- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.461
mlkem hanımcım anladım fakat biz başında kumbara olayını konuşmuştuk . edilen dualar hergün iki kişinin duası ve ona okunduğu için öyle karar kılmıştık. bence böyle iki kişiye edilen dualarla gidelim ne dersiniz? eğer yavaş ise 3 kişiye okuruz . bakarız durumumuza görearkadaşlar maşallah fazla fazla okuyoruz benim bir önerim olacak 38 kişiyiz kişi başı enaz madem 15 okuyoruz 8 i kişiye kalanı kumbaraya atsak.. 17 eksik kalanda kumbaradan alsak böylece hasta olan arkadaşlarımız duamı kim okuyacak diye beklemez ve ayrıca günde 3 kişi hatta 4 kişi bile okuruz
1 kişi 8 adetten 4 kişi 32 adet yapar... bu sayıyıda minimum 35 yaparsak kalanda kumbaraya kalır...
umarım anlatabilmişimdir
mlkem hanımcım anladım fakat biz başında kumbara olayını konuşmuştuk . edilen dualar hergün iki kişinin duası ve ona okunduğu için öyle karar kılmıştık. bence böyle iki kişiye edilen dualarla gidelim ne dersiniz? eğer yavaş ise 3 kişiye okuruz . bakarız durumumuza göre
amin hepimizinkini inşallah mlkem hanımcımtamam canım... allah kabul etsin dualarımızı...
Arkadaşlar ben 25-25 alıyorum dualarımızın kabulü yüce RABBIMDENniyaz ediyorum15+15 okundu Allah kabul etsin...
ysbam hanımcım biz en son çıkcaksınız diye konuşmuştuk ,bende çıkardım ama eğer kalcaksanız geri ekliyorum hemen. ben kalmanız taraftarıyım ama siz bilirsiniz. en son konuştuk o yüzden ben hata ettim sandım ekleyeyim mi?melisameliss arkadaşımız için 15 okudum rabbim gunlundekini hayırlısıyla nasip etsin damla22 arkadaşımız için İçin15 okudum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ismim silinmiş olsun yinede okudum
ysbam hanımcım hemen geri ekliyorum, ben devam edemeyeceksiniz sanıyordum,mutlu oldum sizi aramızda gördüğümüze,tekrardan hoşgeldiniz kusura bakmayınmelisameliss arkadaşımız için 15 okudum rabbim gunlundekini hayırlısıyla nasip etsin damla22 arkadaşımız için İçin15 okudum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ismim silinmiş olsun yinede okudum
Arkadaslar zaten toplam ne kadar okuyacagimizin bir onemi yok. Yani tamamlamamiz gereken sayi yok. O yuzden rahat olalim. Kimse kimsenin yerine okumak zorunda degil. Regl oldugunuzu soylersiniz okumazsiniz. Eslestirme yapmak gerekli degil bence. Cok karisacaktir boyle. Ve bunun uzerine konusmalarla dolacaktir sayfalar. Zaten amacimiz en az 15+15=30 okumak olmali. Bunu gecmeye calisalim hepimiz. Aslinda aysenin yerine fatma okuyunca zaten fatma okumus olacak. Bir degisiklik olmayacak ki. Hepimjz bikiyoruz ki Allah katinda kimin duasinin daha makbul oldugunu bilemeyiz. Birinin 1 duasi digerinin 100 duasindan daha makbul olabilir.
bu da benim fikrim:)
biz hep regl doneminde okuduk bu arada. Ve ici rahat etmeyenler okumadi. Daha esnek olmak lazim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?