Diploma

ruhsuzmelek09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
743
62
0
Ankara
Kızlar merhaba lise'den mezun oldum bu yıl daha diplomamı almaya gitmedim çalıştığım için şu sıralar izin alıp gideceğim.
Belirli bir miktar karşılığında veriliyor sanırım. Ama bu parayı hakettiklerini düşünmüyorum ve vermek istemiyorum ne yapa bilirim ?

hak edilmeyen nice paralar alıyo niceleri
vermezsen diplomanı alaman. ve oda senin işine gelmez.
vericeksin mecbur ne yazıkki

​Benim kardeşim de bu yıl liseden mezun oldu temmuzun son haftası alacak ama diploma parası istemediler.Alırken mi istiyorlar mış yoksa okul döneminde mi istiyorlar.

Son düzenleme:
​Benim kardeşim de bu yıl liseden mezun oldu temmuzun son haftası alacak ama diploma parası istemediler.Alırken mi istiyorlar mış yoksa okul döneminde mi istiyorlar.

Açıkcası gidip öğrenmedim alırlar ihtimaliyle yazdım diplomayı verirken alırlar sanırım

İki sene önce mezun oldum babam milli eğitimde görevli o aldı diplomamı tek kuruş vermedik, yasak böyle şeyler. Şikayet et derim ama burası malum Türkiye

ben lise son sınıftayken sırf o saçma sapan diploma parası denen ücreti ödememek için almıyorum ozaman diplomam kalsın demiştim. diplomamı almamıştım.Sonra çalışmaya başladım iş için lazım olmuştu 2 yıl sonra okula gittim müdürle konuştum bedavadan aldım diplomamı

Ben diplomamı alamamıştım taşınmıştık şehir dışına fln dedim şimdi işe başlıcam lazım dedim hemen verdiler.

Biraz korkutsam aslında rüşvet resmen video ya aldım siz bilirsiniz filan desem diye düşünüyorum

Üniversiteyi düşünmüyormusun diplomayı almak zorundasın.Ben de 2004 mezun oldum ama vermedim diye hatırlıyorum sanki.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…