dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, bilemeyiz kimin duası daha makbul :) ben buradaki kimseyi tanimiyorum Allah rizasi için dualarina destek olmaya geldim :) 100 daha okudum bu arada
ayrıca okuduğun duaları toplu bildirim yapman daha mantıklı böyle 100 100 yazarsan karıştırabiliriz

Zikrin çeşitleri vardir, biliyosunuzdur muhakkak lakin hatirlatmak babında anlatayim; Allah demişki bu kuluma zikirlerinin mükafatini verin.melekler demişki Allahim bu kulun zikrini duymadik ki, ne eli kipirdadi ne dili hiçbir ses duymadik. Allah ta demişki o kulum bana kalbiyle zikretti..
Biz bilemeyiz hangimiz ne yapti ama takdirin sahibi Allah bilir .. Esen kalin sonra yine gönderirim

ayrıca okuduğun duaları toplu bildirim yapman daha mantıklı böyle 100 100 yazarsan karıştırabiliriz
1770.
Ben burda insanlarin dileği kabul olsun diye dua yolluyorum, lakin tavriniz pek hoş değil. İstemiyorsaniz başka insanlara dua ederim. Beni eleştireceğinize 100 tanede siz çekerdiniz lakin siz Allahla kulun arasina girmeyi seçtiniz.
Bu arada 1870 okudum kusura bakmayin yanlis yazdim

cansu arkadaşımız pek hanımdır kimseyi incitmek kırmak istemez listemiz yavaş ilerleyen bir liste arkadaşlar başka dua sayfalarında olduğu için sizde hızlı okuynca biraz şaşırdı kalbimizi bozmadan güzellikle dualarımızı yapalım inşallah allah razı olsun sizdende bir geldiniz eksikler tamamlandı allah ne muradınız varsa versin inşallah

ben bi tavır takınmadım sadece fikrimi söyledim burada 2000 tane kaldığında dua günlerce kalabiliyor bianda kısa bi zaman diliminde hepsini okumanız dikkatimi çekti bu yüzden sorma gereği duydum bu dua listesini arkadaşımla birlikte ben devam ettiriyorum sormak en doğal hakkım kimsenin hakkına girmek istemiyorum ayrıca yargısız infaz yapmayın mazeretliyim ben bu yüzden ayet okuyamıyorum Allahla kulun arasına girmeyi seçmek ne demek siz önce tavrınıza dikkat edin rica ediyorum

Üstüste sorgulayinca müdafaa hakkim doğuyor. Temiz bir kalple oturdum zikir çekiyorum siz böyle sorgulayinca incindim. Ben yoğunlaşiyorum Allaha çekiyorum sonra ihtiyaci olanlara hediye ediyorum. Kabul edersiniz etmezsiniz burasini siz bilirsiniz ama Allahin huzuruna çikişim Allah ile benim aramdadir hizli yavaş çirkin güzel yüksek sesle kisik sesle felan kullarin müdahalesi beni incitiyor. Allah kabul ediyorsa beni huzuruna başka kimseye söz düşmez

Amin çok teşekkür ederim Allah sizleride muradlariniza erdirsin. Dualarimda olacaksiniz fakat çikiyorum forumdan

siz beni yanlış anlıyorsunuz benim kimseyi yargıladığım yada sorguladığım yok temiz kalple diyorsunuz ben sizin kalbinize de laf etmedim farkındaysanız sizi incitecek kelime kullanmadım ... sadece acaba daha önce mi okumuştunuz bunu öğrenmeye çalıştım ve arka arkaya sayı bildirmeniz karışıklığa sebep olacak diye uyardım . Ve emin olun burada dua 2 günü geçtiğinde dua okunmadığında benim içimdeki üzüntüyü size anlatamam. burada herkes farklı dua topiklerinde dua ediyor hatta önce aklıma gelen belki duayı karıştırdı galibaydı ama bunu yazmama fırsat vermediniz . Neyse konu haddinden fazla uzadı 1870 tane okudunuz Allah razı olsun beni yanlış anladınız kusura bakmayın ..

Peki yanlış anlaşılma giderildiğine göre sorun kalmadı :) duanın tamamlanmasina az kaldığı için heyecan yaptim, öyle 100,100 yazdım. Karışıklik açisindan haklisiniz ama o an düşünemedim :) hakkinizi helal edin

sizde helal edin duaya devam edecek misiniz yoksa misafir olarak mı geldiniz?

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2 GirLookingForLove -- 500
3 C cansu_tr ----------- 530
4 @mustafabusra ---- 500
5 687403_igt ------ 600
6 tubatesbih ----------- 500
7 esimaa ----------
8 kitapseverim -- 500
9 Sealand ---------- 500
10 cerenery -------- 500
11 @whitepearll ---- 500
12 M maviduvar1 -------- 500
13 damla_22 ------500
14 eilenn ----------- 500
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------ 500
17 Nara87 ------------
18 D Debusi -------- 500
19 melisamelisss -----800
20 J jasminej -------- 500
21 @ozzge81 ------ 600
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg --- 500
24 @eoe ----200
25 Bisquits ---- 1770

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR HAYIRLI GÜNLER

@whitepearll hanımın duası=== benim dileğim maddi ve manevi sıkıntılarımın gitmesi ve iki cihan saadeti inşallah sağlık sıhhat huzurla,tüm dua kardeşlerim içinde inşallah
ABLACIM DUANIZ BİTTİ RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH AMİN DUA İLE KALIN ...

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2 GirLookingForLove --
3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 @mustafabusra ----
5 687403_igt ------
6 tubatesbih -------
7 esimaa ----------
8 kitapseverim --
9 Sealand ----------
10 cerenery --------
11 @whitepearll ----
12 M maviduvar1 --------
13 damla_22 ------
14 eilenn -----------
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------
17 Nara87 ------------
18 D Debusi --------
19 melisamelisss -----
20 J jasminej --------
21 @ozzge81 ------
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg ---
24 @eoe ----
25 Bisquits ---- 100

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR HAYIRLI GÜNLER

M maviduvar1 Hanıma geçmiş bulunuyoruz hepinize hayırlı hafta sonları istiyorum Rabbimden bol ibadetli geçer inşallah

Kızlar benim duam oğlumla ilgili.
Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.

Amin ne kadar güzel bir emel :) Allah senin duan vasitasiyla hem senin çocuğunun hemde cümle alemin çocuğunun bahtını güzel yapsın vatana millete ailesine hayırlı evlat yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…