Dirsek kirigi

raba112222221

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
16
3
1
26
6 yasindaki oglumun dirsegi kitildi 3 vida atttilar 4 gun once vidalar cikti simdi acip kapatamiyor hep omzundan hareket ettiyor ben acmaya calistigimda cok agliyor basina gelen var mi nasil bi yol izlediniz suan duzeldi mi lutfen bana yardim edin

Doktor ne dedi
Fizik tedavi filan önerdi mi
Zamanla yapar mı dedi

Geçmiş olsun bu arada
Tesekkur ederim gunluk hayatina devam etsin dedi kolunh kullanmaya calissin top oynasin dedi ama bunlari yaparken hic acilmiyo kolu 120 derece alcida oldugu gibi kaldi biz acmaya calistigimizda cok agliyor 12 haziranda tekrar randevumuz var fizik tedavi icin bisey demedi

Çok var daha 12 hazirana isterseniz erken götürün konuşun doktoru ile
Belki olağan bir durumdur değilse de hemen bir çözüm bulurlar

Belki de korkudan da ağlıyordur acıyacak diye
Belki fizik tedavisi önerirler

İnşallah kolayca atlatırsınız

Çok var daha 12 hazirana isterseniz erken götürün konuşun doktoru ile
Belki olağan bir durumdur değilse de hemen bir çözüm bulurlar

Belki de korkudan da ağlıyordur acıyacak diye
Belki fizik tedavisi önerirler

İnşallah kolayca atlatırsınız
Insallah anne olmak gercekten cok zor boyle bir durumda can sıkici acikcasi suan inan aglayarak yaziyorum knsallah basina gelenler nasil yol izledikletini yazarlar

Insallah anne olmak gercekten cok zor boyle bir durumda can sıkici acikcasi suan inan aglayarak yaziyorum knsallah basina gelenler nasil yol izledikletini yazarlar
Burda birileri görüp yazar mutlaka ama yine de kişisel bir durum olduğu için siz önleminizi alıp erken götürmeye çalışın
Çocuklar maalesef böyle düşe kalka büyüyorlar

Daha kötüsünden korusun Allah

6 yasindaki oglumun dirsegi kitildi 3 vida atttilar 4 gun once vidalar cikti simdi acip kapatamiyor hep omzundan hareket ettiyor ben acmaya calistigimda cok agliyor basina gelen var mi nasil bi yol izlediniz suan duzeldi mi lutfen bana yardim edin
Hemen fizik tedavi önermişti doktorumuz bize. 1 ay aldık, kısmen kullanmaya başladı. Ama o ona cesaret olduğu için sonrasında doğal akışına dönmüştü çok şükür.

Çok geçmiş olsun. Başka bir doktora götürün. Normal yada değil bunu onlar söyleyecek. Daha bir ay ve çok uzun bir süre. Başka bir doktordan fikir almakta fayda var. Hemde fizik tedavi işini sorarsınız.

Sizinki nasil kirikti dirsektemiydi bize fizik tedavi bisey demedi evde istedigi gibi oynasin ama disarda cok dikkat edin dedi 3 hafta sonrasina kontrol verdi

Başka doktora götürün elbette. Çocuk küçük hatalı bir kaynama falan olmasın. Fizik tedavi gerektiriyor mu öğrenin.

Annem iki kez ayni ayagindan ameliyat oldu, ilk doktoru kac kere kontrole gitmemize ragmen hic fizik tedavi onermedi, sonra ayni ayaktan 2.kez ameliyat olurken farkli doktora götürdük, o doktor niye fizik tedaviye gitmediniz diye kizdi, doktorun onermedigini soyledigimizde de cok sasirdi. Annemin ayaginda da platin arti vidalar vardi. Siz baska bir doktora ya da ayni doktora gidip ozellikle fizik tedaviyi sorun belki unutmustur doktoru.

Gecmis olsun💓

Tesekkur ederim gunluk hayatina devam etsin dedi kolunh kullanmaya calissin top oynasin dedi ama bunlari yaparken hic acilmiyo kolu 120 derece alcida oldugu gibi kaldi biz acmaya calistigimizda cok agliyor 12 haziranda tekrar randevumuz var fizik tedavi icin bisey demedi

12 Haziran’ı beklemeyin lütfen bir fizik tedavi hekimi ile görüşüp fizik tedaviye başlamanız gerekiyor bence. Kırıklarda genelde iyileştikten sonra fizik tedaviye başlıyorlar. Fizik tedavi almadan daha kötü olabilir mutlaka bir fizik tedavi hekiminin fikrini almanız gerekiyor. Geçmiş olsun.

Direk fizik tedaviden randevu alabiliyorsanız deneyim. Olmuyorsa başka doktora daha danışın. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Çok çok geçmiş olsun.

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Benim oğlumun dirseği kırılmıştı 2.5 yaşındayken tam büyüme alterinden ve ameliyat oldu. Direkten 3 veya 4 vida çıkıyordu. Hareketli bölge ve pasif kalmasın diye erken çıkarıyorlarmış bizimkisi öyle oldu. İlk zaman korkuyorlar ve ağrıyor kendisinin hareket ettirmesi lazım demişti. Düşmesin diye 1 sn. Peşinden ayrılamadım sürekli hareketli tutmaya çalıştık. Fizik tedavi falan vermedi ve şu an normal kullanıyor yani. Sadece büyüdükçe diğer direkten daha farklı.

Birden asla açamaz dedim ya en büyük sebep korku, sonra ağrı ama hareket ettirmesi lazım. Bizimkisi küçüktü ve sağlam kolunu tutup diğerine sevdiği şeyleri uzatıyorduk unutup alıyordu. Korkusunu yenmesini sağlayın.

Benim oğlumun dirseği kırılmıştı 2.5 yaşındayken tam büyüme alterinden ve ameliyat oldu. Direkten 3 veya 4 vida çıkıyordu. Hareketli bölge ve pasif kalmasın diye erken çıkarıyorlarmış bizimkisi öyle oldu. İlk zaman korkuyorlar ve ağrıyor kendisinin hareket ettirmesi lazım demişti. Düşmesin diye 1 sn. Peşinden ayrılamadım sürekli hareketli tutmaya çalıştık. Fizik tedavi falan vermedi ve şu an normal kullanıyor yani. Sadece büyüdükçe diğer direkten daha farklı.

Birden asla açamaz dedim ya en büyük sebep korku, sonra ağrı ama hareket ettirmesi lazım. Bizimkisi küçüktü ve sağlam kolunu tutup diğerine sevdiği şeyleri uzatıyorduk unutup alıyordu. Korkusunu yenmesini sağlayın.
Kac gunde duzelir sizce elimden geldigi kadar yardim ediyorum gunluk islerini yaparken o elini kullanmaya tesfik ediyorum ama siz gibi bende vok korkuyorum bu durum psikolojik olarak beni cok yipratti uyurken bile acmaya calisyim cok hafif acti sonra uyandi hemen

Back
X