsun...hadi iyi geceler Allah rahatlık versin.

benim kötü üst komşum silkeliyo malesef,be devirde,halı yıkamalar,elektrik süpürgeleri varken bişey silkelenir mi yaaaaaa.
terbiyesiz kadın:57:

canım bır sıkayet ettım mı zabıta el koya olaya ama vıcdanen ınsan sıkayet edemıyor ewet dedıgın gıbı halı yıkamacı dolu heryer ben de anlamıyorum onlarııı:20::20:

canom yaa kıyamam sıkma canını her ne olursa olsun gerçi sebepsiz diyosun arada oluyo işte inşallah geçer

off ay bu bel,sırt ağrısı nedır yaaa??? test yapıcam cıkmazsa bısey gıdecegım oncekı hamılleıkten kaldı feci ağrı oluyor allah allah

Back
X