- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.181
papatyaları karıştırdımşu an okunan arkadaş en son 23 temmuzda bu konuya yorum yazmış
onun kısmetiymiş dualar, okunmuş oldu allah kabul etsin
niyetimiz belli o yüzden 3 eksik, 5 fazla rabbim kabul eder inşallah
ikinci arkadaşla birlikte liste düzene girer meraklanmayın
yeni giren arkadaşlar düzenli girip bildirim yaparsa sorun olmaz
eski arkadaşlar düzenli okuyanlar zaten
iyi gidiyordun bence :)papatyaları karıştırdımduaya ihtiyacı vardır belki diyelim Allahım gönlünde bir dileği varsa kabul eylesin :) ben elime yüzüme bulaştırdım sanırsam. bi başkası takip ederse iyi olur sanki hakkınızı helal edin.
Estağfirullah arkadaşım. dediğin gibi duaya ihtiyacı vardır belki. bu onun kısmetiymiş. bundan sonra düzene girer inşaallah. arkadaşlarımız düzenli okurlarsa sıkıntı olmaz. işleri dolayısıyla bildirim yapamayacak arkadaşlar onceden bildrirlerse, kime okuyacaklarını da not alıp, gününde okurlarsa EvelAllah sorun çıkmaz. Siz devam edin yine.papatyaları karıştırdımduaya ihtiyacı vardır belki diyelim Allahım gönlünde bir dileği varsa kabul eylesin :) ben elime yüzüme bulaştırdım sanırsam. bi başkası takip ederse iyi olur sanki hakkınızı helal edin.
sağol canım Allah razı olsn.Canım benim cok sevindim allahim analı babalı büyütmeyi sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah . :)
kızlar bu listeye katılamayacağım...annemin taşınma işi var....Rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri hayırlısı ile kabul etsin...Sevgi ile kalın...bayanlar bu yeni listemiz buna göre herkes 20 okusun kendisine okunan da 13 okusun liste kapanmıştır. bu şekilde devam ediyoruz. sayıyı geçirmeyelim lütfen okuyamayanlar önceden bildirsin...
bal10cukk
GirLookingForLove
C cansu_tr
@mustafabusra
687403_igt
Nara87
tubatesbih
O oolalaa
kitapseverim
Sealand
COLIN
@whitepearll
M maviduvar1
damla_22
D Duambelli
bal10cukk arkadaşımızın niyetine okuyoruz...
Ey Rahman ve Rahim olan,
Yüceler Yücesi Allah’ım
Günahlarımızı bağışla bizi affet,
Ey Rezzak olan Allahım,
Maddi ve manevi yönden nasibimizi aç,
Rızkımızı artır,maddi yönden kanaat zenginliği İhsan eyle bu aciz kullarına.
Ya şafi olan Allah’ım!
Maddi ve manevi hastalıklarımıza şifa ver.
Bizi ilim ile zenginleştir,Hilm ile süsle.
Takva ile ikram et,sağlık ile güzelleştir,Allah’ım.
Dünyada iyilik ve afiyet ver.
Ahirettede iyilik ve afiyet ver.
Bizi cehennem azabından koru.
Rabbim Tuğçe kuluna hayırlı bir eş nasip et, olmayacak sevdasını unutmasını silip atmasını nasip et. Haber beklediği iş başvurusunda HAYİRLİSİYLA bir an once olumlu cevap almasını nasip et amin amin amin..
RABBİM once duama amin diyen tüm arkadaşlarıma sonra da bana dualarimizin kabul oldu sevincini yaşat.
Amin…..
katılsan iyi olurdu aslındakızlar bu listeye katılamayacağım...annemin taşınma işi var....Rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri hayırlısı ile kabul etsin...Sevgi ile kalın...
Canım ben okuyamadığım zaman yardımcı olursan devam ederim şimdiden Allah razı olsun....debusi canım bikaçgün idare edersen ben regl im bitince senin yerine okurum canım çıkma bence
Whitepearl okuyamadığım zaman yardımcı olacak listeye ekleyebilirsin...katılsan iyi olurdu aslında
fırsat bulamazmısın
Yarinki listeye eklesin. Bugunku listede dua sayisi dgismesin.Whitepearl okuyamadığım zaman yardımcı olacak listeye ekleyebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?