Belki çok doğru konuşuyorsun ama atladığın bir şey var ki o da ben sadece tek başıma yapamıyorum bunları.
Ailemle her yaz tatillerede giderim en iyi otellerde konaklarım hemde 1 kere değil birkaç kere,avrupadan birkaç ülkeyi babamla gezdim ha orada kaldımmı hayır 1 aydan fazla kalmadım gezdim.Zaten niyetim de gezmek görmek ti.Yani ben herşeyi ailemle veya babamla yapıyorum.Babamda işlerinden fırsat buldukça bana her istediğimi yaptırır.
Sen ailenden para istemeyebilirsin bu senin kararın senin tercihlerin bişey diyemem.
Yarın zamanı gelince çeyizlik eşya da alırım evimi de döşerim dekore ederim.ama bunları 30 umdan önce yapmam.
Ailemle yaşamaktan son derece memnunum çünkü evin tek çocuğuyum ne ben yalnız kalmak istiyorum nede anne babamı yalnız bırakmak istiyorum çünkü okulunda evime yakın.Ha daha farklı olmasını istermiydim evet biraz daha başıma buyruk olmak isterdim mesela kafama estiği zaman gidip amerikada yaşamak isterdim.
Ama bunun içinde ne ailemden koparım nede kavga ederim.İstesem yaparım ama hem işime gelmiyor bu hayatı bırakıp gitmek bu kadar malı mülkü de kimseye bırakmak istemiyorum. annemide bırakmak istemiyorum.ve eğer gidersem de annemle bir daha konuşamam babam asla izin vermez bunun içinde istemiyorum.Ben Zenginim diye hayatım dört dörtlük değil psikolojik sorunlarım da var.
Ama dışardan bana bakan insanlar Ağzı açık bakıyor halbuki hiçbirşey dört dörtlük değil.
Diyosunki savaşmıyosun
Sen olsan aileni sonsuza kadar bırakıp gidermisin sırf amerikada yaşayamıyosun diye???
Ben gitmem sen gidersen de senin kararın.
Vizyonla alakalı diyorsun herkes Avrupa'ya gitmeyi kalmayı ister ama engeller var.
Ha birde çalışmıyosun diyosunuz ama ben okuyorum okulum bitince çalışıcam zaten ama şimdi gidipte part time işte100 liraya çalışıp o 100 lirayıda 2 dakikada yersem saçma değilmi?
Uzun uzun yazmışsıniz ama meselenin özü sizin kafeste olduğunuzu anlamamaniz ve bu durum yüzünden hayatınızın güzel olduğunu zannetmeniz.
Suudi arabistanli kadınlar da Türkiye'ye,avrupaya kocasıyla,babasiyla geliyorlar. Benim bulunduğum muhit onlardan geçilmiyor. Kollarında bilezik, pahalı saatler, normal insanların önünden geçemeyeceği mağazalara milyarlar bırakıyorlar, şoförlü vitolarla gezip boğaza bakan yerlerde yemek yiyorlar . Ellerinde belki de limitsiz kredi kartlari var.
Ama bu parayla alışveriş yapmaktan başka hiç bri şey yapamıyorlar. Çünkü kafesleri sadece onlara verilen parayı harcayacaklari kadar büyük.
İşte siz de öylesiniz.
Mesela bir yere gitmek de değil, kimi insan sever gitmeyi,kimi insan evini sever. Ama ne o kadınlar ne de siz,ailenizin istemedigi en ufak bir şeyi özgür iradenizle yapacak kadar minik bir özgürlüğe bile sahip değilsiniz. Ailenize ters gelecek herhangi bir şey. Belki bir Cha Cha kursu, belki başka bir sey ,bilmiyorum. Özgür iradeniz yok,hayalleriniz yok, sadece limitiniz var çünkü ağa babanız HAYİR dediği anda o şey sizin için artık imkansız hale geliyor.
Ama işte siz henüz uçmaya hiç cesaret etmediğiniz için zaten ailenizin isteğine ters gelecek arzularınız varsa bile onu bastiriyorsunuz. "Aman ne olacak,istemeyim" diyorsunuz.
Bu yüzden normal insanların gözünde elinde sinirsiz kredi kartı olan zengin Arap kadınlardan çok da farklı değilsiniz. Kendinize ait bir hayatınız yok, ek kredi kartı gibi bir seysiniz. Aslında varlığıniz yok ama sizden büyük bir kart sağolsun, yaşıyorsunuz.
Yani kırıcı olup hayatsizsiniz demek istemiyorum ama hayata karşı bir vizyonunuz yok.
Bu cok üzücü, ama siz şanslı olduğunuzu iddia edip insanlari kafesleri altından olmadığı için aşağılamaya çalışıyorsunuz. Çünkü ne kendinizi,ne de ne kadar acınası bir hayatınız olduğunu farkinda değilsiniz.
Bir evin bir kızıyım , ailem beni sever diyorsunuz ama ailenizin sizin en ufak bir yanlışınızda sizi ilk terkedecek insanlar olduğunu her seferinde söylüyorsunuz. Kendi kararınızı verdiğiniz zaman, kendi yolunuzu çizmek istediğiniz zaman, ya da büyük bir hata yaptiginiz zaman sizi silip atacak bir ailenin gerçekten sizi sevdigini düşünüyor musunuz?
Eksik olsun öyle sevgi. Demek ki sizi içten sevmiyorlar. Sadece onların dediklerini yapıp onların çizdiği yolda giderseniz sizi koruyup kollayacaklar.
İşte işin komik olan kısmı siz bu babanin size verdiği güçle ona buna catmaya çalışıyorsunuz.
Konuda dalga falan geçtik ama ben gerçekten çok üzüldüm size.