hoşgeldın canımm ınsallah yakın zamanda ıcınde olur kocanın bır parçasıen büyük dileğim canımın çok sevdiğim kocamın bir parçasını taşımak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldın canımm ınsallah yakın zamanda ıcınde olur kocanın bır parçasıen büyük dileğim canımın çok sevdiğim kocamın bir parçasını taşımak
hee seviyo görünüyo benimki ama içini Allah bilir:)
canım eger okuyamma dıyorsan sabah ben okurum duaları ne dersın???aramadım,liram yok demek için çağrı attım ki,anlarsın deyüüüüüüü
ay var ya biri okuyabişlse yerime çok sevincem,şu an tekrardan apdest almak gerek,sabahada çok yoğunum,inşallah unutmam diyorum gene.
ben almim tatlım,yedi say sen,üç kalori az almanın hesabını yaparkene![]()
he bilmemki cnm ya.limon daha çok ekşitmesin...
canım afıyet olsun sen de benım gıbı mıde başlıyo hemen canım lımonsuyu warsa yarımcay bardagı ıc ya da lımonun kendısı warsa ıyı gelıyor![]()
hee,ben aradın sandım cnm...okuyamıyosan bende okurum yada selina istemişti ona veririm..okuma sen madem cnm.aramadım,liram yok demek için çağrı attım ki,anlarsın deyüüüüüüü
ay var ya biri okuyabişlse yerime çok sevincem,şu an tekrardan apdest almak gerek,sabahada çok yoğunum,inşallah unutmam diyorum gene.
ben almim tatlım,yedi say sen,üç kalori az almanın hesabını yaparkene![]()
inşallah cnm...hepimizin dilegi bu hoşgeldin.en büyük dileğim canımın çok sevdiğim kocamın bir parçasını taşımak
selam canom evet iğneye gidiyoz gece gündüz 4 tane kaldı çok şükür
sen naaptın iyimisin
hepimizin dileği o aslında inşallah enkısa zamanda gerçek oluren büyük dileğim canımın çok sevdiğim kocamın bir parçasını taşımak
hmm anladım ablam zaten yasak ya sılıkme olayı ben hıc sılıkmıyorum yıkamaya werıyorum haydeee
kılımım de yok sermeye ewlenırken her odaya halı aldık o kadar cok bos oluyor bısey yokken de...
terlık gıyıyoruz sureklı tak tuk sınır oluyomm![]()
ben okurummm sabah canımmm kocişe kalkıcam 6da bırdaha yatmıycam tamızlıge başlamadan once okurummmm.he bilmemki cnm ya.limon daha çok ekşitmesin...
hee,ben aradın sandım cnm...okuyamıyosan bende okurum yada selina istemişti ona veririm..okuma sen madem cnm.
inşallah cnm...hepimizin dilegi bu hoşgeldin.
iyi bari cnm Allahım şifalar versin...
napim cnm yaa..aynı işte..biraz canım sıkkın..ortada ibşy yok ama sıkılıyom.![]()
hoşgeldın canımm ınsallah yakın zamanda ıcınde olur kocanın bır parçası
![]()
sen bılırsın canım musaıtım dıye soyledım benımkıler bıttı ya ya o yuzden...sevcancım selina istemişti cnm ona mesaj yollayım ben..başkası okumasın kızlar fazla olur sonra...![]()
selamlar..
Hormon testleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bana bir bakabilirmi?
selam cnm hosgeldın bennnnnn!!!Selamlar..
Hormon testleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bana bir bakabilirmi?
derincim,teşekkürler canım,kusura bakma olur mu?
bu seferlik beni mazur görün
ben çıkıyorum kızlar,öptüm hepinizi.
aldım bi tane savcan cım,ellerine sağlık
çikolata yemeyelide baya olmuştu bu arada![]()
anladım cnm benim,sana çok olmasın ama..selinada okurum deimşti de...sen bilirsin o zaman sen oku madem içinden geldi..sen bılırsın canım musaıtım dıye soyledım benımkıler bıttı ya ya o yuzden...
derincim,teşekkürler canım,kusura bakma olur mu?
bu seferlik beni mazur görün
ben çıkıyorum kızlar,öptüm hepinizi.
aldım bi tane savcan cım,ellerine sağlık
çikolata yemeyelide baya olmuştu bu arada![]()
benim kötü üst komşum silkeliyo malesef,be devirde,halı yıkamalar,elektrik süpürgeleri varken bişey silkelenir mi yaaaaaa.
terbiyesiz kadın![]()
he bilmemki cnm ya.limon daha çok ekşitmesin...
hee,ben aradın sandım cnm...okuyamıyosan bende okurum yada selina istemişti ona veririm..okuma sen madem cnm.
inşallah cnm...hepimizin dilegi bu hoşgeldin.
iyi bari cnm Allahım şifalar versin...
napim cnm yaa..aynı işte..biraz canım sıkkın..ortada ibşy yok ama sıkılıyom.![]()
canım geldı ıcımden ewetanladım cnm benim,sana çok olmasın ama..selinada okurum deimşti de...sen bilirsin o zaman sen oku madem içinden geldi..
tmm cnm olsun...hadi iyi geceler Allah rahatlık versin.