- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
mecbur vereceksin bizde verdik zamanında
hak edilmeyen nice paralar alıyo niceleri
vermezsen diplomanı alaman. ve oda senin işine gelmez.
vericeksin mecbur ne yazıkki
Rüşvet resmen
Evet ya. Bir site de okumuştum av. açıklama yapmış vermeyin para dilekçe bile verebilirsiniz vs. diye
baya ugraşmak gerekiyo... işinden bile zor izin alıyosun
Kızlar merhaba lise'den mezun oldum bu yıl daha diplomamı almaya gitmedim çalıştığım için şu sıralar izin alıp gideceğim.
Belirli bir miktar karşılığında veriliyor sanırım. Ama bu parayı hakettiklerini düşünmüyorum ve vermek istemiyorum ne yapa bilirim ?
​Benim kardeşim de bu yıl liseden mezun oldu temmuzun son haftası alacak ama diploma parası istemediler.Alırken mi istiyorlar mış yoksa okul döneminde mi istiyorlar.
Müdüre dilekçe veirim şu bu filan desem söker mi acaba diye düşünüyorum yanii valla video bile çekebilirim. Kaç kişi mezun oldu hepsinden 50tl alsa ohooo......
50tl mi alıyolar
netten yada burdan bak itiraz etme olanaklarına. ve meblada 50 ise gercekten.
Benden de kırk tl almışlardı vakti zamanında
Şimdiki aklım olsa hayatta vermem
İki sene önce mezun oldum babam milli eğitimde görevli o aldı diplomamı tek kuruş vermedik, yasak böyle şeyler. Şikayet et derim ama burası malum Türkiye
Biraz korkutsam aslında rüşvet resmen video ya aldım siz bilirsiniz filan desem diye düşünüyorum
Biraz korkutsam aslında rüşvet resmen video ya aldım siz bilirsiniz filan desem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?