- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Direksiyon sınavlarında görev alıyorum. Netten 'direksiyon sınav değerlendirme formu'nu indirin. Hangi yanlışı, kaç kere yaptığınızda elenirsiniz, bakın. O formdan degerlendirileceksiniz. Yalnız en önemli değerlendirme sakin ve güvenli kullanmaniz. Başarılar diliyorum.Bu haftasonu direksiyon sınavım var . Heyecanlı ve stresliyim biraz. Panik yaptığım zaman arkası geliyor. Öneri ve fikirlerinizi alabilirimm.
Panik yapmasam ah isteee . Insallah onu başarabilirim teşekkürlerPanik yapma. Aynaları unutma. Sinyalleri atlama. Emniyet kemerini mutlaka tak. Gerisini zaten düşünmeden yaparsın. Öğrenmiştir beynin çoktan..
Sakin olduğum zaman hatam olmuyor zaten . Insallah sakin olabilirim .Sakın heyecanlanma ilk geçtiğinde kemerini aynalarını düzelt ayarla. Kesinlikle ilk kalkışta sinyal vermeyi unutma bundan dolayı sınavı geçemeyenler var. Sinyallere dikkat et bir de eğilim yerde durdurup tekrar kalkış yaptırıcaklar sakin kalmaya çalış park etmenede dikkat et zaten sürücü kursundan hocanda yanında olucak. Bir de arabanın içindeki her şeyi bilmelisin en son onları soruyorlar. Direksiyonun önündekilere kadar
Onları biliyorum çoğunda tek hata hakkım var zatenDireksiyon sınavlarında görev alıyorum. Netten 'direksiyon sınav değerlendirme formu'nu indirin. Hangi yanlışı, kaç kere yaptığınızda elenirsiniz, bakın. O formdan degerlendirileceksiniz. Yalnız en önemli değerlendirme sakin ve güvenli kullanmaniz. Başarılar diliyorum.
Iste ben heyecanlaniyorum ondan korkuyorum yoksa sakin olduğumda bir problem yok. Ben de konuşmam çok odaklaniyorum yola falan zatenSakin olmaya çalış, panik yapma panik yaparsan baştan kaybedersin gayet soğukkanlı ol ayrıca araba da ki insanlarla konuşurken sakin dönüp yüzlerine bakma, emniyet kemerini takmayı unutma. :) rahat rahat sür park et işte bu kadar ayrıca arabaya binen vatandaşlar çok konuşuyor ve aklını karıştırmaya çalışıyorlar dikkatli ol
Evet ya sakin kalabilirim umarım . Ben de konuşmam yola cok odaklaniyorumPanik yapma desek de yapıcaksın heyecanlanıcaksın, ama sürdükçe rahatlıcaksın hatta hata yapmadıkça daha rahat sürersin, beni konuşturmaya çalışmışlardı rahatliyim diye ama bence hiç iyi bi yöntem değil sustum sürdüm bitince konuşabildim anca eheh
Insallah tesekkur ederimHeyecan yapmaman lazim ama insanin elinde olmuyor tabi. Kendinizden iyice eminseniz gecersiniz sorun olmaz
Şöyle düşün istediğim kadar sınava girebilirim. Bu benim tek şansım değil, kaybedecek bir şeyim yokPanik yapmasam ah isteee . Insallah onu başarabilirim teşekkürler
Bu arada konuşmak çok işe yarıyor. Yola, arabaya odaklanınca beyin çok giriyor araya. Konuşursan omurilikten sürüyosun arabayı, beynin o sırada ne söyleyeceğiyle meşgul oluyoEvet ya sakin kalabilirim umarım . Ben de konuşmam yola cok odaklaniyorum
Çok teşekkür ederimÖncelikle kalkıs yaparken mutlaka dikkatli olmak gerekir çunku oan diğer surucu adayları da baslıyor neden dıyorum bi sınavzede nerdeyse sahsıma carpacak gibi hareket yaptı içerdekiler bana dikkat et dıye bagırınca tum konsantrem bozuldu sanki benım sucum alla alla ben zaten dıkkatliydimama gerısı gelmedi konstrem bozulmustu bıkere o sırada vitese baktıgım için bırakmıslardı haha
Sınyallere hep dikkat et vermemezlık yapma.
Aynalarını koltugunu guzel ayarla ki rahat rahat sür. Herseyı hızlı yapmak zorunda değilsin hatasız yapmana bakıyorlar çunku dusunerek yap herseyı.
Parklar da nasıl ogrettılerse öyle yap alana gore yap kendı kafana göre hareket yapma yapacaksan bılınclı yap çunku mılımde bile araba oturmuyor yada dubaya carpabılır.
Ve komısyondakılerı sıradan ınsanlar olarak gör heyecan yapmıyo ınsan pek o zaman. Isın en önemli kısmı heyecan yapmamaktan gecıyor bıtkı cayı içebılırsın sınava girmeden once.
Ve nasıl olsa alacaksın sakin kal o yuzden
Ehlıyet aldım bende gectıgımız Aralık ayında.
Çok teşekkür ederimbitki çayı iyi fikir gibi . Tebrik ederim hayırlı olsun size deee.
sakin ol canım dünyanın sonu değil unutma ben ilk iki sınava titreye titreye girip kalmıştım maalesef heyecandan 3. de aldımBu haftasonu direksiyon sınavım var . Heyecanlı ve stresliyim biraz. Panik yaptığım zaman arkası geliyor. Öneri ve fikirlerinizi alabilirimm.
Teşekkür ederim tebrik ederim hayırlı olsun size deesakin ol canım dünyanın sonu değil unutma ben ilk iki sınava titreye titreye girip kalmıştım maalesef heyecandan 3. de aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?