dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

canım anlamadın galiba herkese bireysel 500 okunuyor toplam herkese ayrı ayrı hak falan olmaz cansu gibi kardeşlerimizin sayesinde gayet güzel hak geçmeden ilerliyor sen rahat ol herkes ne yaptığının farkında
Canim benim ben bu yüzden sordum sana listenin hepsine okudum derken neyi kastediyorsunuz diye, demekki sen benim sorumu anlamamışsın :) ben zaten rahatım Allaha hamd olsun Allah katinda hesaplar ince görülüyormuş diye duydum ondan yani

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2 GirLookingForLove --500
3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 @mustafabusra ----
5 687403_igt ------
6 tubatesbih -------500
7 esimaa ----------
8 kitapseverim --
9 Sealand ----------500
10 cerenery --------500
11 @whitepearll ----500
12 M maviduvar1 --------500
13 damla_22 ------
14 eilenn ----------- 500
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------
17 Nara87 ------------
18 D Debusi --------
19 melisamelisss -----500
20 J jasminej --------
21 O Ozzgeee ------500
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg ---
24 @eoe ----
25 Bisquits ---- 1230
OKUNAN 6230
KALAN 5770

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR HAYIRLI HAFTASONLARI DİLERİM HAYDİ HANIMLAR ZİKİRMATİKLER , TESBİHLER ELİMİZE BİRBİRİMİZE DUA ETMEYE AHİRETİMİZDEKİ DUA KUMBARAMIZI DOLDURALIM , BU DÜNYADA BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM ... NE GÜZEL SİZİNLE DUALARDA BULUŞMAK ...

M maviduvar1 Hanımın duası : Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.

hanımlar herkes okuduğunu kontrol etsin hata yaptıysam düzeltebilirim.

@whitepearll l arkadaşımızın duası bitmiş eoe hanım da size 200 daha okumuştu ben de sayıyı ekledim mi bilmiyorum ama 800 tamamladım Allah niyetinizi hayırla versin.

hoşgeldiniz,biz duamızı şöyle okuyoruz anlataym, 12000 adeti aramızda paylaşıyoruz mesela herkese 500 düşüyor. ama bazen arkadaşlarımız geç ya da eksik okuyorlar ve mazeretliyken okumuyoruz mesela. ondan bazen liste gecikiyor o zaman açıkları müsait hanımlarla kapatıyoruz. ama aslında amaç herkesten dua almak tabi. umarım anlatabildim :)

Ben 1500 e tamamladim canim

Teşekkür ederim biliyorum :) sadece iki arkadaş tüm listeye okudum ben dedi onu sormuştum , neyse Allah herkesin kalbine göre versin duamıza dönelim :)

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

4 @mustafabusra ----
5 687403_igt ------
6 tubatesbih -------500
7 esimaa ----------
8 kitapseverim --
9 Sealand ----------500
10 cerenery --------500
11 @whitepearll ----500
13 damla_22 ------
16 D Duambelli ------
17 Nara87 ------------
18 D Debusi --------
20 J jasminej --------
21 O Ozzgeee ------500
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg ---
24 @eoe ----
25 Bisquits ---- 1500
OKUNAN 6500
KALAN 5500

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR HAYIRLI HAFTASONLARI DİLERİM HAYDİ HANIMLAR ZİKİRMATİKLER , TESBİHLER ELİMİZE BİRBİRİMİZE DUA ETMEYE AHİRETİMİZDEKİ DUA KUMBARAMIZI DOLDURALIM , BU DÜNYADA BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM ... NE GÜZEL SİZİNLE DUALARDA BULUŞMAK ...

M maviduvar1 Hanımın duası : Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.

kızlar bir arkadaşımızın bebek için 4444 tefriciye topiği vardı kendisi için açmıştı ona okudum fakat bir türlü bildiremiyorum bulamıyorum,burdan okuyanda vardı galiba bana yardımcı olurmusunuz nerde

Canim ben anladim seni okunmayan herkisi icin 500 er adet toplu okuyup sonrada dilegini yazinca duasini yapiyorsun cok guzel bise yuksek sayi okuyabilenler icin ben kendim okuyamadigim icin hani ole bir anda herkes 6000 alsin listenin tamami bitsin bana zor olur demek istemistim yoksa sen herkese okumus oluyosun nefesin oluyo dualarimizda misal biz reglyken bazi arkadaslara okuyamiyoruz ha bende kendimce esma cekiyorum o kisi icin ayri dua ediyorum ama sen ne guzel herkese bir nefes yollamis oluyorsun agzina yuregine saglik duan dualarina vesile olsun insallah

aminn cümlemizin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin ben canı gönülden herkesin okuyup dua ettiğine inanıyorum rabbim biliyor

demektir.

4 @mustafabusra ----
5 687403_igt ------
6 tubatesbih -------500
7 esimaa ----------
8 kitapseverim --500
9 Sealand ----------500
10 cerenery --------500
11 @whitepearll ----500
13 damla_22 ------500
16 D Duambelli ------
17 Nara87 ------------
18 D Debusi --------
20 J jasminej --------
21 O Ozzgeee ------500
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg ---
24 @eoe ----
25 Bisquits ---- 1500
OKUNAN 7500
KALAN 4500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…