dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

papatyaları karıştırdım duaya ihtiyacı vardır belki diyelim Allahım gönlünde bir dileği varsa kabul eylesin :) ben elime yüzüme bulaştırdım sanırsam. bi başkası takip ederse iyi olur sanki hakkınızı helal edin.

iyi gidiyordun bence :)
listeyi yeniden yaparsak daha iyi olur, karışıklık önlenmiş olur

Estağfirullah arkadaşım. dediğin gibi duaya ihtiyacı vardır belki. bu onun kısmetiymiş. bundan sonra düzene girer inşaallah. arkadaşlarımız düzenli okurlarsa sıkıntı olmaz. işleri dolayısıyla bildirim yapamayacak arkadaşlar onceden bildrirlerse, kime okuyacaklarını da not alıp, gününde okurlarsa EvelAllah sorun çıkmaz. Siz devam edin yine.

bayanlar bu yeni listemiz buna göre herkes 20 okusun kendisine okunan da 13 okusun liste kapanmıştır. bu şekilde devam ediyoruz. sayıyı geçirmeyelim lütfen okuyamayanlar önceden bildirsin...

bal10cukk
GirLookingForLove
C cansu_tr
@mustafabusra
687403_igt
Nara87
tubatesbih
O oolalaa
kitapseverim
Sealand
COLIN
@whitepearll
M maviduvar1
damla_22
D Duambelli

bal10cukk arkadaşımızın niyetine okuyoruz...

Ey Rahman ve Rahim olan,
Yüceler Yücesi Allah’ım
Günahlarımızı bağışla bizi affet,
Ey Rezzak olan Allahım,
Maddi ve manevi yönden nasibimizi aç,
Rızkımızı artır,maddi yönden kanaat zenginliği İhsan eyle bu aciz kullarına.
Ya şafi olan Allah’ım!
Maddi ve manevi hastalıklarımıza şifa ver.
Bizi ilim ile zenginleştir,Hilm ile süsle.
Takva ile ikram et,sağlık ile güzelleştir,Allah’ım.
Dünyada iyilik ve afiyet ver.
Ahirettede iyilik ve afiyet ver.
Bizi cehennem azabından koru.

Rabbim Tuğçe kuluna hayırlı bir eş nasip et, olmayacak sevdasını unutmasını silip atmasını nasip et. Haber beklediği iş başvurusunda HAYİRLİSİYLA bir an once olumlu cevap almasını nasip et amin amin amin..
RABBİM once duama amin diyen tüm arkadaşlarıma sonra da bana dualarimizin kabul oldu sevincini yaşat.

Amin…..

kızlar bu listeye katılamayacağım...annemin taşınma işi var....Rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri hayırlısı ile kabul etsin...Sevgi ile kalın...

ayrıca önceki listede olup düzenli okuyanlar vardı katılmazlarmı acaba?

ayseygt1453
huyluduygu
selince3
selvatico_rosa

kızlar benim bi dileğim vardı 2 rekat Allah rızası için namaz iki rekat nmaz kılıp sevabını hz. Muhammed ve ashablarına hediye ediyoruz ve iki rekatta hacet namazı kılıp tesbihinizi alıyosunuz ( herhangi bi tesbih olur) sonra her bir boncuğa 1 fatiha 3 ihlas okuyosunuz ve tesbihin imamesinede okuyosunuz.. yani 100 fatiha 300 ihlas oluyo bitince dileğini dile ve tesbihi kıbleye doğru dışarda biyere ( balkon olur) asın..
Allah kabul etsin kim denediyse oldu..
sonra 41 tane tesbih alıp ister eşinize dostunuza isterseniz bi camiye hediye edin( ben öyle yaptım)
inşallahh hepinizinki kabul olur benim dileğim oldu bebek isteyenler vardı onlarınkide oldu..perşembe gecesi yapılcak kızlar..
(BEN BU YAZIYI AZ ÖNCE KK DA GEZİNİRKEN BULDUM BU GECEDE PERŞEMBE GECESİ BELKİ YAPMAK İSTERSİNİZ CANLARIM PAYLAŞAYIM DEDİM BU ARADA TESBİH DAĞITMA İŞLEMİ DUA KABUL OLDUKTAN SONRA OLUYORMUŞ )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…