- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.141
arkadaşlar benim yerime biriniz okurmusunuz hastayım ben sonra eksik okuyanlara okurum kimseyi bulamadım okuyacak
allah razı olsun canımm çok üzülmüştüm okuyacak kimse yok diye ayetelkürsiye uzun süredir istiyordum@whitepearll 19 tane okudum senin adına. Karıştırmayım iyice şimdi görmeyen arkadaşlar falan olur :)
Ne demek Canım benim. Gün gün mü okunuyor bilmiyorum daha yeniyim ama ihtiyacın olduğunda ben senin için okumaya devam edebilirim :)allah razı olsun canımm çok üzülmüştüm okuyacak kimse yok diye ayetelkürsiye uzun süredir istiyordum
sayı az olduğu için günlük okunur sanırım ben endi okumaya başlayınca sana yazarımNe demek Canım benim. Gün gün mü okunuyor bilmiyorum daha yeniyim ama ihtiyacın olduğunda ben senin için okumaya devam edebilirim :)
Ortalık karıştı iyiceeee :) senin için Cansu okumuştu canımarkadaşlar benim yerime biriniz okurmusunuz hastayım ben sonra eksik okuyanlara okurum kimseyi bulamadım okuyacak
yok canım,ortalık karışmadı, cansu kitapseverim için okumuş allah razı olsunOrtalık karıştı iyiceeee :) senin için Cansu okumuştu canım
Okudu canım ☺ sen paylastiktan sonra yazdı hatta seni etiketlemis.yok canım,ortalık karışmadı, cansu kitapseverim için okumuş allah razı olsun
İnşallah canim çok sağolayyy cok cok mutlu oldum rabbim kimsenin emeklerini boşa çikarmasin ins :) ayyyy cok heyecanlii darisi hepimizin basina. masallah ablamm
Cani! Benim cok tsk edeim Allah razi olsunnnn
vallahi bugün içim içime sığmadı güzel birşeyler bekliyordum senden geldi darısı isteyen dua eden tüm kardeşlerimize inşallaaaah,heyecandan her yazdığın topiğe yazacağım sanırım
Çok sağol canim benimCanim cok ama cok sevindim...Insallah gebeligin guzel saglikli gecer..Rabbim mélegini kucagina almayi nasip eder insallah
Amin inşallah canim cok sağolgözün aydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım sağolgözün aydın canım
allah tamamına erdirsin
Teşekkür ederim21 tane okudum Allah kabul.etsin dualarını ayyy ikinci sırada ben varimmm duamı hazırlayıp ozelden aticigiiiim bu arada hamile olduğu kesinleşen arkadasimada hayırlı uğurlu olsun çok.çok.sevindimm
Arkadaşlar baslamis ben farkedemedim sikintidan . Sayiyi kac okuyoruz simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?