Dış gebelik hakkında kürtaj mı iğne mi?

Merhaba. Birsey sormak istiyorum size. Testlere gore gebeligim mevcur ama Benim beta degerim cok yavaş yükseliyor leke veya kan vs şikayetim yok. Bir umut varmidir. Sağlıklı gebelik olabilir mi ?
Benim edindiğim tecrübeye göre yavaş yükselen betalarda egerki kimyasal gebelikse mutlaka lekelenme yaşanıyor, beta değeri yavaş yavaş düşmeye başlıyor zaten ilk leke gelmesiyle ardından adet kanamasına ve ceviriyor ve beta sıfırlanıyor. Sizin beta artışınız var ama yavaş ilerliyor ilk akla gelen kimyasal gebelik ihtimali oda kendini dediğim gibi lekelenmeyle belli ediyor kan görmediğiniz sürece korkmayın. Çok fazla üzerine düşünmemeye calisin ne kadar az stres o kadar sağlıklı gebelik belki hiç bir olumsuz durum yok fakat stresten kanama yaşayabilirsiniz kendinizi de bebiside riske atmayın pozitif olun öyle de bir doktor bulun inşallah

canım cok gecmıs olsun,,ben hazıran ayında dıs gebelık gecırdım,
degerım 921 ıken ıgne olmustum, kurtaj olmadan atlattım .
suan sen ne durumdasın? doktora gıttın mı tekrardan ?

bunda bır anormallık yok gıbı geldı bana neden kurtaj dedı kı doktorun ?
Adetimden 7 gün sonra idrar teseti 9gun sonra kan testi 40.2 ile geç döllenme ile geç öğrendim sağlık ocağında 29.08de 40.2
01.09 da 157 güzel devam ediyor sonra özel hastanede muayene oldum tekrar kan verdim 05.09da 261.3 burada sorun görüldü .09.09da da 1002 değerini gördüm bu yüzden iki geçiş arasında bı düzensizlik oldu.

bazen ıkı artıksta sıkıntı olabılıyor canım.
son degerın guzel artmıs ınsallah saglıkla ılerler gebelıgın.

bazen ıkı artıksta sıkıntı olabılıyor canım.
son degerın guzel artmıs ınsallah saglıkla ılerler gebelıgın.
Bir umuttur geç döllenme olduğu için ikinci umudum ise hastahane laboratuarında ki değişimden yani ilk iki sağlık ocağı diğer düşük yavaş çıkan özel hastane belki sayı fark eder düşüncesindeyim işte buda benim umudum Çarşamba randevum doktora gideceğim.

evet lab. degısıklıgıde olabılır canım.
ınsallaahhh saglıkla ılerlesın yavrun sana sımsıkı tutunsun

Kizlar günaydın iyi haberler aldigimiz bir gun olsun insallah ben bugun 9 da kan verecegim yine beta hcg için sizin kacta randevulariniz ? 1ciftyesilgozz Bulamadimisim
Günaydın kızlar ben gittim doktoruma alttan muayne etti rahim kalınlaşmaya başlamış dedi, kanama alanı yok dedi. Sol tarafta bi kist var ama bu hamilelikte oluşan bi kist dedi. Betayı bu akşam vericem çünkü akşam vermiştim en son. Cuma’ya kadar değerimin kese görülecek boyuta ulaşmasını bekliyoruz o zaman belli olur dedi. Kötü konuşmadı kızlar rahmin kalınlaşıyor dedi bu bana küçük bi umut verdi.

932 cikti degerim. Dis gebelik dediler. Bugun yatis olcak igne yapacaklar malesef ben kurtaramadim bebegimi

932 cikti degerim. Dis gebelik dediler. Bugun yatis olcak igne yapacaklar malesef ben kurtaramadim bebegimi
Kuzum en son çarşamba vermiştin sanırım 5 günde az artmış evet muayeneyle saptandı mı peki? Özel hastanede mi yapılacak. Süreç hakkında bizi de bilgilendirirmisin? Çok ama çok geçmiş olsun . Lütfen çok yıpratma kendini olur mu? Üç ay sonra tekrar denemeye başlayabiliyorsun.

Çok üzgünüm çok geçmiş olsun.Bugun doktora gitseydim büyük ihtimalle bana böyle söyleyip yatış verecekti canım.Cok acı verici bir durum Allah seninde bizimde yardımcımız olsun.kendini çok üzme lütfen kısmet değilmiş.Benimkide senin gibi olduğunu düşünüyorum..

Evet 7 eylulden 12 eylule 2 kati bile artmamis 932 cikti. Degerim dusuk oldugu icin gorunmuyor ultrasonda. Bekledikcede bana sıkıntı yaratabilcrginden igne ile dusurcekler. Adet tarihime gore 6+3 bugün normal gebelik olsa yoluna girmis olmasi gerekirdi.

Tekrar kan verdinmi peki seninki ile benimki çok benziyor ikimizin de ortadaki geçişlerde ki beta sayısı hemen hemen aynı gibi sadece 3.ler biraz yavaş çıkmış.

Bu süreçte bizide bilgilendirirmisin iğne ve kürtaj fiyatları nedir nasıl süreç devam edecek?Tabiki ağrıların olacak dusuncesizlik etmeyeyim sen müsait olursan bilgi verirmisin.

Bu süreçte bizide bilgilendirirmisin iğne ve kürtaj fiyatları nedir nasıl süreç devam edecek?Tabiki ağrıların olacak dusuncesizlik etmeyeyim sen müsait olursan bilgi verirmisin.
Yatis yaptim ama kurtaj olmayacagim suan sadece iğne yapilacak. 1 gece kalacagim 2100 tl ozel hastanedeki fiyat. İgneden sonra 4 gun takip edilecek beta düşüş olmasi icin olmazsa ikinci doz igne yapilacak. Yine dusmez ise En son ameliyat dedi doktorum. 6+3 haftalik oldum ama beta 932 beklemenin anlami yok sanirim daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…