Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Y yenigelin3584 niyetine okudum. Allah kabul etsinBugun Y yenigelin3584 niyetine 200 El Mütekebbir okuyalim. Niyeti
hayırlı Salih bir evlat istiyorum
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Niyetine okudum Allah kabul etsinBugun Y yenigelin3584 niyetine 200 El Mütekebbir okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Y yenigelin3584 niyetine okudum Allah kabul etsinBugun Y yenigelin3584 niyetine 200 El Mütekebbir okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun Y yenigelin3584 niyetine 200 El Mütekebbir okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
S sabir ve hamd niyetine okudum kendi niyetime de okudum, stemina niyetine de okuycam İnşaAllah, güncellerim yorumu. Bir an önce borçlarımızın kapanmasını, Salih evlatlar doğurup yetiştirmeyi, ev almayı, hem dünyada hem ahirette Rabbim sevdiklerime ve siz tanımadığım kız kardeşlerime ve sevdiklerinize cenneti yaşatsın. Niyetim buBugun Y yenigelin3584 niyetine 200 El Mütekebbir okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Beni gruba dahil etmişsiniz teşekkür ederim. Bildirim gelmemişti az önce gruba bakınca fark ettim paylaşımı. Allah herkesin gönlüne göre versin dualarımızı kabul etsin inşallahBugun benim niyetime 200 El Halık okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
life without anxiety
Amin canim :) herkese okuyunca en sonda sana okuruz.Beni gruba dahil etmişsiniz teşekkür ederim. Bildirim gelmemişti az önce gruba bakınca fark ettim paylaşımı. Allah herkesin gönlüne göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah![]()
Duamı özelden yazayım mı yoksa sıra geldiği zaman mı yazayım?Amin canim :) herkese okuyunca en sonda sana okuruz.
Farketmez simdide atabilirsin.Duamı özelden yazayım mı yoksa sıra geldiği zaman mı yazayım?
R rainyy niyetine okudum Allah kabul etsinBugun benim niyetime 200 El Halık okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
life without anxiety
R rainyy niyetine okudum, Allah kabul eylesinBugun benim niyetime 200 El Halık okuyalim. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
life without anxiety