- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #6.261
Âmin inşallah Canım.Amin ne kadar güzel bir emel :) Allah senin duan vasitasiyla hem senin çocuğunun hemde cümle alemin çocuğunun bahtını güzel yapsın vatana millete ailesine hayırlı evlat yapsın
Kişi kişi değilde herkes için diye mi niyet ediyorsunuz yani canim
burdaki dua kardeşlerimizin dualarını kabul et allahım diyerek başlıyorum,başlarken sonra sırası gelenede tekrardan duasını okuyup kabul et rabbim diyorum yada buraya yazıyorumKişi kişi değilde herkes için diye mi niyet ediyorsunuz yani canim
Hmm tekrardan zikir yapmıyorsunuz, bende kişi kişi 500 den 6000 çekeyim dedim sırası gelene dualarım diye .sizde öyle mi yaptınız acaba dedimburdaki dua kardeşlerimizin dualarını kabul et allahım diyerek başlıyorum,başlarken sonra sırası gelenede tekrardan duasını okuyup kabul et rabbim diyorum yada buraya yazıyorum
evet öyle yapıyorum sırası geleni sadece duasını okuyup kabul et rabbim diyorumHmm tekrardan zikir yapmıyorsunuz, bende kişi kişi 500 den 6000 çekeyim dedim sırası gelene dualarım diye .sizde öyle mi yaptınız acaba dedim
Senin duan neden bekliyodu ki o zamanevet öyle yapıyorum sırası geleni sadece duasını okuyup kabul et rabbim diyorum
500 ad okudum yazmayı unutmuşum :)
Kpss hosgeldin oncelikle. Bazi arladaslarimiz bu yollada okuyor ozellikle bazen dua zamani uzayinca (bir cok kisinin baska zikirleride oluyor baska topiklerde)ama yuksek sayilari herkes uzaklasmadan okuyamaz kendi adima sayi yuksek olunca bir mudddet sonra sayiya bitmesine yogunlasma oluyor ister istemez kalben uzaklasma oluyor yarim yamalak okumus gibi hissediyorum oysa ben kendime nasil okursam baskasinada oyle okumak isterim.hem duadan uzaklasmadan kalbi vererek hemde bir zikri gun gun okumayi aliskanlik haline getirerek daha rahat oluyor o yuzden liste duzeni daha iyi kendi adima soylemem gerekirse.Hmm tekrardan zikir yapmıyorsunuz, bende kişi kişi 500 den 6000 çekeyim dedim sırası gelene dualarım diye .sizde öyle mi yaptınız acaba dedim
Kpssye hazirlaniyorumda acaba oylemi yapsam diye düşündüm ama oyle yapamam zaten :) ben aslinda orda demek istedim ki bi defa 500 okuyup h,erkese okudum, demek doğru değil çünkü 12000 dua alıp 500 okumak hakka girmektirKpss hosgeldin oncelikle. Bazi arladaslarimiz bu yollada okuyor ozellikle bazen dua zamani uzayinca (bir cok kisinin baska zikirleride oluyor baska topiklerde)ama yuksek sayilari herkes uzaklasmadan okuyamaz kendi adima sayi yuksek olunca bir mudddet sonra sayiya bitmesine yogunlasma oluyor ister istemez kalben uzaklasma oluyor yarim yamalak okumus gibi hissediyorum oysa ben kendime nasil okursam baskasinada oyle okumak isterim.hem duadan uzaklasmadan kalbi vererek hemde bir zikri gun gun okumayi aliskanlik haline getirerek daha rahat oluyor o yuzden liste duzeni daha iyi kendi adima soylemem gerekirse.
Hoşbulduk bu arada :) ben papatya için 1500e tamamladimKpss hosgeldin oncelikle. Bazi arladaslarimiz bu yollada okuyor ozellikle bazen dua zamani uzayinca (bir cok kisinin baska zikirleride oluyor baska topiklerde)ama yuksek sayilari herkes uzaklasmadan okuyamaz kendi adima sayi yuksek olunca bir mudddet sonra sayiya bitmesine yogunlasma oluyor ister istemez kalben uzaklasma oluyor yarim yamalak okumus gibi hissediyorum oysa ben kendime nasil okursam baskasinada oyle okumak isterim.hem duadan uzaklasmadan kalbi vererek hemde bir zikri gun gun okumayi aliskanlik haline getirerek daha rahat oluyor o yuzden liste duzeni daha iyi kendi adima soylemem gerekirse.
evet öyle aslında fakat herkes zamanında okumuyor zamanında okuyanlar için çok zor oluyor takip etmesi ,ben bir şey çıkacakta okuyamayacağım diye çok tedirgin oluyorum,günlük okunmayanları sırayla arkadaşlara okuyorum herkesin şahsına içim rahat oluyor,fakat zamanında okunanlara öyle yapmıyorumKpss hosgeldin oncelikle. Bazi arladaslarimiz bu yollada okuyor ozellikle bazen dua zamani uzayinca (bir cok kisinin baska zikirleride oluyor baska topiklerde)ama yuksek sayilari herkes uzaklasmadan okuyamaz kendi adima sayi yuksek olunca bir mudddet sonra sayiya bitmesine yogunlasma oluyor ister istemez kalben uzaklasma oluyor yarim yamalak okumus gibi hissediyorum oysa ben kendime nasil okursam baskasinada oyle okumak isterim.hem duadan uzaklasmadan kalbi vererek hemde bir zikri gun gun okumayi aliskanlik haline getirerek daha rahat oluyor o yuzden liste duzeni daha iyi kendi adima soylemem gerekirse.
canım anlamadın galiba herkese bireysel 500 okunuyor toplam herkese ayrı ayrı hak falan olmaz cansu gibi kardeşlerimizin sayesinde gayet güzel hak geçmeden ilerliyor sen rahat ol herkes ne yaptığının farkındaKpssye hazirlaniyorumda acaba oylemi yapsam diye düşündüm ama oyle yapamam zaten :) ben aslinda orda demek istedim ki bi defa 500 okuyup h,erkese okudum, demek doğru değil çünkü 12000 dua alıp 500 okumak hakka girmektiryoksa herkes 500 okur bi defa 24 kişi bir günde dualanir biter. Burda amaç herkesin bireysel olarak 12000 er okumasi ama bunu farkli ağizlardan tamamlamasidir naçizane fikrim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?