- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.612
- 798
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.241
Aynen canim bende bekliyorum. Pazartesi gececeklermis. Okumayan yada bildirim yapmayan bir kisi var. Onu bekliyorlar.Kızlar 3. Sıradaki arkadaşımıza ne zaman geçicez , 2 gündür okuyacagim sizi bekliyorum.
O zaman arkadaş icin biz okuyalim sayfa sorumlusuzda çıkarsın listeden , arkadaşın işi olabilir yada problemi. Bende kaç gündür bi hastane bi ev yada misafir uğraşıyorum ama hergün giriyorum bi 5 dkka olsada yada haber veririm önceden. Böyle gidersek biz bu listeyi bitiremeyiz kizlarAynen canim bende bekliyorum. Pazartesi gececeklermis. Okumayan yada bildirim yapmayan bir kisi var. Onu bekliyorlar.
Haklisiniz. Bilmiyorum siradaki kisiyi okuyanlar var. Ama ben duanin tesiri icin, okunacak kisiye ayni gun okunmasi taraftariyim. Bir kisiye bir gun okunmali. Biz 4 gun oldu hala ayni kisideyiz.O zaman arkadaş icin biz okuyalim sayfa sorumlusuzda çıkarsın listeden , arkadaşın işi olabilir yada problemi. Bende kaç gündür bi hastane bi ev yada misafir uğraşıyorum ama hergün giriyorum bi 5 dkka olsada yada haber veririm önceden. Böyle gidersek biz bu listeyi bitiremeyiz kizlar
bal10cukk 13
@GirLookingForLove
cansu_tr 20
M1601B
@687403_igt
Nara87
tubatesbih
oolalaa 20
kitapseverim
Sealand
simyaci28 20
@whitepearll
Papatya 20
Damla_22 20
Duambelli 20
bal10cukk 13
@GirLookingForLove
cansu_tr 20
M1601B
@687403_igt
Nara87
tubatesbih
oolalaa 20
kitapseverim
Sealand
simyaci28 20
@whitepearll
Papatya 20
Damla_22 20
Duambelli 20
Arkadaşlar @oolalaa Hanım listeyi bana devretti inşallah elime yüzüme bulaştırmam şuan listeye alım yapmıyoruz herkes 20 dua sahibi 13 okuyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kizlar son olarak kac eded ve kime okumaliyiz lutfen bildirirmisiniz? kafam karisti
kac kisinin okumasini okumadim ki, sadece 20 tanemi okumaliyim?Naracım 20 tane. Sanırım sen kaldın sende okursan sıradaki arkadaşa geçicez . Hadı bir an önce oku canım :=)
kac kisinin okumasini okumadim ki, sadece 20 tanemi okumaliyim?
CANIM HEMEN OKURSAN DİĞER ARKADAŞA GEÇEBİLİRİZkac kisinin okumasini okumadim ki, sadece 20 tanemi okumaliyim?
evet sadece 20 tane okuyacaksınız. siz okumadığınız için diğer kişiye geçemedik dört gündür. Bir an önce okursanız seviniriz.kac kisinin okumasini okumadim ki, sadece 20 tanemi okumaliyim?
Haklısınız. herhangi bir sebepten dolayı okuyamayacak olanlara birşey dediğimiz yok bizim. ama bunu bildirmek gerekmez mi? Diyelim bir kaç günlüğüne internet kullanamayacak, önceden haber verir. olmadı mesajla telefon nonuzu yazın guruptakilere. hiç olmadı telefonla haber versinler. yoksa ne var bunda 20 duayı okuruz sıkıntı bu değil yani.D Debusi Hanım olala Hanım listeden çıkacakmış onun yerine yeni listeye sizi ekliyorum zaten okumuşsunuz Allah razı olsun.
Arkadaşlar durumdan herkes şikayetçi bende şikâyetçiyim ama okumamış birini de okumuş sayamam yada okuyamayacaklar belirtsin yerine herkes okur . Sonuçta belki beklediğimiz kişinin okuyacağı dua kabul olacak bunu hiç birimiz bilemeyiz sizden ricam okuyamayacak arkadaşlar bizi bilgilendirsin bizde ona göre listeyi düzenleyelim
bence bu bi sorumluluktur hem de gerçekten çok büyük sorumluluk hak var burada okunmamaya sebebiyet vermek kişinin hakkına girer. Listedeki herkesin hakkına girdiğimi düşünmek bile istemiyorum .Haklısınız. herhangi bir sebepten dolayı okuyamayacak olanlara birşey dediğimiz yok bizim. ama bunu bildirmek gerekmez mi? Diyelim bir kaç günlüğüne internet kullanamayacak, önceden haber verir. olmadı mesajla telefon nonuzu yazın guruptakilere. hiç olmadı telefonla haber versinler. yoksa ne var bunda 20 duayı okuruz sıkıntı bu değil yani.
yarın bu saatte yeni kisiye geçelim. hergün bir kişiye. lütfen uzatmayalım süreyi. Süresi uzatılacak kadar çok sayıda okumuyoruz çünkü.@bal10cukk
@GirLookingForLove
@cansu_tr
M1601B
@687403_igt
tubatesbih
D Debusi
kitapseverim
Sealand
COLIN
@whitepearll
M maviduvar1
damla_22
D Duambelli
Nara87
Sıradaki arkadaşımızGirLookingForLove Hanım . Duanızı yazarsanız o şekilde dua edelim inşallah . Duanın gününü siz belirleyin şu gün şu saatte bitsin deyin ona göre bitirelim . Herkes 21 adet dua sahibi 19 adet okuyor .Ayetel kürsini bitirdikten sonra liste düzenlerken toplu olarak okuyup en sonunda hepimiz için toplu dua yapalım diye düşünüyorum yani örnek olarak anlatıyorum şuan listede 15 kişiyiz bi haftada 15*313:4695 okunacak en sonunda da herkesin duasını yazıp okuruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?