Dış gebelik sonrası yeni bir gebelik için hazırlık yapanlar

Ocak ayinda dis gebelik icin igne vurundum subat ta sifirlandi mayista deneme basladik 6 ay deni korunmak ama bu ay alti ay olmus olacak

Baya da zaman geçmiş üstünden canım
Geçmiş olsun. Baya silik çıkmış evet. En doğru sonucu kan söyler. Belki adet değil erken gebelik kanamasıdır diyicem ama her türlü tedbirinizi alın ne olur ne olmaz. Ben yaşadıklarımdan sonra çok korkuyorum

Kan test yapmadim ama bunlardan baska iki gun ara ile erken gebelik test ve normal test yaptim negatif cikti bende baya korktum canim rabbim dusmanima dahi yasatmasin saglikla sinamasin allahim kimseyi zor

Evet silik çıkmış,bana doktorum dış gebelikten sonra adet düzeni bozulabilir erken olur geç olur bu belli bi düzene gelene kadar 6 ay 1yıl geçebilir demişti o nedenle erken olmanızı kafaya takmayın benim de böyle silik çıktı yaptığım testler ve hiç adet olamadım bir gün lekelenme oldu sadece şuanda hala bekliyorum.

ins biran once olursunda onune bakarsin bos beklemekte olmuyor 24 gunde oldugum icin sorun yapmadim arada boyle erken olabiliyor een fazlada 29 gun cekiyor sizinde girer duzene ama biraz streste etkiliyor ister istemez ins hepimiz saglikli gebelik yasariz heyecenimizi paylasiriz

Kizlar çok acil bı sorum olucak dis gebelik geçirdim Şubat ayından tek dozla düştü ameliyat olmadim hastaneden çıkınca bı hafta sonra adet oldum diğer ay 10 gün geçti bu ay 2 ay oldu en son 8 Nisan'da oldum gelmedi hala özele gittim hormon ilacı verdi duzenlesin diye korunmanada gerek yok dedi sadece karından muayene etti tüplere bakmadi ama içim rahat değil acaba yapışıklık mi var neden olamadım adet çok takıyorum kafaya ya tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum adet düzensizliği yaşayan varmı normalmi acaba

Bende ilk bu ay deneyecegim ovulasyonu iyimi bilmiyorum ama laboguick diye bir marka sparis ettim
O marka çok iyi canım denedim gebelikte bile çıkıyor aklında bulunsun gebeliği öyle öğrenmiştim ben

Canimben ocak 21 metoks igne ile sifirlandim 27 subatta yumurtaliklarima bakti dr yumurtladigimi soyledi ve 15 martta ilk reglimi oldum yani igneden 56 gun sonra igne vurrulduktan 40 gun falan buluyormus ilk reglin dr oyle soyledi oncesi regli degil dedi sadece rahim icerde kalanlari atiyormus daha sonra reglim duzene girdi 28 gunde falan oldum dis gebelik sonrasi nadirde olsa yapisiklik oluyormus bence ihmal etme jinokologa git

Silik cikan dun koyu cikan bugun pik olmus bugun sanirim
6 gün üst ist yaptım ben şüphelenip girdikçe koyulasmisti t c den de koyu oluyor hiç düşmeden doğruydu ama dış gebelikti yani ovulasyon testiyle gebelik anlaşılır test etmiş oldum böylece

Canim regli duzensizligi olabilir sen regli olmussun ben nasil okudum yazini anlamadim ama bir yili bile bulabikir duzene girmen bir kac ayda surebilir rahim kendini adepte etmeye calisiyordur

Devlet Hastanesi'nde çok ilgilenmiyor diye özele gittim özellikle kadın doğum a dedim doktora da tüplere baktirmam lazimmi diye gerek yok dedi bakmazlar zaten sıkıntı olmaz dedi için rahat etmezse baktirabilirsin dedi off aklım çok karışık çok zor bı durum bunaldim

6 gün üst ist yaptım ben şüphelenip girdikçe koyulasmisti t c den de koyu oluyor hiç düşmeden doğruydu ama dış gebelikti yani ovulasyon testiyle gebelik anlaşılır test etmiş oldum böylece
Anladim canim ins saglikli bebeklerimiz olur birdaha yasamayiz ayni seyleri

Canim regli duzensizligi olabilir sen regli olmussun ben nasil okudum yazini anlamadim ama bir yili bile bulabikir duzene girmen bir kac ayda surebilir rahim kendini adepte etmeye calisiyordur
Bu ay gecikti canım işte ilk defa 8 Nisan en son olduğum tarih

Ben devlette tedavimi oldum cok ilgilendiler ozel gibi hissettim kendimi muanemide orada oldum alttan yumurtaliklarada bakti gayet iyi dedi ve film cekmediler bende oyuzden acikcasi biraz endiseliyim ama gerek gorseydi cekerdi herhal arastirma hastanesiydi cunku

Olmazsa giderim şehir hastanesine araya virus girdi o sıkıntı detaylı baktirmadan korunmayı bırakmak istemiyorum birdha aynı şeyleri yaşamak çok kötü olur umudum kalmaz doğal kürler yapmaya başladım faydası olur inşallah brokoli kürü tüpleri aciyormus sıkıntı varsa aklında bulunsun canım onu denicem

Hangi sehirde siniz siz yanlis anlamayin pandemi yuzunden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…