Diploma

Ben de vermedim böyle bir para yaa.lafi bile gecmedi hic ilk kez duyuyorum.neyin nesiymis bu?

4 yıl okudun onu alabilmek için ne parası? okulun cebine attığı para o. ben vermeden aldım. illa da alacaklarsa makbuz kesecekler onu da kesmezler çünkü kayıt dışı götürüyorlar. git oraya, milli eğitime çıkmakla tehdit et gerekirse git şikayet de et. kimse devletin arkasından iş çeviremez.

Çok haklısınız aynen böyle yapmayı düşünüyorum sonuçta gerekli olan bir durum değil bağış altında para savsaklıyorlar.

alma sende diplomanı, çıkış belgesi verecekler sana zaten. o seni heryerde idare eder.
bende almadım daha diplomamı, parasından değil de, uzakta benim okulum (12 saat kadar)
bir ara gidip oraları yeniden görmek ve diplomamı almak istiyorum ama bakalım.. öle diye diye 5 sene geçti bile

Çıkış belgesi filan vermedikiler ki:26:

nasıl bir cevap seni rahatlatacak bilmiyorum ama ya parayı vereceksin ya diploman kalacak..idareden daha yetkili olamayacağın ve sistemi değiştiremeyeceğin için boşa çabalama derim...

diploma parası diye bişey yok. geçen senelerde 5 lira gibi bi vergisi vardı o da kalktı.
siz istemediğiniz sürece kimse diploma parası alamaz

bizim diplomanin arkasinda bedeli yaziyordu. 7,5 tl gibi bi seydi. 25 lira odemistik. kim bilir kimin cebine girdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…