dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Ben affiniza sığınarak bişey sorabilir miyim? Benm bir oglum var ve simdi hamilelik şüphem de var ve kiz cocuklarini cook seviyorum ve bir kizim olsun istiyorum (esimin tarafinda hic kiz cocugu yok erkek cinsiyeti belirler diyolar ya ) tabiki hayırlısı rabbimin bildiğine karisilmaz ama buda benim dilegim okutsam yada okusam dua, salavat bu dilegim icin acaba bunun günahı varmi ? Anlatabildimmi bende bilmiyorm

hayirli olsun oncelikle. sanirim kiz cocugu icin dualar var gunah oldugunu dusunmuyorum sonucta dua Allahtan istiyorsun

tubatesbih, post: 42895612, member: 166339"]hayirli olsun oncelikle. sanirim kiz cocugu icin dualar var gunah oldugunu dusunmuyorum sonucta dua Allahtan istiyorsun[/QUOTE]
Cevajniz
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Nereden bulabilirim acaba?

tubatesbih, post: 42895612, member: 166339"]hayirli olsun oncelikle. sanirim kiz cocugu icin dualar var gunah oldugunu dusunmuyorum sonucta dua Allahtan istiyorsun
Cevajniz
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Nereden bulabilirim acaba?[/QUOTE]
Meryem duasını okuyanlarin kız çocuğu oluyormuş genelde isterseniz deneyin

1-@bal10cukk 21 adet
2-@GirLookingForLove : 19 adet
3-@cansu_tr : 21 adet
4- M1601B 21 adet
5-@687403_igt :21 adet
6- tubatesbih 21 adet
7-@Debusi :21 adet
8-@kitapseverim :21 adet

9-@Sealand 21 adet
10-@simyaci28 21 adet
11-@whitepearll : 21 adet
12-@Papatya
13-@damla_22 :21 adet
14-@Duambelli
15-@Nara87 : 21 adet

CANLARIM OKUMAYAN SADECE 12 VE 14.SIRADAKİ ARKADAŞIMIZ. BİLGİDE VERMEDİLER OKUYUP OKUMADIKLARINI BİLMİYORUM DİLERSENİZ BİTİRİP 3.KİŞİYE GEÇEBİLİRİZ ANCAK BEN OKUYAMIYORUM DÜN DUAMI OKUYUP BİTİRDİM HASTALANDIM ... GirLookingForLove ARKADAŞIMIZIN DUASI HAYIRLI BİR İŞ ....

size geçelim. okumayanların, haber vermeyenlerin sorumlulugu kendilerine ait.

cansucum herkesi etiketleyip hergün bir kişiye okunacağını belirttin mi canım
belki herkesin haberi yoktur ondan bu yavaşlık
önceki listemizde hergün bir kişiye okuduğumuzu herkes biliyordu
bildirim yapmayanları belirleyip sıradaki arkadaşa geçiyorduk

senin için biraz zor olacak her listeyi ayrı ayrı excel sayfasında takip etmek gerekiyor
unutan olur, hastalık olur,okumuş olur bildirim yapamaz, internete girmeye fırsat bulamayan olur, elektriği kesilmiş olan olur, cebinde internet paketi bitmiş olan olur insanlık hali
hergün yeni kişiye geçelim ama eski listeleri de takip edelim bence

herkes aynı gün aynı saatte okusun dememiz sanal ortamda imkansız gibi birşey

canım anladım benim kimseye bir şey söylediğim yok zaten her şey başımıza gelebilir bugün hala beklemedeyim listeye eklediğimde zaten her gün okunacağını söylemiştim. şimdi de özelden yazıyorum okumayanlara eğer hala cevap vermezlerse nasıl davranmam gerektiğini size danışıp uygulayacağım sonuçta burada tek başıma karar alıp yapmam mantıksız olur ...

papatya okumuş canım dün öyle yazmış
duambelli kalmış okumayan o da en son pazar günü girmiş siteye

senin duan nedir canım?

diğer arkadaşlar da fikirlerini paylaşsın ona göre geçeriz canım benim
Ama su an herkes aktif mi ki herkes fikrini soylesin? Dun konustuk bunlari. Hergun bir kisi icin okuyacaktik. Hergun hergun tekrar teyit almaya gerek var mi? Gercekten sacma. Siz verin yeni listeyi. Okuyan okur, okumayan okumaz sorumlulugunu ustlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…