dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Hayırlı günler herkese.

Benim duam hayırlısıyla huzurlu ve mutlu olabileceğim bir iş sahibi olabilmek...

Şimdiden hepinizden Allah razı olsun. Ben bir gün belirtme taraftarı değilim hem bir an önce diğer arkadaşların duasına geçilmesi adına hem de aynı gün içerisinde okumanın daha faziletli oluşu sebebiyle... Yarın bu saatlere kadar duam okunursa ve bu herkes için geçerli olursa çok daha iyi olmaz mı ? Mazereti olanlar belirtsin biz okuyalım. İlerideki arkadaşlara haksızlık olmasını istemem. Kimsenin hakkına girmeyelim inşallah.
Çok teşekkür ediyorum herkese

Canim keske adini da yazsaydin. Kim diye dua edicez?

Estağfurullah cnm hakkım.sonuna kadar helal sizde hakkınızı helal edin Allah razı olsun okuyan herkesten cumlemizin inşallah hakkımızda ne hayırlısı ise o bir an önce olsun

duamızı bende okudum arkadaşlar hızlanıyoruz bugün duamızı bitirip yarın diğer arkadaşa geçeceğiz okumayacak durumda olan hanımlar bildirsin yerine okumasını biz yapalım ...
“Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” [Müslim, Zikir 86] ( birbirimize dua edelim ki melekler de bize dua etsin inşallah )

cansu canım günlük okuyacağız değilmi ertesi gün okuyamayan arkadaşların yerine okuyanlar tamamlasın uzatmayalım derim nedersiniz sayı zaten az okunur neolacak

cansu canım günlük okuyacağız değilmi ertesi gün okuyamayan arkadaşların yerine okuyanlar tamamlasın uzatmayalım derim nedersiniz sayı zaten az okunur neolacak
benim için farketmez canım yeter ki birbirimiz için dua edelim yarın okumayan arkadaşımız varsa yerine okunur yeni kişiye geçilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…