- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.481
estağfurullah siz k.b siz sordunuz ama ben net bi cevap veremedim çıkmayı istemiyordum ama kimsenin hakında girmek istemem demiştim yetiştirmem diye ama kesinlikle aksatmiycam çıkmak istemiyorumysbam hanımcım hemen geri ekliyorum, ben devam edemeyeceksiniz sanıyordum,mutlu oldum sizi aramızda gördüğümüze,tekrardan hoşgeldiniz kusura bakmayın
Bence de cikmayin ben ve listedekiler asla dua edeni geri cevirmeyiz tekrardan ozur dilerim . Hatam duzeltilmistir .estağfurullah siz k.b siz sordunuz ama ben net bi cevap veremedim çıkmayı istemiyordum ama kimsenin hakında girmek istemem demiştim yetiştirmem diye ama kesinlikle aksatmiycam çıkmak istemiyorum
Pptyam hanimcim ben anlayamadim tam olarak biraz daha aciklar misiniz?Regl sorununa söyle bir çözüm düşündüm de uyar mı bilmiyorum? Kişi başına 15 okuyunca 570 yapıyor. Sayıyı sabitleyip 313 yaparsak kisi başına 8 -9 düşüyor bu da 1 günde 4 kişiye okunmasi demek. Haliyle regl durumunda olan arkadaşlarımız adına sayıyı daha rahat okuruz gorusundeyim.
ben okudum 15 15 allah kabul etsin RABBİM herşeyin en hayırlısını nasip etsin**HANIMLAR HERKES OKUSUN
15+15 OKUYAN HANIMLAR YUKARIDAKİ LİSTEMIZDEKI BEĞEN TUŞUNA BASARSA SAYFALAR ARTMAYACAKTIR. BENIM ICIN TOPARLAMASI KOLAY OLACAKTIR. FAZLA VEYA EKSİK OKUYANLAR ALTA YAZMAYA BAŞLASINLAR ,DİKKAT EDELİM..ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİN. HANIMLAR LÜTFEN ÇIKMADAN OKUYUP OKUMADIĞINIZI KONTROL ETMEDEN ÇIKMAYIN Kİ EKSİK GÖRÜNMEYİN,SEVGİLER
Pptyam hanimcim ben anlayamadim tam olarak biraz daha aciklar misiniz?
ppatyam hanımcım geçmiş olsun öncelikle. üzülmeyin çünkü listemizdeki çoğu kişi gönüllü zaten tamamlanacaktır bir şekilde. anlıyorum siz okuyamayan arkadaşlara da okumak istiyorsunuz ve sayımızı düşürelim diyorsunuz. bu da bir ince ve güzel düşüncedir tşk ediyorum size bu düşünceni için. diğer hanımlar da fikirlerini buraya yazarlarsa sevinirim. ama benim fikrim açıkçası sayıya takılmayalım ama 15 i minimum bir limitimiz, bir düzen olması adına koyduk. bence sayı mühim değil ama o akşama geceye kadar hangi iki arkadaşımızın sırası gelmişse ona 15+15 ayetel kürsi duaları edebiliriz diye düşünüyorum. topiği açtım ama hep beraber kararımızı verelim ,sayıyı düşürmek isteyen hanımlarda fikirlerini paylaşsınlar. ama fikrim hergün iki kişiye 15+15 ayetel kürsinin önemli bir rakam olacağını(sayı mühim değil ama dua açısından) düşünüyorum çünkü bence en güzel ve etkili dualardan birini ediyoruz . karar hepimizin ortak kararı olacaktır hanımlar fikirlerini paylaşsınlar lütfen.Şu an 30'ar tane okuyoruz 30'da okuyamayan bir arkadaşımıza okursak 60 olacak. Toplam sayıyı 313 diye sabitlersek kişi başına 8 okuma düşecek iki kisi icin 16 bir de okuyamayan arkadaşımız için okursak 32 tane olacak. Tabii bu benim fikrim çoğunluk ne der bilemiyorum. Şu aralar faranjit sebebiyle bogazimi çok yoramiyorum diye okuyamayanlar yerine okuyamiyorum ve inanin üzülüyorum (umarım bu kez açıklayıcı olmustur melisa hanim) Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?