- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.501
ppatyam hanımcım geçmiş olsun öncelikle. üzülmeyin çünkü listemizdeki çoğu kişi gönüllü zaten tamamlanacaktır bir şekilde. anlıyorum siz okuyamayan arkadaşlara da okumak istiyorsunuz ve sayımızı düşürelim diyorsunuz. bu da bir ince ve güzel düşüncedir tşk ediyorum size bu düşünceni için. diğer hanımlar da fikirlerini buraya yazarlarsa sevinirim. ama benim fikrim açıkçası sayıya takılmayalım ama 15 i minimum bir limitimiz, bir düzen olması adına koyduk. bence sayı mühim değil ama o akşama geceye kadar hangi iki arkadaşımızın sırası gelmişse ona 15+15 ayetel kürsi duaları edebiliriz diye düşünüyorum. topiği açtım ama hep beraber kararımızı verelim ,sayıyı düşürmek isteyen hanımlarda fikirlerini paylaşsınlar. ama fikrim hergün iki kişiye 15+15 ayetel kürsinin önemli bir rakam olacağını(sayı mühim değil ama dua açısından) düşünüyorum çünkü bence en güzel ve etkili dualardan birini ediyoruz . karar hepimizin ortak kararı olacaktır hanımlar fikirlerini paylaşsınlar lütfen.
sizin gibi hanımlarla dua etmek bana büyük mutluluk veriyor. gerçekten tşk ediyorum size ve listedeki tüm hanımlara.Gecmis olsun dilekleriniz ve anlayisiniz icin teşekkür ederim melisa hanim.
Elbette onemli olan sayı değil ne kadar samimiyetle okundugudur benim ki fazla okuyamamamin verdiği mahcubiyet dolayısıyla bir öneriydi.
işinle alakalı güzel gelişmelere çok sevindim devamı gelir inşallah ,ben okuyamıyorum içim içime sığmıyor biran önce başlarım inşallah benim için okuyan arkadaşıma dua ediyorum kabu olsun inşallahsizin gibi hanımlarla dua etmek bana büyük mutluluk veriyor. gerçekten tşk ediyorum size ve listedeki tüm hanımlara.
bu arada duamı bende okudum,Allah, yavruceylan ve zeynep hanımların dileklerini hayırlar içinde onları fazla sınamadan, kabul etsin. ancak söylemeden geçemeyeceğim . 2 gündür işimle alakalı olumlu gelişmeler yaşıyorum. ve dualarımızın etkili olduğuna gönülden inanıyorum. burdan size duyurmak istedim. inşallah dualarımız hayırlarla olacaktır ,olmuyorsa da mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum. Allah hepimizi kötü şeylerden korusun. Allah hepinizden razı olsun..
tşk ederim inşallahwhitepearll hanımcım. bu arada bugün mazeretli hanımlar yine birbirine okutmak isteyenler okutabilirler. lütfen belirtsinler. mlkem hanım sizle ilteşim halinde değil mi zorlanırsa ben yardım edbilirim.işinle alakalı güzel gelişmelere çok sevindim devamı gelir inşallah ,ben okuyamıyorum içim içime sığmıyor biran önce başlarım inşallah benim için okuyan arkadaşıma dua ediyorum kabu olsun inşallah
tabiki yeterli . ama mutlaka kontrol edin listede adınızı ,eksik görünmeyin sevgilerbende 15 er adet okuyacağım arkadaşlara, beğene basmam yeterli artık değil mi, böyle yazmasam.
çok naziksiniz teşekkür ederimmtabiki yeterli . ama mutlaka kontrol edin listede adınızı ,eksik görünmeyin sevgiler
Allah razı olsun kardeşim İnşallah Allahım da senin muradını tez zamanda versin. Buradaki bütün dua kardeşlerimizin de İnşallah15-15 kendim için
15-15 Filiz hanım için okudum.
Allah ikisinin de gonlunden geçeni kabul etsin inşallah. Hayirlisiyla
tşk ederim inşallahwhitepearll hanımcım. bu arada bugün mazeretli hanımlar yine birbirine okutmak isteyenler okutabilirler. lütfen belirtsinler. mlkem hanım sizle ilteşim halinde değil mi zorlanırsa ben yardım edbilirim.
hanımlar ben birinize yardımcı olabilirim.diğer gönüllü hanımlar yardımcı olabilirler mi?hastalandım kızlar benkusurabakmayın... @whitepearll
hanımlar ben birinize yardımcı olabilirim.diğer gönüllü hanımlar yardımcı olabilirler mi?
sevindim bulamazsanız haber verin mlkem hanımcım ben okurum yine inşallahcanım ben dün fazla fazla okudum 3günlük yetecek duam var...
kendimce kumbara mantığı yaptım...
sonraki günlerim içinde kuzenime sölicem canım...
yerime okutacak bulurum olurda bulamassam haber veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?