- 27 Mayıs 2022
- 1.465
- 987
- 53
- Konu Sahibi 1ciftyesilgozz
-
1500 uzerinde kese gorunmesi gerekiyor diye biliyorum canım. Sonucun gayet yuksek ve güzel çıkmış doktoruna ugricakmisim tekrardanBiraz önce kan tahlilimi aldim 4848 çıktı bu işlerden gerçekten ben anlamıyorum.bu sayıya rağmen kese görünmedi.en son 09.09 cuma günü verdim 1002.3 tü 14.09 yani bunu 4848 normalmi anlamadım.
Doktordayim .doktor degistirdigim için ilk defa geldim buraya sonucumu göstereceğim öğlen yemeğinden çıkmalarını bekliyorum1500 uzerinde kese gorunmesi gerekiyor diye biliyorum canım. Sonucun gayet yuksek ve güzel çıkmış doktoruna ugricakmisim tekrardan
Canim insallah hayirli haberler alirsin mutlaka haber ver dualarim seninleDoktordayim .doktor degistirdigim için ilk defa geldim buraya sonucumu göstereceğim öğlen yemeğinden çıkmalarını bekliyorum
Biraz önce kan tahlilimi aldim 4848 çıktı bu işlerden gerçekten ben anlamıyorum.bu sayıya rağmen kese görünmedi.en son 09.09 cuma günü verdim 1002.3 tü 14.09 yani bunu 4848 normalmi anlamadım.
Merhaba canım geldim tekrardan hastaneden sabah keseyi doktor göremedi kan istedi yaptırdım 4848 çıktı en son betam cuma günü 1002.3 tü gösterdim öğleden sonra sonuçlarımi gayet güzel yükselmiş neden görünmediki felan dedi.ben önce özel hastaneyi gittim orada iki şekilde ultrasonla baktı zaten çok erkendi betam157 di goremeyecekti. Sonra beni tekrar çağırdı kan istedi261 çıktı dış gebelik gibi felan dedi.Doktor pek hoşuma gitmedi pazrtesi ücretsiz muayeneye çağırıyordu ki pazartesi kese görmezsem kürtaj ederim demişti bende gitmedim birde devlet Hastanesi'ne gideyim dedim.burada beni karnından muayene yaptı hiç vanijal olarak teklif bile etmedi.keseyi göremedik pazartesi tekrar çağırıyor ama ben yine doktor değiştireceğim galiba sonuç alamıyorum anlamıyorum.sana vajinal bakıyorlar demi
Normal ultrasonla bakıyorsa zaten kese görünmemesi normal
Özele mi gidiosun devlete mi şu Anda
Çok teşekkür ederim canım düşünmen yeter dualarınıza tabiki ihtiyacım var bosluktayim araftayim neolacagi i bundan sonra nasıl devam edeceğini bilemiyorumCanim insallah hayirli haberler alirsin mutlaka haber ver dualarim seninle
Ayni surecten gectik canim cok iyi anliyorum seni belirsizlik insani cok yıpratıyor. Degerin guzel bence insallah iyi haber alırsınÇok teşekkür ederim canım düşünmen yeter dualarınıza tabiki ihtiyacım var bosluktayim araftayim neolacagi i bundan sonra nasıl devam edeceğini bilemiyorum
Değerim benim kafamı cok karıştırdı aslindaAyni surecten gectik canim cok iyi anliyorum seni belirsizlik insani cok yıpratıyor. Degerin guzel bence insallah iyi haber alırsın
Kac haftaliksin canim şuan gec goruncek belki kesen bu doktorlar ne merakli hemen dis gebelik demeyeDeğerim benim kafamı cok karıştırdı aslinda
Kaç hafta olduğumu bilmiyorum son adet tarihim 20temmuzdu 29 agustosta çok erken öğrendimkan testi ile 40.2 ydi sonrada 1 eylulde 157 idi.Kac haftaliksin canim şuan gec goruncek belki kesen bu doktorlar ne merakli hemen dis gebelik demeye
Canım sen bi acil kadın doğum olan bi hastaneye gitsene. Dış gebelik şüphem var de beni hep alttan baktılar. Bence pzt bekleme . Alttan görürlerKaç hafta olduğumu bilmiyorum son adet tarihim 20temmuzdu 29 agustosta çok erken öğrendimkan testi ile 40.2 ydi sonrada 1 eylulde 157 idi.
İki sefer zaten ben vajinal baktırdım yani söyleseydi yok demezdim de sormadı bile bende söylemedim hiç.beni yine bı özel hastane bekliyor.birturlu net olamıyorum.Allahtan yani herşey çok şükür kızımda var oğlumda bu 3uncu.Canım sen bi acil kadın doğum olan bi hastaneye gitsene. Dış gebelik şüphem var de beni hep alttan baktılar. Bence pzt bekleme . Alttan görürlerdeğerin çok güzel bence de .
Sen nasıl oldun iyimisin ağrıların var mı.İkinci iğneyi yaptiracakmisin.Kac haftaliksin canim şuan gec goruncek belki kesen bu doktorlar ne merakli hemen dis gebelik demeye
Suan iyiyim bir sikayetim yok sabah biraz tansiyonum dusuktu gecti suan.Sen nasıl oldun iyimisin ağrıların var mı.İkinci iğneyi yaptiracakmisin.
Bencede acil iyi bir doktora muayene olman lazim. Dış gebelik ilerleyen donemlerde ciddi sıkıntı yaratabilir. İnsallah degildir tabi korkutmak istemem ama pazartesini beklemee kuzumİki sefer zaten ben vajinal baktırdım yani söyleseydi yok demezdim de sormadı bile bende söylemedim hiç.beni yine bı özel hastane bekliyor.birturlu net olamıyorum.Allahtan yani herşey çok şükür kızımda var oğlumda bu 3uncu.
Kesinlikleee. Değerin yüksek çünkü, allah korusun kötüyü düşünmeyelim de varsa öyle bir durum da acilen bakılıp teşhis edilmeli diye düşünüyorum. Ama ağrın yoksa iyi işaret bi yandan da . Ben pazartesiyi bekleyemezdim nerdeyse bir hafta varBencede acil iyi bir doktora muayene olman lazim. Dış gebelik ilerleyen donemlerde ciddi sıkıntı yaratabilir. İnsallah degildir tabi korkutmak istemem ama pazartesini beklemee kuzum
Ağrım yok günde bir kere sadece lavaboda idrardan sonra iki damla kahverengi leke geliyor iki gündür.Tek olduğum için çıkamıyorum ki hiçbir yere eşim yurtdışı çalışıyor herzaman yanımda olmuyor ve şuan bir aydır yanımda değil.Kesinlikleee. Değerin yüksek çünkü, allah korusun kötüyü düşünmeyelim de varsa öyle bir durum da acilen bakılıp teşhis edilmeli diye düşünüyorum. Ama ağrın yoksa iyi işaret bi yandan da . Ben pazartesiyi bekleyemezdim nerdeyse bir hafta var
O kahverengi lekeler bende en başında beri var bi kesiliyo bi geliyo gün aşırı. Ama canım senin tek de olmaman lazım aslında annen kuzenin vs yokmu arada yanına uğrayacak ?Ağrım yok günde bir kere sadece lavaboda idrardan sonra iki damla kahverengi leke geliyor iki gündür.Tek olduğum için çıkamıyorum ki hiçbir yere eşim yurtdışı çalışıyor herzaman yanımda olmuyor ve şuan bir aydır yanımda değil.
Maalesef gurbetteyim ama.kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz o alt dairede.O kahverengi lekeler bende en başında beri var bi kesiliyo bi geliyo gün aşırı. Ama canım senin tek de olmaman lazım aslında annen kuzenin vs yokmu arada yanına uğrayacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?