Direksiyon Sınavı

Insallah sakin kalabilirim . Parkı yaptıktan sonrası kolay zaten evet teşekkür ederim çok

Bende geçen hafta girdim. Manuel aldım panik yapma başarabilirsin o bilgi ve yeteneğe sahipsin öyle olmasa bu noktaya gelemezdin

Guzel düşünceymis teşekkürler

Ben de heyecanlıyım ama sakin kalmak icin ugrasacagim

Teşekkürler

Teşekkürler

Yanında oturan kişilere kulak asma onlar arkada dikkat dağıtmak için muhabbet etmeye çalışırlar. Sen yapman gerekenlere odaklan ama kafandan şunu yapıcam bunu yapıcam deyip tekrarlama. Yürürken nasıl şimdi sağ şimdi sol ayak demiyorsak araç kullanırken de düşünerek değil reflekslerimizle kullanmalıyız. Arabayla bütünleş motorun sesini dinle ne istediğini anla. En önemlisi ve unutulan ani fren yapınca vitesi tekrar 1 e alıp kaldırmak. Genelde vites 2 veya3 deyken ani fren yaptırıyorlar kalkış yaparken viteste unutma başarılar

GÜNCELLEME :
Geçtimmm İhtiyacı olan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle kendinize güvenin yol boyunca yaptığınız ve yapacağınız adımları içinizden tekrar edin ve sakin olun ( bunun için melisa çayı içebilirsiniz, dua edebilirsiniz) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…