Anladim bende istanbul tam pandemi yerindeyiz rabbim korusun cumlemizi hastaneye gitmek cok zor bence once dr telden ulasmaya calisin eger bir sorun teskil ediyorse bukadar gecikmek zaten sokturucu veya film veririr ins hic gerek kalmaz sokulursunuzAnkara da yaşıyorum
Özel deki doktor ilaç verdi zaten 6 gün kullan olursun dedi 3 gün oldu bakalm olur inşallah düzene girerse gerek kalmaz birşeyeAnladim bende istanbul tam pandemi yerindeyiz rabbim korusun cumlemizi hastaneye gitmek cok zor bence once dr telden ulasmaya calisin eger bir sorun teskil ediyorse bukadar gecikmek zaten sokturucu veya film veririr ins hic gerek kalmaz sokulursunuz
Merhaba canım ben sana daha önce de yazmıştım gebelikten sonra,dış gebelikten sonra bu tarz gecikmeler yaşanması normalmiş,ben 28günde bir adet olurken normalde 33 günde oldum geçen ay ,bu ay da öyle oldu ve sadece bir gün sürüp bitti sonra bir iki gün kahverengi akıntı geldi,ben kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünmüştüm ama değilmiş yani daha önce yaşamadığım şekilde farklı bir dönem geçirdim.Doktorunuz hormon ilaçları ile düzenlemek istediyse vardır bir bildiği,sizin durumunuzda olan pek çok hastayla karşılaşmıştır diye düşünüyorum yine de başka bir doktordan da görüş almanızı tavsiye ederim.Kizlar çok acil bı sorum olucak dis gebelik geçirdim Şubat ayından tek dozla düştü ameliyat olmadim hastaneden çıkınca bı hafta sonra adet oldum diğer ay 10 gün geçti bu ay 2 ay oldu en son 8 Nisan'da oldum gelmedi hala özele gittim hormon ilacı verdi duzenlesin diye korunmanada gerek yok dedi sadece karından muayene etti tüplere bakmadi ama içim rahat değil acaba yapışıklık mi var neden olamadım adet çok takıyorum kafaya ya tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum adet düzensizliği yaşayan varmı normalmi acaba
Merhaba geçmiş olsun bana bir doktor 3 ay 6ay kadar korunabilirsin,mutlaka en az 3ay geçmeli demişti.Kendi doktorum iki adet dönemi geçirmenin yeterli olabileceğini söyledi ama ben 3ay bekledim korunma sürem bitti.İyi ki de bekledim diyorum vücut kendine ancak geliyor hem iğnenin yan etkilerinden dolayı korunmak önemli hem de dış gebelikten sonra overlerde,rahimde hassaslık oluyor ve adet düzeni bozuluyor tam her şey oturana kadar da zaten 3ay geçiyor.Merhaba kızlar.metotreksatdan kaç ay sonra hamile kal dedi doktor
Sizin eğer yaş sıkıntınız yoksa 6 ay korunmak tabiki en iyisi.Merhaba kızlar.metotreksatdan kaç ay sonra hamile kal dedi doktor
İğne zehirli diyorlar çocuk hasta olur diyorlar.ondan korkuyorum. aslında yaş sıkıntım yok 26 yaşındayım bir tanede kızım var ama ben biraz sabırsızım bir şey beynime girdiyse hemen olsun istiyorum diye beklemek zor geliyor)) 5 ci ayımdayım denemek istiyorum aslında. Onun için soruyorum böyleSizin eğer yaş sıkıntınız yoksa 6 ay korunmak tabiki en iyisi.
Hayir canim etkisini kaybediyormus 3 aymis ama alti ayda diyen dr var sen sadece birseferlik kullaniyorsun o igneyi gerci bir defa vurunanada alti ay 3 defa vurunana da ayni deniyor dr yeni sordum iki regli dedi benimde bes ayim bitti korunmayi biraktim ocak ayindaydi hatta mayista biraktim olmadi bu ay bakalim nasipİğne zehirli diyorlar çocuk hasta olur diyorlar.ondan korkuyorum. aslında yaş sıkıntım yok 26 yaşındayım bir tanede kızım var ama ben biraz sabırsızım bir şey beynime girdiyse hemen olsun istiyorum diye beklemek zor geliyor)) 5 ci ayımdayım denemek istiyorum aslında. Onun için soruyorum böyle
Amin ins canim tum isteyenlere versin rabbim saglikliHm anladim.çok teşekkur ederim ❤inşAllah ikimizede Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyler
Merhaba canım ben sana daha önce de yazmıştım gebelikten sonra,dış gebelikten sonra bu tarz gecikmeler yaşanması normalmiş,ben 28günde bir adet olurken normalde 33 günde oldum geçen ay ,bu ay da öyle oldu ve sadece bir gün sürüp bitti sonra bir iki gün kahverengi akıntı geldi,ben kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünmüştüm ama değilmiş yani daha önce yaşamadığım şekilde farklı bir dönem geçirdim.Doktorunuz hormon ilaçları ile düzenlemek istediyse vardır bir bildiği,sizin durumunuzda olan pek çok hastayla karşılaşmıştır diye düşünüyorum yine de başka bir doktordan da görüş almanızı tavsiye ederim.
Var gibi duruyor. Canım hayırlı olsunArkadaşlar tekrar merhaba. Dış gebelikten sonra geçen ay denemeye başlamıştık tekrar. 16 Haziran ovulasyon günüydü. Bu sabah test yaptım ve bu şekilde silik çizgi hemen çıktı ve benim heyecanlı bekleyişim başladı.
Keşke filmlerdeki gibi testi görür görmez hamileyim diyebilsek. Umarım sağlıklı bir gebelik vardır ve tekrar dış gebelik olmaz.Eki Görüntüle 2654995
Var canım çizgi test markası neydi birde ayın maçında regli oldun bat nezamandı çok soru sordum kusura bakmaArkadaşlar tekrar merhaba. Dış gebelikten sonra geçen ay denemeye başlamıştık tekrar. 16 Haziran ovulasyon günüydü. Bu sabah test yaptım ve bu şekilde silik çizgi hemen çıktı ve benim heyecanlı bekleyişim başladı.
Keşke filmlerdeki gibi testi görür görmez hamileyim diyebilsek. Umarım sağlıklı bir gebelik vardır ve tekrar dış gebelik olmaz.Eki Görüntüle 2654995
Merhaba canım inş sağlıklı bir gebelik yaşarsın hangi tarafta yumurta oluştuğunu biliyor muydun?Bu arada kendimden bahsedeyim buraya da yazmıştım mayıs ayında adet dönemimde bir karmaşa oldu sadece bir gün sürdü ve çok ağrılıydı,geçmiş gebelikten kalan bir parça atmış olabilirsin demişti doktorum veya dış gebelikten sonra arada böyle adette farklılıklar olabilir demişti.Haziran ayı için takip yapmayalım madem böyle bir karmaşa oldu sizi kendi halinize bırakalım dedi ama biz bu ayı da es geçtik.Arkadaşlar tekrar merhaba. Dış gebelikten sonra geçen ay denemeye başlamıştık tekrar. 16 Haziran ovulasyon günüydü. Bu sabah test yaptım ve bu şekilde silik çizgi hemen çıktı ve benim heyecanlı bekleyişim başladı.
Merhaba Nur, benim bi ara kanamam oldu onu adet gibi gördüm. Temmuz adetimi inşallah düzenli görürüm. Ovulasyon testi aldım onunla takip edeceğim yumurtlamayı vs. Haziran ayını düzenli oldunmuMerhaba canım inş sağlıklı bir gebelik yaşarsın hangi tarafta yumurta oluştuğunu biliyor muydun?Bu arada kendimden bahsedeyim buraya da yazmıştım mayıs ayında adet dönemimde bir karmaşa oldu sadece bir gün sürdü ve çok ağrılıydı,geçmiş gebelikten kalan bir parça atmış olabilirsin demişti doktorum veya dış gebelikten sonra arada böyle adette farklılıklar olabilir demişti.Haziran ayı için takip yapmayalım madem böyle bir karmaşa oldu sizi kendi halinize bırakalım dedi ama biz bu ayı da es geçtik.
Ocak ayında geçirmiştim. Tek doz metotreksat igne ile düşmüştü.Var gibi duruyor. Canım hayırlı olsun ☺ Dış gebeliği hangi ay da geçirdin acaba tüpün alınmışmıydı
Test laboquick marka normal gebelik testi. Son adet tarihim 5 Haziran beklenen adet tarihim 30 Haziran. Şuan bata 3 gün var.Var canım çizgi test markası neydi birde ayın maçında regli oldun bat nezamandı çok soru sordum kusura bakma
Geçmiş olsun tekrar. Bu ay bilmiyorum yumurtanın hangi tarafta olduğunu.Merhaba canım inş sağlıklı bir gebelik yaşarsın hangi tarafta yumurta oluştuğunu biliyor muydun?Bu arada kendimden bahsedeyim buraya da yazmıştım mayıs ayında adet dönemimde bir karmaşa oldu sadece bir gün sürdü ve çok ağrılıydı,geçmiş gebelikten kalan bir parça atmış olabilirsin demişti doktorum veya dış gebelikten sonra arada böyle adette farklılıklar olabilir demişti.Haziran ayı için takip yapmayalım madem böyle bir karmaşa oldu sizi kendi halinize bırakalım dedi ama biz bu ayı da es geçtik.
Erkenden git canım doktora. Hemen baktır İç gebelikmi diye. İğne ile düşürülünce tekrar bir ihtimal oluyor.Ocak ayında geçirmiştim. Tek doz metotreksat igne ile düşmüştü.
Test laboquick marka normal gebelik testi. Son adet tarihim 5 Haziran beklenen adet tarihim 30 Haziran. Şuan bata 3 gün var.
Geçmiş olsun tekrar. Bu ay bilmiyorum yumurtanın hangi tarafta olduğunu.
Insallah. Simdi gitmeye baslarsam 10 kere kan vermem gerekir. Hafta içi çarşamba perşembe gibi gitmeyi düşünüyorum adet olmazsam.Erkenden git canım doktora. Hemen baktır İç gebelikmi diye. İğne ile düşürülünce tekrar bir ihtimal oluyor.
İnşallah sağlıklı bir iç gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?