- 1 Haziran 2014
- 1.521
- 858
- 123
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.261
a uzur dilerim.ben 21 ayeti kursu okumustum sanirim onla karistirtim, okudu saya bilirsinizevet sadece 20 tane okuyacaksınız. siz okumadığınız için diğer kişiye geçemedik dört gündür. Bir an önce okursanız seviniriz.
bugünde diğer arkadaşımız için okur musunuz ?a uzur dilerim.ben 21 ayeti kursu okumustum sanirim onla karistirtim, okudu saya bilirsiniz
bugünde diğer arkadaşımız için okur musunuz ?
21 tane ekleyeceğim listeye60tane -yani 3 arkadasa okudum
@bal10cukk
@GirLookingForLove
@cansu_tr
M1601B
@687403_igt
tubatesbih
D Debusi
kitapseverim
Sealand
COLIN
@whitepearll
@Papatya
damla_22
D Duambelli
Nara87
Sıradaki arkadaşımızGirLookingForLove Hanım . Duanızı yazarsanız o şekilde dua edelim inşallah . Duanın gününü siz belirleyin şu gün şu saatte bitsin deyin ona göre bitirelim . Herkes 21 adet dua sahibi 19 adet okuyor .Ayetel kürsini bitirdikten sonra liste düzenlerken toplu olarak okuyup en sonunda hepimiz için toplu dua yapalım diye düşünüyorum yani örnek olarak anlatıyorum şuan listede 15 kişiyiz bi haftada 15*313:4695 okunacak en sonunda da herkesin duasını yazıp okuruz ...
Canim keske adini da yazsaydin. Kim diye dua edicez?Hayırlı günler herkese.
Benim duam hayırlısıyla huzurlu ve mutlu olabileceğim bir iş sahibi olabilmek...
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun. Ben bir gün belirtme taraftarı değilim hem bir an önce diğer arkadaşların duasına geçilmesi adına hem de aynı gün içerisinde okumanın daha faziletli oluşu sebebiyle... Yarın bu saatlere kadar duam okunursa ve bu herkes için geçerli olursa çok daha iyi olmaz mı ? Mazereti olanlar belirtsin biz okuyalım. İlerideki arkadaşlara haksızlık olmasını istemem. Kimsenin hakkına girmeyelim inşallah.
Çok teşekkür ediyorum herkese
aynen öyle kaç dakikamızı alır ki en makbulü kısa sürede biteniymiş okuyamayan yazssın yerine okuruzyarın bu saatte yeni kisiye geçelim. hergün bir kişiye. lütfen uzatmayalım süreyi. Süresi uzatılacak kadar çok sayıda okumuyoruz çünkü.
@bal10cuk Hanım duanız biraz gecikti inanın böyle olmasını istemezdim kalan 20 adet duanızı ben okudum. Rabbim gönlünüzden geçeni size hayırlara çevirip nasip eder inşallah. Aileniz ve etrafınızdaki herkesten hayır duaları almanızı nasip eder inşallah . Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin . İsminiz tövbesi kabul olan affedilen kulların arasında olur inşallah amin...
313 defa Ayetel kürsiyi okuduktan sonra
“Ya Rabbel Aziym! bu ayeti kerime hürmetine, 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine @bal10cuk Hanımın muradını ihsan buyur” diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.
rabbim kabul eder inşallah . Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar hakkınızı da helal edin...
benim için farketmez canım yeter ki birbirimiz için dua edelim yarın okumayan arkadaşımız varsa yerine okunur yeni kişiye geçilircansu canım günlük okuyacağız değilmi ertesi gün okuyamayan arkadaşların yerine okuyanlar tamamlasın uzatmayalım derim nedersiniz sayı zaten az okunur neolacak
Canım aldım okudum bugünkü dualarımi.(21 adet)@bal10cukk
@GirLookingForLove : 19 adet
@cansu_tr : 21 adet
M1601B
@687403_igt :21 adet
tubatesbih
D Debusi :21 adet
kitapseverim :21 adet
Sealand
COLIN
@whitepearll : 21 adet
@Papatya
damla_22 :21 adet
D Duambelli
Nara87 : 21 adet
okunan sayı :166 adet yarın diğer arkadaşa geçeceğiz LALE HANIMIN duası ''hayırlısıyla huzurlu ve mutlu olabileceğim bir iş sahibi olabilmek''...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?