- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #6.361
Kızlar merhaba
Benim size bir sorum olacak.
Yani aklıma başka kimse gelmiyor soracak etrafımda kimsem de yok. Delirdiğimi düşünmeye başladım.
Bir süredir (1 aydır), gece uyku arasında uyandığımda veya evde yalnızken, kadın gülüşmeleri, fısıldamalar, seslenmeler veya komik sesler duyuyorum.
Belki görmüşsünüzdür imzamda, hamileyim.
Korkudan artık evde yalnız kalamaz oldum.
Sürekli ya Salavat ya da bizim şuan takip ettiğimiz duayı okuyorum.
Mümkün mertebe her duş aldığımda (neredeyse hergün) gusül abdestimi alıyorum.
Başka da ne yapabilirim bilmiyorum.
Bir akıl verin bana Allah rızası için. Yoksa ciddi ciddi delirdim mi hormonlardan?
Canım listeden okumayanları çıkarttım okuyanlar kalıyor
Cnm ben okuyup okumama için değil liste uzamasın diye çıkıyorum yada istersen listede kalsın ismim bana sıra gelince okumaz atlarsınız.Sen nasıl rahat ediyorsan oyle yaparsınDamla için 500 adet okumuştum ben bu arada.
sevgiler
bence de okunsun eileen'e katılıyorumCnm ben okuyup okumama için değil liste uzamasın diye çıkıyorum yada istersen listede kalsın ismim bana sıra gelince okumaz atlarsınız.Sen nasıl rahat ediyorsan oyle yaparsınDamla için 500 adet okumuştum ben bu arada.
sevgiler
okunması gerekiyor lütfen kalın ben gitmenizi istemiyorum diğer arkadaşlarımda benimle hemfikir lütfen kalın gitmeyinCnm ben okuyup okumama için değil liste uzamasın diye çıkıyorum yada istersen listede kalsın ismim bana sıra gelince okumaz atlarsınız.Sen nasıl rahat ediyorsan oyle yaparsınDamla için 500 adet okumuştum ben bu arada.
sevgiler
duası bitti damla hanıma geçtik şimdi canımPapatya için okumami akşam tamamlamıştim
Teşekkürler cnm500 aldım cnm
çok sevindim sanırım yanlış okumuşum:))ben buradayım allahın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?