Dış gebelik sonrası yeni bir gebelik için hazırlık yapanlar

Insallah. Simdi gitmeye baslarsam 10 kere kan vermem gerekir. Hafta içi çarşamba perşembe gibi gitmeyi düşünüyorum adet olmazsam.
Önce sağlık ocağında yaptır 3 günde bir. Baya artınca gidersin

Merhaba Nur, benim bi ara kanamam oldu onu adet gibi gördüm. Temmuz adetimi inşallah düzenli görürüm. Ovulasyon testi aldım onunla takip edeceğim yumurtlamayı vs. Haziran ayını düzenli oldunmu
Merhaba ben dış gebelikten sonra 3 kez düzgün adet gördüm 4.adetim böyle karmaşık oldu ama yine de adet sayıyoruz bunu.Sizin ilk kanamanız ameliyata ve rahim kalınlaşmasına bağlı,bir hafta sonra tekrar başladı dediğiniz ise regl bundan sonrasında ise normal Aralık’larda adet görürsünüz belki gecikmeler olabilir eski döngünüzün biraz dışına çıkabilir,çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.

Bakalım idrar testlerine göre iki cizgi de esit noktaya geldiğinde kan testlerine baslicam bi aksilik olmazsa. Beta hcg 1500'ü gecerse doktora gidicem veya beta sağlıklı artmazsa hemen giderim zaten.
Bence de düşünceniz doğru 5.haftadan önce kesin sonuç alamayabiliriz ve tekrarlayan kan testleri yorar.Güzel haberler almanız dileğiyle.

Bence de düşünceniz doğru 5.haftadan önce kesin sonuç alamayabiliriz ve tekrarlayan kan testleri yorar.Güzel haberler almanız dileğiyle.
Çok teşekkür ederim. Sevinemedik bile. Ya tekrar dış gebelik olursa, ya kimyasalsa, ya kese göremezsek, ya kalp atışı duyamazsak vs modundayız. Sağlıklı olma ihtimali sanki yokmuş gibi geliyo hep.

Amin hepimiz inşallah

Merhaba benimde ilk gebeliğim dış gebelik olsun iğne ile düşürüldü doktorum 3 ay korunma verdi bu ay korunma sürem doldu tekrar kontrole giddim herşeyin normal olduğunu söyledi istersem rahim filimi çekilmemi söyledi bana bıraktı bende kararsız kaldım bu ay denemek istiyorum ama tekrar olursa diye korkum var ama rahim filmide çok korkutucu geliyor bana ondan sonra tekrar dış gebelik ihtimali olduğu söyleniyor ne yapacağımı bilmiyorum Kaderim de varsa yine yaşayacağım diyorum ne yapmalıyım yaşayanlar cevap verebilirmi

Canım aynı duygularla bir ay önce bende savaştım film cekinincede olma ihtimali varmış sadece tüpün acık olup olmadığını bakıyorlarmış gerisi rabbime kalmış bende iki aydır deniyorum ocakda geçirdim dış gebelik iğne ile sonlandı korkum kalmadı artık herşey olacağına varır dedim meryem suresi okudum duva ediyorum ovu testi ile takipteyim bugünde regli oldum önümüzdeki ay nasip çok iyi düşün karar senin rahim filmden korkup cekinmemezlik yapma onun acısı senin acı eşiğine baglıymış ben acısından korktugum için değil dış gebelik olma ihtimalini kaldır madıgı için çekinmedim bu ay kararlıydım çektirmeye normalde..Dr istemedi benden

Sürekli dua ediyorum allahım hayırlısını versin hepimiz için takmamaya çalışıyorum ama korkum var yine aynı sıkıntılı günleri yaşamaktan korkuyorum cesaret edemiyorum

Sürekli dua ediyorum allahım hayırlısını versin hepimiz için takmamaya çalışıyorum ama korkum var yine aynı sıkıntılı günleri yaşamaktan korkuyorum cesaret edemiyorum
Bende öyle canım benm birde tek tüpüm kaldı ameliyatla alındı. Düşün yani. Bidaha dış gebelık olursam hiç kalmıcak tüpüm. Kalanda hasarlı olcak Allahım korusun çok korkuyorum ama napalım. Bol bol dua ediyorm her ezanda namazda ekstra dualar okuyorum. Rabbim bidaha yaşatmasın çok zor gerçekten. Sen 3 ayını bitirmişsin hazır basla bence nereye kadar korkacaksın ki. Bence hsg çekilmesi daha iyi olur en azından öğrenirsin hangisi açık hangisi hasarlı. Ona göre yumurta takibini yaparsın hasarlı olan yerden yumurtlarsan o ay denemezsin gibi yani...

Doktorlar her ay ultrasonla bakıp söylüyolar sağdan mı soldanmı yumurtan var diye. Bi yol çizersiniz . Biraz zor olur ama yapacak bişey yok . Kaderimiz buymuş. Kolay hamile kalanda var bizim gibi olan da..

Doktorlar her ay ultrasonla bakıp söylüyolar sağdan mı soldanmı yumurtan var diye. Bi yol çizersiniz . Biraz zor olur ama yapacak bişey yok . Kaderimiz buymuş. Kolay hamile kalanda var bizim gibi olan da..
Kontrole giddiğimde yumurtalıklarım da hiç bi sıkıntı olmadığını söyledi İşte çekilip çekilmemek arasında kaldım bir ay daha beklemem gerekiyor hsg çekilmek için

Umarım sağlıklı haberinizi alırız. Merakla durumunuzu bekliyoruz. Lütfen yazın buraya bize de umut olun.
Ben de merakla bekliyorum açıkçası :) bugün adet günümdü ama olmadım. gebelik testlerinde de ikinci çizgi iyice koyulaştı. yarın kan vermeyi düşünüyorum.

bugün kan testi yaptırdım beta 163 çıktı. Ovulasyon tarihi 16 Hazirandı. bugün ovulasyondan sonraki 15. gün. Daha yüksek çıkmasını bekliyordum açıkçası.

bugün kan testi yaptırdım beta 163 çıktı. Ovulasyon tarihi 16 Hazirandı. bugün ovulasyondan sonraki 15. gün. Daha yüksek çıkmasını bekliyordum açıkçası.
Tebrik ederim inş sağlıklı bir gebelik olur bence değeriniz gayet iyi çıkmış adetiniz bir gün geçince böyle çıktı değil mi?Yüksek olup olmamasına takılmayın önemli olan düzenli artışı biliyorsunuz kendinizi kötü hissetmediğiniz sürece bence bekleyip haftaya baktırabilirsiniz hem kese görünür hem değer artar olumsuz düşünüp korkmayın bence her şey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…