Dış gebelik hakkında kürtaj mı iğne mi?

Pazrtesi 261 cuma 1002 olmuş bende bilmiyorum kaç artmış.bu pazarteside keseyi görmezse kürtaj yapacakmış.artik neyi alacaksa hicbirsey gorunmemisti çok tuhafff
Yok artık... Bence siz kesinlikle doktorunuzu degistirin. Benim betam 1456 çıkmıştı. Kese görünmedi geç döllenme olduğu için. Bir hafta sonra gittim 5 hafta 5 gunluktu kese gözüktü ve içinde nokta kadar bebek vardı ama kalp atışı yoktu. Doktorum en azından boş gebelik olmadığını görüyoruz dedi. Bir hafta daha bekledim 6 hafta 3 günlükken kalp atışları oluştu çok şükür. Birde ultrasona sıkışık gir bol bol su iç. Ama şuan kesenin görünmemesi çok normal ortalama iki-iki bucuk haftada kalp atışı için bekliyceksin sakın stres yapma tek dezavantajin çok erken ogrenmissin gebeliğini o yüzden biraz stresli oluyor ama sakin kal bence herşeyin normal...

Eklentiler

• 2683eda7-8b59-42e8-906b-295a6f37d71c.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 7fe564c4-f53a-4b3c-a74f-2ee17074771b.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 44
  • 18747c66-16ae-4b70-9859-f44c285ffeca.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 54

Çok karışık durumdayım aslında adetim sürekli gecikir benim 10bile geciktiği oldu yumurtlama takibi yapamıyorum.ama bana göre adet günümde felan yumurtlarim diye tahmin ediyorum adetimden 7 gün sonra idrar testinde 9 gün sonra da kan testinde 40.2 ile ogrendim

Ben pcos olduğum için iki ay gecikmenin üzerine gebe olduğumu öğrenmiştim sana şöyle soyleyim kanama lekelenme yoksa kesinlikle korkma sakin sakin bebişin kendini göstermesini bekle iki üç günde bir kan vermene gerek yok ki kanaman yoksa, haftada bir git kendini de strese sokuyorsun çünkü. Daha seni kalp atışını görmedi diyede strese sokucak bu doktor bak görürsün diycekki haftaya kalp atışı çıkmazsa boş gebelik... Hiç kulak asma hemen doktorunu değiştir sana en büyük tavsiyem.

Bugün o doktora ücretsiz gebelik kontrolüm vardı zaten doktoru begenmedigim için gitmedim çarşambaya normal hastaneden randevu aldım oraya görüneceğim birde orası baksın 3 4 güne kadar iyice yükselir betam.insallah

Bu arada iki ay uzun bı sure nasıl yani nasıl ozamana kadar bekledinizmasallh sizdeki sabra

Bu arada iki ay uzun bı sure nasıl yani nasıl ozamana kadar bekledinizmasallh sizdeki sabra
İyi yapmışsın gitmemekle seni bu şekilde korkutmasi çok yanlış. Sorma artık deliricektim iki hafta öncesine kadar kan veriyorum negatif kaset test yapıyorum negatif vücudum siskinlikten patlayacak hormonlar tavan... Umudu kesmiştim arkadaşımın zoruyla test yaptım ve pozitif çıktı bide uzerine iki haftada bebeği görmek için bekledim çok stresli o yüzden seni çok iyi anlıyorum dediğim gibi kan leke olmadığı sürece hic sıkıntı etme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba. Birsey sormak istiyorum size. Testlere gore gebeligim mevcur ama Benim beta degerim cok yavaş yükseliyor leke veya kan vs şikayetim yok. Bir umut varmidir. Sağlıklı gebelik olabilir mi ?

Yanlış Bilgi vermeyeyim durumum bu şekilde geç döllenme kendimden biliyorum ilk beta mı düşük öğrendim
29.08 de 40.2
İkigun sonra 01 09 da 157 düşüş yok gayet de güzel yükselmişt
05.09da 261 çıkınca kafalar karıştı ama bunu başka hastahanede yaptırmıştım beta( idrar ) olarak yazıyordu kan tahlili üzerinde
Burada bı sorun var ve son olarak 09.09 1002 çıktığım sonrada bu şekilde buda gayet normal dedim yani .karma karışık bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…