Dilimize yuva yapan 'bebek' dili...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim diksiyonum fena degildir,bebegimde uc bucuk aylik.Hitabeti guzel olsun dye hep tane tane konusmaya calisiyorum.Arada severken tabi öyle olmuyor.Ama genelde yetiskinle konusur gbi konusuyirum.Bence bir an evvel vazgecin bu durumdan disardan hos durmuyor

Benim esimde de burhan altintop sendromu var. Bir kusakta bu var bence. Durup durup burhan gibi konusur. Bi ara ben de eslik ediyordum ama artik baydi. Z kusagi bizi pek anlamiyor artik :KK70:

Simdi neyse de ilerde cocugunuz oldugunda bu durum ciddi sorun olur. Tedbirinizi simdiden alin. Kararli olun. Bir de disarda milletin yaninda da tutamaz kendini insan komik duruma dysersiniz :)
Çiğoooo ağla çiğooo kaderine ağla falan da diyomusunuz ben diyorum :KK70: :KK53:

Benim diksiyonum fena degildir,bebegimde uc bucuk aylik.Hitabeti guzel olsun dye hep tane tane konusmaya calisiyorum.Arada severken tabi öyle olmuyor.Ama genelde yetiskinle konusur gbi konusuyirum.Bence bir an evvel vazgecin bu durumdan disardan hos durmuyor
Dışarıdan hoş durmuyor derken? gören kimse yok. Çocuk sahibi olursam elbet daha dikkatli olurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X