- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #6.241
ayrıca okuduğun duaları toplu bildirim yapman daha mantıklı böyle 100 100 yazarsan karıştırabilirizHer yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, bilemeyiz kimin duası daha makbul :) ben buradaki kimseyi tanimiyorum Allah rizasi için dualarina destek olmaya geldim :) 100 daha okudum bu arada
1770.ayrıca okuduğun duaları toplu bildirim yapman daha mantıklı böyle 100 100 yazarsan karıştırabiliriz
1770.
Ben burda insanlarin dileği kabul olsun diye dua yolluyorum, lakin tavriniz pek hoş değil. İstemiyorsaniz başka insanlara dua ederim. Beni eleştireceğinize 100 tanede siz çekerdiniz lakin siz Allahla kulun arasina girmeyi seçtiniz.
Bu arada 1870 okudum kusura bakmayin yanlis yazdim
ben bi tavır takınmadım sadece fikrimi söyledim burada 2000 tane kaldığında dua günlerce kalabiliyor bianda kısa bi zaman diliminde hepsini okumanız dikkatimi çekti bu yüzden sorma gereği duydum bu dua listesini arkadaşımla birlikte ben devam ettiriyorum sormak en doğal hakkım kimsenin hakkına girmek istemiyorum ayrıca yargısız infaz yapmayın mazeretliyim ben bu yüzden ayet okuyamıyorum Allahla kulun arasına girmeyi seçmek ne demek siz önce tavrınıza dikkat edin rica ediyorum1770.
Ben burda insanlarin dileği kabul olsun diye dua yolluyorum, lakin tavriniz pek hoş değil. İstemiyorsaniz başka insanlara dua ederim. Beni eleştireceğinize 100 tanede siz çekerdiniz lakin siz Allahla kulun arasina girmeyi seçtiniz.
Bu arada 1870 okudum kusura bakmayin yanlis yazdim
Üstüste sorgulayinca müdafaa hakkim doğuyor. Temiz bir kalple oturdum zikir çekiyorum siz böyle sorgulayinca incindim. Ben yoğunlaşiyorum Allaha çekiyorum sonra ihtiyaci olanlara hediye ediyorum. Kabul edersiniz etmezsiniz burasini siz bilirsiniz ama Allahin huzuruna çikişim Allah ile benim aramdadir hizli yavaş çirkin güzel yüksek sesle kisik sesle felan kullarin müdahalesi beni incitiyor. Allah kabul ediyorsa beni huzuruna başka kimseye söz düşmezben bi tavır takınmadım sadece fikrimi söyledim burada 2000 tane kaldığında dua günlerce kalabiliyor bianda kısa bi zaman diliminde hepsini okumanız dikkatimi çekti bu yüzden sorma gereği duydum bu dua listesini arkadaşımla birlikte ben devam ettiriyorum sormak en doğal hakkım kimsenin hakkına girmek istemiyorum ayrıca yargısız infaz yapmayın mazeretliyim ben bu yüzden ayet okuyamıyorum Allahla kulun arasına girmeyi seçmek ne demek siz önce tavrınıza dikkat edin rica ediyorum
Amin çok teşekkür ederim Allah sizleride muradlariniza erdirsin. Dualarimda olacaksiniz fakat çikiyorum forumdancansu arkadaşımız pek hanımdır kimseyi incitmek kırmak istemez listemiz yavaş ilerleyen bir liste arkadaşlar başka dua sayfalarında olduğu için sizde hızlı okuynca biraz şaşırdı kalbimizi bozmadan güzellikle dualarımızı yapalım inşallah allah razı olsun sizdende bir geldiniz eksikler tamamlandı allah ne muradınız varsa versin inşallah
siz beni yanlış anlıyorsunuz benim kimseyi yargıladığım yada sorguladığım yok temiz kalple diyorsunuz ben sizin kalbinize de laf etmedim farkındaysanız sizi incitecek kelime kullanmadım ... sadece acaba daha önce mi okumuştunuz bunu öğrenmeye çalıştım ve arka arkaya sayı bildirmeniz karışıklığa sebep olacak diye uyardım . Ve emin olun burada dua 2 günü geçtiğinde dua okunmadığında benim içimdeki üzüntüyü size anlatamam. burada herkes farklı dua topiklerinde dua ediyor hatta önce aklıma gelen belki duayı karıştırdı galibaydı ama bunu yazmama fırsat vermediniz . Neyse konu haddinden fazla uzadı 1870 tane okudunuz Allah razı olsun beni yanlış anladınız kusura bakmayın ..Üstüste sorgulayinca müdafaa hakkim doğuyor. Temiz bir kalple oturdum zikir çekiyorum siz böyle sorgulayinca incindim. Ben yoğunlaşiyorum Allaha çekiyorum sonra ihtiyaci olanlara hediye ediyorum. Kabul edersiniz etmezsiniz burasini siz bilirsiniz ama Allahin huzuruna çikişim Allah ile benim aramdadir hizli yavaş çirkin güzel yüksek sesle kisik sesle felan kullarin müdahalesi beni incitiyor. Allah kabul ediyorsa beni huzuruna başka kimseye söz düşmez
siz beni yanlış anlıyorsunuz benim kimseyi yargıladığım yada sorguladığım yok temiz kalple diyorsunuz ben sizin kalbinize de laf etmedim farkındaysanız sizi incitecek kelime kullanmadım ... sadece acaba daha önce mi okumuştunuz bunu öğrenmeye çalıştım ve arka arkaya sayı bildirmeniz karışıklığa sebep olacak diye uyardım . Ve emin olun burada dua 2 günü geçtiğinde dua okunmadığında benim içimdeki üzüntüyü size anlatamam. burada herkes farklı dua topiklerinde dua ediyor hatta önce aklıma gelen belki duayı karıştırdı galibaydı ama bunu yazmama fırsat vermediniz . Neyse konu haddinden fazla uzadı 1870 tane okudunuz Allah razı olsun beni yanlış anladınız kusura bakmayın ..
sizde helal edin duaya devam edecek misiniz yoksa misafir olarak mı geldiniz?Peki yanlış anlaşılma giderildiğine göre sorun kalmadı :) duanın tamamlanmasina az kaldığı için heyecan yaptim, öyle 100,100 yazdım. Karışıklik açisindan haklisiniz ama o an düşünemedim :) hakkinizi helal edin
Benim için büyük keyif :) devam edelimsizde helal edin duaya devam edecek misiniz yoksa misafir olarak mı geldiniz?
Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.
1bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2GirLookingForLove --
3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 @mustafabusra ----
5687403_igt ------
6tubatesbih -------
7esimaa ----------
8kitapseverim --
9Sealand ----------
10cerenery --------
11 @whitepearll ----
12 M maviduvar1 --------
13damla_22 ------
14eilenn -----------
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------
17Nara87 ------------
18 D Debusi --------
19melisamelisss -----
20 J jasminej --------
21 @ozzge81 ------
22 Z zehragurbuz -----
23Sryytlg ---
24 @eoe ----
25Bisquits ---- 100
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR HAYIRLI GÜNLER
M maviduvar1 Hanıma geçmiş bulunuyoruz hepinize hayırlı hafta sonları istiyorum Rabbimden bol ibadetli geçer inşallah
Amin ne kadar güzel bir emel :) Allah senin duan vasitasiyla hem senin çocuğunun hemde cümle alemin çocuğunun bahtını güzel yapsın vatana millete ailesine hayırlı evlat yapsınKızlar benim duam oğlumla ilgili.
Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?