- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.301
yeni kişiye geçeceğiz zatenAma su an herkes aktif mi ki herkes fikrini soylesin? Dun konustuk bunlari. Hergun bir kisi icin okuyacaktik. Hergun hergun tekrar teyit almaya gerek var mi? Gercekten sacma. Siz verin yeni listeyi. Okuyan okur, okumayan okumaz sorumlulugunu ustlenir.
öncelikle sizden ricam lütfen emir kipiyle konuşmayın benden sonraki kişiye de özelden mesaj attım zaten duasını öğrenmek için. Dua ediyoruz keyifle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Benim yerime okursanız da Allah razı olsun
Allah razı olsun canım benim bu arada yarın ben olmayacağım çünkü 15 kasımda nişanım var nişanlık bakmaya gideceğim mahmutpaşaya o sırada da takip edemem listeyi senden düzenlemeni istiyorum. Benden sonraki arkadaşın duası ''''' hayirlisiyla såglikli eli ayağı düzgün hayırlı bir cocuk sahibi olmak''''' bilgin olsuncansucum 21 tane okudum canım
rabbim hayırlısıyla mutlu,huzurlu olacağın bir evlilik nasip etsin size. allah ilerde eşinle çocuklarınla dertsiz tasasız sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin
Allah razı olsun ağzına sağlık meleklerde senin için dua eder inşallahBende okuyorum suan canım allahim kabul etsin duani insallah(21 adet )
Emir kipiyle konusmuyorum. Ama bende gercekten sinirlendim. Dediginiz gibi dua okuyoruz, dua gonul işi. Ama gelin gorun ki gerilmemize neden oluyor. Elbette keyifle alakali bir durum degil dua, ama keyfi hareket edenlerin oldugu aşikar. Insan okuyamayacaksa, burda soyler. Bildirim yapamayacaksa da onceden size soylemesi lazim. Cansu hanim ben bi kac gun bildirim yapamayacagim ama, gun gun siradaki arkadaslarima mutlaka okuyacagim haberiniz olsun der. Bu is sorumluluk meselesi. Bu sorumlulugu ustlenemeyecek insanlar hic girmesin bu ise. Yonetici sizsiniz, insiyatif de sizde. Grubu duzenleyecek sizsiniz. Bizimki sadece tavsiye. Yanlis anlasildiysam ozur dilerim. Kimsenin kalbini incitmek istemem. Hakkinizi helal edin.öncelikle sizden ricam lütfen emir kipiyle konuşmayın benden sonraki kişiye de özelden mesaj attım zaten duasını öğrenmek için. Dua ediyoruz keyifle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Benim yerime okursanız da Allah razı olsun
Hayırlı ugurlu olsun canım allah tamamına erdirsin insallahAllah razı olsun canım benim bu arada yarın ben olmayacağım çünkü 15 kasımda nişanım var nişanlık bakmaya gideceğim mahmutpaşaya o sırada da takip edemem listeyi senden düzenlemeni istiyorum. Benden sonraki arkadaşın duası ''''' hayirlisiyla såglikli eli ayağı düzgün hayırlı bir cocuk sahibi olmak''''' bilgin olsun
amin canım inşallah bakalım attık bi adım inşallah hayırlısı olur Allah razı olsunHayırlı ugurlu olsun canım allah tamamına erdirsin insallah
Hakkım varsa tabiki helal olsun ama ben buraya ismini yazdırıp da kimsenin keyfi olarak girmediğini düşünmüyorum . Hastalık , ölüm gibi büyük sebeplerde olabilirEmir kipiyle konusmuyorum. Ama bende gercekten sinirlendim. Dediginiz gibi dua okuyoruz, dua gonul işi. Ama gelin gorun ki gerilmemize neden oluyor. Elbette keyifle alakali bir durum degil dua, ama keyfi hareket edenlerin oldugu aşikar. Insan okuyamayacaksa, burda soyler. Bildirim yapamayacaksa da onceden size soylemesi lazim. Cansu hanim ben bi kac gun bildirim yapamayacagim ama, gun gun siradaki arkadaslarima mutlaka okuyacagim haberiniz olsun der. Bu is sorumluluk meselesi. Bu sorumlulugu ustlenemeyecek insanlar hic girmesin bu ise. Yonetici sizsiniz, insiyatif de sizde. Grubu duzenleyecek sizsiniz. Bizimki sadece tavsiye. Yanlis anlasildiysam ozur dilerim. Kimsenin kalbini incitmek istemem. Hakkinizi helal edin.
teşekkür ederiz Allah razı olsun canım benim ama kitapseverim duasını okudu ...kitapseverim vu duayada sen katılma ben senin yerine de okurum teşekkürler, 42 tane alıyorum suanki arkadasın niyetine C cansu_tr bilgine
ben okudum canımmkitapseverim vu duayada sen katılma ben senin yerine de okurum teşekkürler, 42 tane alıyorum suanki arkadasın niyetine C cansu_tr bilgine
herkes okur, er yada geç merak etmeyinEmir kipiyle konusmuyorum. Ama bende gercekten sinirlendim. Dediginiz gibi dua okuyoruz, dua gonul işi. Ama gelin gorun ki gerilmemize neden oluyor. Elbette keyifle alakali bir durum degil dua, ama keyfi hareket edenlerin oldugu aşikar. Insan okuyamayacaksa, burda soyler. Bildirim yapamayacaksa da onceden size soylemesi lazim. Cansu hanim ben bi kac gun bildirim yapamayacagim ama, gun gun siradaki arkadaslarima mutlaka okuyacagim haberiniz olsun der. Bu is sorumluluk meselesi. Bu sorumlulugu ustlenemeyecek insanlar hic girmesin bu ise. Yonetici sizsiniz, insiyatif de sizde. Grubu duzenleyecek sizsiniz. Bizimki sadece tavsiye. Yanlis anlasildiysam ozur dilerim. Kimsenin kalbini incitmek istemem. Hakkinizi helal edin.
resmini ekle mutlakaAllah razı olsun canım benim bu arada yarın ben olmayacağım çünkü 15 kasımda nişanım var nişanlık bakmaya gideceğim mahmutpaşaya o sırada da takip edemem listeyi senden düzenlemeni istiyorum. Benden sonraki arkadaşın duası ''''' hayirlisiyla såglikli eli ayağı düzgün hayırlı bir cocuk sahibi olmak''''' bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?