dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

bal10cukk 13
@GirLookingForLove 19
cansu_tr 42
M1601B 20
@687403_igt
Nara87
tubatesbih 20
oolalaa 20
kitapseverim 20
Sealand 20
simyaci28 20
@whitepearll 19
Papatya 20
Damla_22 20
Duambelli 20

ARKADAŞLAR LİSTEDE İLK OLAN ARKADAŞ AYRILDIĞI İÇİN SAYIYI YANLIŞ HESAPLANMIŞ AMA SORUN DEĞİL Nara87 İLE 687403_igt ARKADAŞLARIM 20 OKUDUKLARINDA 22 KALIYORDU 22 ADETİ DE BEN OKUDUM . DİĞER ARKADAŞIMIZA GEÇTİĞİMİZDE OOLALAA ARKADAŞIMIZ ÇIKMAZSA EĞER DUA SAHİBİ 19 DİĞERLERİMİZ 21 ADET OKUYACAĞIZ .

girllookingfor love ,canım benim adıma okudun allah razı olsun senden kendim artık okuyorum tamam canım, debuse ne alemdesin müsait olamıyacğın zaman okuyacağım sana ,cansu debuse yokmu listede canım,3. sıradamıyız

Bana liste devredildiğinde böyleydi listeye gelmek isteyen de kimse olmadı şuan bal10cuk Hanımdayız inşallah sonra diğer arkadaşa geçeceğiz canım benim . pazartesi geçeriz diğer arkadaşa haftasonu pek girilmiyor çünkü

Bugun 3. Gun hala ayni kisideyiz. Dua sayimiz 20 iken bir kisiyi uc gunde mi okuyacagiz?

Whitepearl okuyamadığım zaman yardımcı olacak listeye ekleyebilirsin...

Yarinki listeye eklesin. Bugunku listede dua sayisi dgismesin.

beni listeye eklemedikleri için kaç tane okuyacağımı bilmiyorum ...yoksa bugün müsaitim okuyabilirdim..

beni listeye eklemedikleri için kaç tane okuyacağımı bilmiyorum ...yoksa bugün müsaitim okuyabilirdim..
listeyi ben aldığımda siz yoktunuz Debusi Hanım dilerseniz sizi de eklerim siz okuyun birinci arkadaş için isterseniz fazla okunsa sorun olmaz diye düşünüyorum pazartesi günü listeyi yenilerken sizi de eklerim hayırlı haftasonları geçirmenizi dilerim

tamam canım 20 tane okurum...

arkadaşlar okumadıktan sonra ben ikinci yada üçüncü kişiye de geçsem eksik kalacak onların okumasını bekliyorum
Benim sorunum da bu zaten. Insan temizlik yaparken bile okur. Namazin ardindan 5 10 dakikasini alir insanin. Bu arkadaslar okuduklari halde bildirim mi yapamiyorlar surekli girmedikleri icin? Yoksa birden fazla dua topigine uye olduklari icin bizim topige sira mi gelmiyor? Anlayamadim dogrusu. Kimse duzenli okumuyor. Duanin tesiri icin ayni gun okunmasi gerekiyor. Ve tam sayida olmasi gerekiyor. 3 eksik bes fazla birsey olmaz Allah kabul eder dusuncesiyle yaklasimi sahsen ben dogru bulmuyorum. Insan yaptigi isi dikkate almali. Listeye girecek arkadaslar da tekrar cikmayacaklarsa girsinler. Ben bu hafta okurum, obur hafta yokum falan olmuyor. Dua sayisi eksilip artiyor ve herkes duzenli girmedigi icn bundan haberdar olmuyor. Kusura bakmayin boyle konusuyorum ama durum ortada. Liste surekli karisti. Rahatsizlik veriyorsam da beni cikartabilirsiniz listeden.

yazdıklarının her cümlesine katılıyorum aynen öyle düşünüyorum bende biçok topikte okuyorum ,böyle durumlar sinir ediyor sonuçta dua bu gönül rızasıyla yapılıyor fakat titizlik göstermeyenler üzüyor,hı mazereti olabilir varsa söylenir okuyabilenler okur ,

Ne demek Canım benim Allah senden de razı olsun.

Bu arada sıradaki okuma başladı mı, yarın mı başlıyor. Eksikler fazlalar katılmayanlar oluyor galiba. Dua grubuna az kişi almak da fayda var galiba. Dua ediyoruz sonuçta bir başkası adına ve önemli bir sorumluluk. Hakkını verelim, kimsenin hakkına girmeyelim...

Ben dün okumuştum canlar dikkatten kacti sanirim . Nara arkadaşım da okumustur muhtemelen aksilik olmadığı surece

COLIN sana sonuna dek Katılıyorum. Ezberde olduğu sürece her şartta okunur bu dua.
Liste çok yavaş ilerliyor. Sanırım herkes bi ilk heves giriyor sonra unutuyor.

Kızlar benden.sonraki kişiye geçildi mi ? Listede etiketleyip bildirim.gelirse çok iyi olur birden fazla topikte olduğum.için bildirim de gelmeyince unutmak istemiyorum burayi

Kızlar benden.sonraki kişiye geçildi mi ? Listede etiketleyip bildirim.gelirse çok iyi olur birden fazla topikte olduğum.için bildirim de gelmeyince unutmak istemiyorum burayi
Canım konuyu takip et butonuna tıkla. Sonra izlenen konular kısmından okunmamış Mesajları görebilirsin.

Kızlar 3. Sıradaki arkadaşımıza ne zaman geçicez , 2 gündür okuyacagim sizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…