- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Bişey demiyolarValla işin zor arkadaşların ne diyor bu durum için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey demiyolarValla işin zor arkadaşların ne diyor bu durum için
Şu diğer konunuzdan, değişik, anormal olduğunu bildiğiniz düşüncelerinizi ısrarla savunuyorsunuz, ve hep o minvalde konular açıyorsunuz, ki bence amacınız ya dalga geçip sinirlendirmek, ya da hava atmaya çalışmak. Her iki seçenekte de inanılmaz şımarık ve görgüsüz duruyorsunuz haberiniz olsun.Ne yani 55-60 yaşlı değil de ne ? Bir insan en fazla ne kadar yaşıyorlar ki zaten? En fazla 70
50 Deniz sonra sağlam bieyerleri kalıyor mu
Şuna hele şaştım kaldım. Mune hanım kaç yaşında bir hanımefendi, sizin arkadaşınız değil. Sizinle yaşıt dahi olsa tanımadığınız, herhangi bir samimiyetinizin olmadığı insanlara senli, canımlı konuşamazsınız. Biraz yol yordam öğrenin. Emriniz olur hemen et atar “canınız” Mune hanım.@Mune şuraya bir bakarmısın canm sorumu boş kalabalık ediyorlar sorumla alakasız cevaplar veriyorlar bir el at lütfen .
Pardon da sanane??? Bana göre 60 yaş yaşlıdır sana göre gençtir hayırdır??buna neden takıldın bu kadar??Yazmayayım yazmayayım dedim de, cıks dayanamadım.
Şu diğer konunuzdan, değişik, anormal olduğunu bildiğiniz düşüncelerinizi ısrarla savunuyorsunuz, ve hep o minvalde konular açıyorsunuz, ki bence amacınız ya dalga geçip sinirlendirmek, ya da hava atmaya çalışmak. Her iki seçenekte de inanılmaz şımarık ve görgüsüz duruyorsunuz haberiniz olsun.
Şu yoruma da yanıt vereyim, benim babam 56 yaşında uzman bir doktor ve hala bilfiil çalışmakta. Allaha şükür de herhangi bir sağlık sorunu yok. O yüzden kendi hayal dünyanızdaki doğrulara inanmakta ısrar edecekseniz konu açıp durmanızın bir anlamı yok. Ya da dediğim gibi amacınız yalnızca polemik yaratmak.
Şuna hele şaştım kaldım. Mune hanım kaç yaşında bir hanımefendi, sizin arkadaşınız değil. Sizinle yaşıt dahi olsa tanımadığınız, herhangi bir samimiyetinizin olmadığı insanlara senli, canımlı konuşamazsınız. Biraz yol yordam öğrenin. Emriniz olur hemen et atar “canınız” Mune hanım.
Babanızın uşağı mı bu insanlar? Biraz terbiyeli olun.
Öğretmenlerle ilgili sanırım, havlıyorlar hadlerini bildiririm tarzı bir yorumunuz var yukarıda, hayırdır?
Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Bu hayatta ne başardınız da , kendi emeğinizle nerelere geldiniz de böyle özgüvenle şişip , haddiniz olmayan yerlere dil uzatır oldunuz?
Bu sitede maddi durumu sizden bin kat iyi olan, mesleki ve entelektüel açıdan sizden sonsuz kat ilerde olan bir sürü üye var. Hiçbirinden böyle laflar duymadım.
Yaşınıza vereyim desem, o da olmuyor, büyükleriniz olarak size yol göstermeye çalışıyoruz, toydur, henüz hayata atılmamış, öğrenecek diyoruz, hoşunuza gitmeyen yorum olarak algılayıp hemen saygısızlaşıyorsunuz.
Biz sizin evde kahrınızı çeken anne babanız veya arkadaşınız değiliz. Kendinize gelin.
Bakın benden kaç yaş küçüksünüz “siz” diyorum.
Sizin görgü kuralları başta olmak üzere halletmeniz gereken ciddi sorunlarınız var.
Kendinize gelin, saygı sınırlarını aşmadan yorum yapın. Sizin kaprislerinizi çekmeyiz biz burada.
Pardon da sanane??? Bana göre 60 yaş yaşlıdır sana göre gençtir hayırdır??buna neden takıldın bu kadar??
Benim babamda hala çalışıyor ama bu yaşlı olduğunu değiştirmez.Bana göre 50 den sonrası yaşlıdır sana göre 70
Bunun tartışmasını mı yapalım yani?
Öğretmenlere gelecek olursak evet havlıyorlar koridorlarda.
Sizin çocuğunuza yapılsa dünyayı ayağa kaldıracağınız şeyleri başkasına reva görmeyin.Hiçbirimiz okula azar işitmek için gitmiyoruz o okul devletin okulu hocaların değil öyle kafalarına estiği gibi öğrencilere bağıramazlar.
Hiç kimse bağıramaz öğrencilere.sizin çocuğunuza bağırsın çağırsınlar o zaman
Ayrıca bu sitede beni tanımayıp ta bana canım diyen çok üye var kötü algılamıyorum bende öyle hitap ediyorum.
Hem ben sana niye hesap vereyim pardon da?
Kariyer hayatım hakkında ne biliyorsunuz ??
Hangi okula gittiğimi?hangi bölümü okuduğumu biliyomusunuz da kariyer hayatım hakkında yorum yapıyorsunuz?
Saygı görmek istiyorsan göstericeksin dalga geçersen geçerim bu kadar basit .
Sorumu beğenmiyorsan yorum yapmazsın ha illede yapacam diyorsan düzgün yapacaksın ki bende sana düzgün cevap vereyim.
Ayrıca burada ne senin neden bir başkasının yaşını bilmiyorum çünkü ne sen söyledin neden ben sordum
Belki sen benimkini biliyorsundur.
Bende burada kimsenin kaprisini çekemem hanımefendi
Bir soru soruyosam beğenen cevaplar beğenmeyende sorumu pas geçer.Ama yorumları oku bakalım kim kime laf atıyor.
Sağolun efendimSize yorum yapmak
![]()
İyi forumlar küçük hanım. Benden bu kadar valla. Maalesef yaşayarak öğreneceksiniz ve sizi fena yerin dibine sokacak insanlar. Sonra “ bana dediydiler” diyeceksiniz ama bena na![]()
zamanla göreceğizKonu sahibi o kadar çiğsin ki, sana dair en samimi isteğim ileride bir gün biraz daha kamil bir insan olup "ayyy neydim ben eskiden ya" diye bu yazdıklarını utanarak düşünmen olur .
Bir de güncel önerim var (inşallah yanlış anlayıp şikayet edenler olmaz. Bu bahsettiğim hepsi değil bir kesimi ve eminim çoğu insan tanık olmuştur)
Okullarda belli tarz insanlarin takıldığı ortamlar oluyor, oradaki kızlar da (kendilerine Asena ismi takip) aynı sizin gibi 'onu tek hareketimle mahvederim' tarzı cümleler kuruyor insanlar için . Asarım,keserim, kırarım, dökerim,mahvederim falan...
Hazir babanız da belaliymis,mafyatik tarafınız da var sizi kesin Asena yaparlar. Aynı sizin gibi kekolarin içinde , ortamlarda asar kesersiniz, istediğinizi söyler, pohpohlanirsiniz.
Size çok yakışacağını düşünüyorum. Bence bir düşünün
Bosver tutma vala..Annemde hep öyle der
Söyleyeceğini sóyleyip gidip uyuyorsun der hep sen yaşlanmazsında diyo bana
Az içini tut diyo ama olmuyor![]()
Bosver tutma vala..bu ayrı bir yetenek bence herkes bu şekilde olmuyor
![]()
Siz gerçek hayatı hiç görmemiş olan sımarığın tekisiniz. Başka da bir şey değilsiniz. Benim gibiler denk gelmesin öğretmenler demişsin. Sen asıl lafını senden esirgemeyen senin gibi bir hadsize denk gelde sana haddini bildirsinler. Terbiyesizsin ayrıca. Öğretmenler havlıyor öyle mi? Kişi kendinden bilir işi demisler. Dün akşamdan beri en çok yaptığın şeyi öğretmenlere atfetmissin.Sana emek veren öğretmenler için üzüldüm en çok.Pardon da sanane??? Bana göre 60 yaş yaşlıdır sana göre gençtir hayırdır??buna neden takıldın bu kadar??
Benim babamda hala çalışıyor ama bu yaşlı olduğunu değiştirmez.Bana göre 50 den sonrası yaşlıdır sana göre 70 asıl sana hayırdır??
Bunun tartışmasını mı yapalım yani?
Öğretmenlere gelecek olursak evet havlıyorlar koridorlarda.
Sizin çocuğunuza yapılsa dünyayı ayağa kaldıracağınız şeyleri başkasına reva görmeyin.Hiçbirimiz okula azar işitmek için gitmiyoruz o okul devletin okulu hocaların değil öyle kafalarına estiği gibi öğrencilere bağıramazlar.
Ha eğer bağırııpta benim gibilerine denk gelirlerse onları bitiririm.Yarın bir gün bende çocuğumu okula göndericem kimse bağıramaz benim çocuguma ha siz eğer kendi çocuğunuza bağırılmasına kızmıyorsanız ona bir şey diyemem kendi kararınız.Hocalarım eğer bana daha ilk okul 2 de tokat atıyorlarsa bende bunu onların yanına bırakmam bırakmadımda.
Hiç kimse bağıramaz öğrencilere.sizin çocuğunuza bağırsın çağırsınlar o zaman
Ayrıca bu sitede beni tanımayıp ta bana canım diyen çok üye var kötü algılamıyorum bende öyle hitap ediyorum.
Hem ben sana niye hesap vereyim pardon da?
Kariyer hayatım hakkında ne biliyorsunuz ??
Hangi okula gittiğimi?hangi bölümü okuduğumu biliyomusunuz da kariyer hayatım hakkında yorum yapıyorsunuz?
Saygı görmek istiyorsan göstericeksin dalga geçersen geçerim bu kadar basit .
Hiçbir soeuma övünmedim övündüğümü nereden çıkarttınız??
Sorulan sorulara cevap verdim onun dışında neyin övünmesinden bahsediyosunuz?
Sorumu beğenmiyorsan yorum yapmazsın ha illede yapacam diyorsan düzgün yapacaksın ki bende sana düzgün cevap vereyim.
Ayrıca burada ne senin neden bir başkasının yaşını bilmiyorum çünkü ne sen söyledin neden ben sordum
Belki sen benimkini biliyorsundur.
Bende burada kimsenin kaprisini çekemem hanımefendi
Bir soru soruyosam beğenen cevaplar beğenmeyende sorumu pas geçer.Ama yorumları oku bakalım kim kime laf atıyor.
Patavatsiz yalnız konu sahibi. Bu mu bir yetenek? Kendini geliştirememiş, insan olmayı becerememis,kalp kırmanın ne demek olduğunu bilmeyen çok insanda var bu.Bosver tutma vala..bu ayrı bir yetenek bence herkes bu şekilde olmuyor
![]()
Boş bir yorum daha..Patavatsiz yalnız konu sahibi. Bu mu bir yetenek? Kendini geliştirememiş, insan olmayı becerememis,kalp kırmanın ne demek olduğunu bilmeyen çok insanda var bu.
Ayrıntıları okudunuz mu bilmiyorum ama açık sozlulukle patavatsizlik arasındaki çizgiyi baya geçtiğini kendisi söylemiş yazdığı yazılarda. Bende ilk sizin gibi keşke bende de olsa demiştim aciksozlu sanarak ama yazdıklarını okuyun isterseniz. Polemik amaçlı yazmadim görmemiş olabilirsiniz diye![]()
Dedi patavatsizın biriBoş bir yorum daha..
Hadi kalabalık yapma.
Konuştu yine gereksizin biriDedi patavatsizın biri![]()
Seni bu halinle başbaşa bırakıyorum cidden laftan anlayabilecek birisi değilsin. Sana daha fazla yazmak sadece kelime israfı. Anneniz çok doğru demiş biliyor musunuz evlensen 3 güne kapının önüne koyarlar seni diye. Annem böyle dedi yazmışsın ya. Hatta bence 3 güne olursa şükür et. 3 saat bile çekmez seni bu şekilde kimse. Bakma biz insanligimizdan belki sana bı yararimiz dokunur diye yazdık. Artık bizde yokuz.Konuştu yine gereksizin biri![]()
niye simdi magdur gibi konusuyosun sana yapilanlar derken yani hani baban herkesi mahvediyordu? ne yaptilar anlamadimSağolun efendimherkes zamanla görücek herşeyi
Birgün bana yapılanların çocuğunuza yapılması dileğiyle..
Yok ya, ailesi tam da böyle olsun, düşünmeden sorgulamadan yaşasın, tüketsin dursun diye özenle yetiştirmisler.niye simdi magdur gibi konusuyosun sana yapilanlar derken yani hani baban herkesi mahvediyordu? ne yaptilar anlamadim
kucucuk koyunde babanin iki kisiye sozu falan geciyor diye kendini bi halt zannedip burada da boyle konusuyorsun ya cok uzuldum cidden okurken. 2022de bir genc kizin bu sekilde dusunce yapisi olmasina, anonim bir forumda bile boyle konusabilmesine cidden uzuldum. yazik. sana emek harcayan ogretmene de, sen oku bir yerlere gel diye cabalayan ailene de yazik. allah sabahtan aksama kadar calisip seni gecindirmeye calisan babana sabir versin. cocugum boyle olsa kahrolurum.
Her satırında haklısın ama denedim yani aileme karşı gelmeyı kıyamet koptu doğuluyum bu arada
Ben en ufak birşey yapsam kan çıkar vallaha birde kurtlar sofrasında düşmek istemiyorum
Ailem çok belalı bi aile yani kimse babamın korkusundan gözümün içine bakamaz dışarda
Ama ailemden koparsam çok korkuyorum haberlerde neler izliyoruz dimi? Hele bide bi kadın sahipsiz olsa insanı yutarlar
ayyy simdi okudum.Yok ya, ailesi tam da böyle olsun, düşünmeden sorgulamadan yaşasın, tüketsin dursun diye özenle yetiştirmisler.
Bence babası gurur duyuyordur kendi gibi bir çocuğu olduğu için eminim.
Babasina bak kızını al![]()
Valla bende çok açık sözlüyümdür ama nerede ne söyleceğimi çok iyi bilirim düşünür konuşurum genelde. Önce aklından bir geçirmeye çalış söyleyeceklerini :)Dilimi tutamıyorum...
Karşımdaki insanı kırmam ama
Aklımdan ne geçiyorsa direk söylüyorum
Mesela bir konuda konuşuyoruz tartışıcağımızı bile bile söylüyorum içimde ne varsa kendimi tutamıyorum
Birinin ağzımı bantlaması lazım galiba..
Tam söylemiycem diyorum sonra bi bakmışım ki söylemişim tüm düşüncelerimi..
Benimm gibi olanlar siz ne yapıyosunuz..?