- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #6.321
Teşekkür ederim kimsenin kalbini kırmak istemiyorum yanlış olunca üzülüyorum o yüzden canımNe kusuru canım. Affedilecek bir şey yok. Gayet doğal kaçırman. Allah kolaylık versin
Çıkman beni gerçekten üzüyor ablacanım yeni kişi alınmasın çünkü bitmesini bekliyorum ben çıkacağım
oooyy canımsın tüm dualarımı bitirip bi kardeşimizin duasına başlayacağım bakalım ,sizlerin vesilesi ile dualar ettik rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin 2 cihan saadeti nasip etsin hepinize inşallah maddi manevi sıkıntılar gitsin gelmesinÇıkman beni gerçekten üzüyor abla
İnşaAllah ablacım inşallah Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsunoooyy canımsın tüm dualarımı bitirip bi kardeşimizin duasına başlayacağım bakalım ,sizlerin vesilesi ile dualar ettik rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin 2 cihan saadeti nasip etsin hepinize inşallah maddi manevi sıkıntılar gitsin gelmesin
Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.
1bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2GirLookingForLove --500
3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 @mustafabusra ----500
5687403_igt ------600
6tubatesbih -------500
7esimaa ----------
8kitapseverim --500
9Sealand ----------500
10cerenery --------500
11 @whitepearll ----500 (listenin tamamına okundu )
12 @Papatya --------500
13damla_22 ------500
14eilenn ----------- 500
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------ 500
17 D Debusi -------- 500
18melisamelisss -----1100
19 J jasminej --------
20 O Ozzgeee ------800
21 Z zehragurbuz -----
22Sryytlg --- 700
23 M melodysilk ---- 500
OKUNAN 11400
KALAN 300
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR
@Papatya Hanımın duası : Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.
@Kpss 2016 arkadaşımız listeden ayrıldı 1500 adet okumuştu haberiniz olsun
Nara87 arkadaşımız uzun süredir girmiyor kitapseverim gelmeyeceğini söylemişti onu da çıkartıyorum listeden hanımlar başka yerlerde de herkes dua ediyor duayı ben kendim belirlemedim ortak bi karar verdik madem çoğunluk listeye yeni kişi istemiyor daha listeye kimseyi almıyorum hepinizi seviyorum ve hepinizin duasını almak beni mutlu ediyor
300 okudum Rabbim kabul etsin duasını Kızlar benide çıkartıcaktınız unutmuşsunuz ben dışardan destek olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?