- 11 Şubat 2022
- 227
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi 1ciftyesilgozz
-
Benimde ağrım yok hamilelik başladı başlayalı göğüs ucunda sizi ile büyüyüp hassaslasmislardi hala oyleler ilk başta çok batmalarim oldu otururken kalkarken şuan o da kalmadı.iki gün az bı lahverengi lekem olmuştu doktor iki kutu ilaç yazdı bununla beraber görmedim leke felan.Kizlar bende pazartesini bekliyorum daha once konuşmuştuk benim en son beta carsamba bakildi 526 çıkmıştı. Agriniz ve ya baska birseyiniz var mi ?
Hayırlısı olsun bakalim hayırlı haberleri burada inşallah duyacağızBenimde öyle geç döllenme . Yumurtlamam bi hafta geç olmuş sanırım.
İnsallah canimHayırlısı olsun bakalim hayırlı haberleri burada inşallah duyacağız
Valla canım aynı şekilde benim doktorumda takip edeceğiz dış gebelik ihtimali var dedi. Olası ağrılarda fenalaşmada direk hastaneye gitmemi de söyledi. Umarım bi mucize olur ve kese kalp atışı duyarıZ.İnsallah canimsağlıklı gebelige donermi sizce ? Benim doktorum sadece takip edecegiz diyor baska birsey diyemedi beklemek cok yordu 1 haftadır 1ciftyesilgozz Bulamadimisim
Senin doktorun yine de başka şeyler söyleyip seni uzmemis ,sana umutta vermemiş yada senin psikolojini dusunmus.benim doktorum daha 1000 olmamisim kese görmeye çalışıyor görmezsem kürtaj yaparım diyor dış gebelik ile alakalı hicbisrrseye rastlamadi ama keseyi de gormedi.neyi kürtaj edecek anlamadım kist bile yok diyor tertemiz diyor.pazartesi keseyi görmezse kürtaj yapacakmış.Dis gebelik bulgusu da yok.hadi hayırlısı.bende bekliyorum şimdilik bu arada artık o doktorada gitmeyeceğim.İnsallah canimsağlıklı gebelige donermi sizce ? Benim doktorum sadece takip edecegiz diyor baska birsey diyemedi beklemek cok yordu 1 haftadır 1ciftyesilgozz Bulamadimisim
İğneyle kurtulabilirsin canım . Değeri 1000 olunca iğne uygulanabiliyor Muşİyi akşamlar . Geçen hafta bugün regl olduktan hemen sonra hamile olduğumu öğrendim. Kanamam aynı regl kanamasıydı sadece leke leke çok uzamıştı . Beta takibi yapılması istendi ve değerlerim 88-127-162-243 şeklinde bugüne kadar geldi. Doktorum 4 gün sonra pazartesi günü muayeneye çağırdı, dış gebelik ihtimalinin olduğunu söyledi ve değerimin 1000 kadar takip edilebileceğini söyledi. Ben okuduklarımdan dış gebelik veya sağlıksız bi gebelik olduğuna eminim artık. Tek korkum 1000 değere ulaştığında kesin dış gebelik tanısı alırsam kürtaj yapılması. 1000 değerle iğneyle kurtulabilir miyim yoksa kesin kürtaj mı derler? Deneyimi olanların yardımına ihtiyacım var.
40.2 ile adet tarihimden 9gun sonra öğrendim.buyuk ihtimalle geç döllenme.Bi de benim artışlarımın oranı %30 %40 %50 şeklinde oldu şuana kadar
Amin canim insallahValla canım aynı şekilde benim doktorumda takip edeceğiz dış gebelik ihtimali var dedi. Olası ağrılarda fenalaşmada direk hastaneye gitmemi de söyledi. Umarım bi mucize olur ve kese kalp atışı duyarıZ.
Benimde daha yoktu kese ama sonraki degerlerim zaten dusuk oldugu icin hic bakmadi. Dis gebeligin getirecegi sorunlardan cok korkuyorum acikcasiSenin doktorun yine de başka şeyler söyleyip seni uzmemis ,sana umutta vermemiş yada senin psikolojini dusunmus.benim doktorum daha 1000 olmamisim kese görmeye çalışıyor görmezsem kürtaj yaparım diyor dış gebelik ile alakalı hicbisrrseye rastlamadi ama keseyi de gormedi.neyi kürtaj edecek anlamadım kist bile yok diyor tertemiz diyor.pazartesi keseyi görmezse kürtaj yapacakmış.Dis gebelik bulgusu da yok.hadi hayırlısı.bende bekliyorum şimdilik bu arada artık o doktorada gitmeyeceğim.
Nekadar sıkıntılı bir süreç inşallah güzel haberlerle geliriz pazartesi ya bı mucize olacak yada hüsran.Hayirlisi olsunBenimde daha yoktu kese ama sonraki degerlerim zaten dusuk oldugu icin hic bakmadi. Dis gebeligin getirecegi sorunlardan cok korkuyorum acikcasi
İnşallah kızlar inşallahNekadar sıkıntılı bir süreç inşallah güzel haberlerle geliriz pazartesi ya bı mucize olacak yada hüsran.Hayirlisi olsun
Ben de idrar yazmıyor canım. Önemli olacağını sanmıyorumYa birde benim tahlilleri mı kan olarak verdim neden idrar adı altında çıkmış sizinkide boylemi
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten anlayabiliyorum.benimkide sizinki gibi gidiyor bakalım.kendimde bir ümit ediyorum bu görüntüdeki sonuçlar ıdrar olarak olduğundan yaniltirmi diye cunki iki beyati sağlık ocağında yaptım normaldi1 Eylül’den beri ben de Beta takibi yapıyordum 15, 18 ,56 ,78 şeklinde ilerlerken akşamında adet gibi bir kanamam oldu . Hatta progesteron hap filan verdi düşük iğnesi oldum ama kanamam hiç durmadı bugüne kadar devam etti . Sonra değerlerim . 340 280 381 710 640 şeklinde gitti ve ben bugün kürtaj oldum ne olduğu belli değil dış gebelikten şüphelenildi . Düşmezse sonra iğne vurulacak. Kürtaj devlet hastanesinde yapıldı uyuşturmadan yapıldı . Çook çok çok acı çektim kesinlikle ve kesinlikle anestezisiz kürtaj yaptırmayın . Normalde özelde kontrolüm sağlanıyordu ama okul açıldığı için çalıştığım imkanları olmayan şehre geldim burda böyle olmak zorunda oldu . Çook çook pişmanım . Keşke farklı şehre gidip özelde olsaydım . İlk gittiğim doktor hamilesin evet dedi .
Ama lütfen kesinleşmeden ümitlenmeyin çok zor süreçler yaşadım . İki haftadır neler yaşadım. Çok zor bir süreç . Rabbim kimseye yaşatmasın. Be hala sürecim devam ediyor
Beta değerlerinizden dolayı mı dış gebelik dedi yoksa dış gebelik bulgusu mu gördü.1 Eylül’den beri ben de Beta takibi yapıyordum 15, 18 ,56 ,78 şeklinde ilerlerken akşamında adet gibi bir kanamam oldu . Hatta progesteron hap filan verdi düşük iğnesi oldum ama kanamam hiç durmadı bugüne kadar devam etti . Sonra değerlerim . 340 280 381 710 640 şeklinde gitti ve ben bugün kürtaj oldum ne olduğu belli değil dış gebelikten şüphelenildi . Düşmezse sonra iğne vurulacak. Kürtaj devlet hastanesinde yapıldı uyuşturmadan yapıldı . Çook çok çok acı çektim kesinlikle ve kesinlikle anestezisiz kürtaj yaptırmayın . Normalde özelde kontrolüm sağlanıyordu ama okul açıldığı için çalıştığım imkanları olmayan şehre geldim burda böyle olmak zorunda oldu . Çook çook pişmanım . Keşke farklı şehre gidip özelde olsaydım . İlk gittiğim doktor hamilesin evet dedi .
Ama lütfen kesinleşmeden ümitlenmeyin çok zor süreçler yaşadım . İki haftadır neler yaşadım. Çok zor bir süreç . Rabbim kimseye yaşatmasın. Be hala sürecim devam ediyor
Bende bugün sağlık ocağında vereceğim randevum Çarşamba günü .Kizlar günaydın iyi haberler aldigimiz bir gun olsun insallahben bugun 9 da kan verecegim yine beta hcg için sizin kacta randevulariniz ? 1ciftyesilgozz Bulamadimisim
Günaydın bu aradaBende bugün sağlık ocağında vereceğim randevum Çarşamba günü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?