- 23 Haziran 2014
- 377
- 90
- 73
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Doktorun ne dedi peki ameliyat icin
Doktor yarın muayene için çağırdı hemde patoloji sonucu çıkacakmış 2. Doz iğne yapılacak yada laparoskopi yapıcakBenim de öyle olmuştu ilk iğnemi 690 da oldum sonra 900küsür olmuştu. küretaj olduğum halde iki doz almak zorunda kaldım inş düşer değerin canım
2. Dozdan sonra düştü yani sizin ne güzel darısı bana inşallah düşerBenim de öyle olmuştu ilk iğnemi 690 da oldum sonra 900küsür olmuştu. küretaj olduğum halde iki doz almak zorunda kaldım inş düşer değerin canım
Benimm gecenn sene ki dış gebeliğimde 3.dozdan sonra düştü. Hep yukseliyordu yani2. Dozdan sonra düştü yani sizin ne güzel darısı bana inşallah düşer
Gecmis olsun 2.dozla duser insallahDoktor yarın muayene için çağırdı hemde patoloji sonucu çıkacakmış 2. Doz iğne yapılacak yada laparoskopi yapıcak
Düşer inşallah canım laparoskopiye gerek kalmaz2. Dozdan sonra düştü yani sizin ne güzel darısı bana inşallah düşer
Gecmis olsun 2.dozla duser insallah
İnşallah kızlar sağolunDüşer inşallah canım laparoskopiye gerek kalmaz
Allah yardimcin olsun canım umarim tez vakitte iyileşir sagligina kavusursunKızlar doktora gittim 2. Doz iğnenin işe yaramayacağını laparoskopi yapılması gerektiğini söyledi kan sayımı ve betaya bakalım dedi ve mucize oldu değerim dünden bugüne düşmüş çok değil ama artmadı en azından ameliyatı erteledik eğer düşüş az devam ederse 2. Doz iğne ama yeniden artarsa laparoskopi dualarınızı esirgemeyin nolur
Dòllenme oldugu zaman rahim kendini hamilelige hazirlayip gerekli ortami olusturuyo. Kanamanin nedeni icin bakiyolar cunku kanama rahimden basliyo gebelik olusmadigi icin. Yoksa zaten dis gebelikten olan bi kanama olsa rahim disinda bu ic kanama oluyo. Dusuk sebebiyle olan kanama yuzunden de icerde pihti vs kalabiliyo. Bunu bana doktorum soylemistiultrasonla zaten rahimde mi yada yumurtalıktalarda mı kanama gözüküyor ve dış gebelik rahime ulaşamamış bir durum...bu yüzden rahmin içini neden temizliyorlar???kimse yanlış anlamasın ama benim çogu dr.a güvenim kalmadı..insanları pisipisine para uğruna ameliyat masasına yatıran çok dr var. Annemin basit bir miyomdan rahmini aldılar ve biz bunun basit bir tedavisi oldugunu öğrendiğimizde iş işten geçmişti..daha menapoza bile girmemişti... Güvensizliğimden dış gebelikte küretajın mantığını çözemiyorum gerekliliğinide anlamıyorm
Cnm %60lìk bi artis var. Umarim saglikli bi gebeliktir. Ama ihmal etme gun aşırı beta ölcumu yaptirMerhaba arkadaslar,
Cuma gunu bat gunumdu 117 beta ile gebeligimi ogrendim. Bu ilk gebeligim ve gercekten bilmemek daha cok tedirgin ediyor. Cmartesi yani bir gun snra baska hastaneye gittigimizde 147 cikti doktor pazartesi tekrar kan vermemi istedi bnde dun guatr icin sabahtan baska bi hastaneye gittim kan verdim birbucuk gun sonra 196 olmus aksam kadin doguma gittim gostermeye. doktor baska hastane diye kabul etmedi yine kan aldilar cikmadan doktora degerlerim az mi artiyor diye sordum evet dedi karnina o yuzden bakiyorum kanama var mi diye dedi eger bu verecgin kanda ayni degerlrdeyse carsamba ilacla tedaviye baslicaz dedi butun moralim bozuldu cok uzuldum aksam verdigim kan 231 olmus. Yani 147 den 48 saat snra 231 olmus. Sizce cok mu kotu ? Hic mi umut yok %60 civari bi artis var ama varmi boyle durumda olaniniz? Cok uzattim ama hakkinizi helal edin gercekten anlatmak istiyorum birilerine
Bu igneden sonra icerde kist olusabiliyomus ama onemsizmis. Aniden batmalar oluyo evet. Bu etki ettigini gosteriyo. Bi gece benim aniden sanci girmisti gece 4te felaket bi kanama baslamisti. Beta 275 e dusmustu. Bi onceki gun 540ti.Kanama deyince aklıma geldi de muayene edince içerde kan görünüyor dedi ben iğne den iki üç gün sonra felaket bi ağrı çektim doğrulamadım bi saat kadar ağrı kesici içtim geçti dun den aniden girdi sancı kısa sürdü anlamadım iğnenin yan etkisi midir acaba geç etki ediyor olabilir dedi ve bu içerdeki kanı anlamadım
Doktor oyle konusunca cok moralim bozuldu.dis gebelik ihtimali var dedi hic bi belirtm yok kanama agri vs. umarim degildir ve yukseliyordur degerlerim iki gunde bir takip edip doktor kntrolunde deva edeyim diyorum ama yatis verecekler sanirim. Insallah sagliklidir melehin allah nasip eder onu banaCnm %60lìk bi artis var. Umarim saglikli bi gebeliktir. Ama ihmal etme gun aşırı beta ölcumu yaptir
Insallah cnm benim moralini.hic bozma iyi dusun iyi olsun. O hiccc belli olmaz. Bana dis gebelik dediklerinde degerim 4 yada 5 birim artiyodu. Sonrasinda bi gittim 134ten 600lere cikmisti. Dengesiz bi artisi vardi. Senin gayet guzel bence en azindan %60 lik bi artis var. Hersey guzel olsun insallah. Allah guzel bi bebek nasip etsin:)Doktor oyle konusunca cok moralim bozuldu.dis gebelik ihtimali var dedi hic bi belirtm yok kanama agri vs. umarim degildir ve yukseliyordur degerlerim iki gunde bir takip edip doktor kntrolunde deva edeyim diyorum ama yatis verecekler sanirim. Insallah sagliklidir melehin allah nasip eder onu bana
Canım her zaman hayırlısı için dua et Allah'a. Eğer hakkında hayırlı olacaksa insallah bebegin sıkıca tutunur sana. Üzme kendini moralini yüksek tutmaya calis.Doktor oyle konusunca cok moralim bozuldu.dis gebelik ihtimali var dedi hic bi belirtm yok kanama agri vs. umarim degildir ve yukseliyordur degerlerim iki gunde bir takip edip doktor kntrolunde deva edeyim diyorum ama yatis verecekler sanirim. Insallah sagliklidir melehin allah nasip eder onu bana
Dun Ilk duydugmda resmen bittim.bulupta kaybetmis gbi oldum ilk denemede oldu cok sukur ama kotu gidince cok uzuldum. Ama iyiyim simdi cok sukur hayirlisi diyorum icimdede inanc var olucak diyorum gelecek melegim.insallah nasip olur Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahCanım her zaman hayırlısı için dua et Allah'a. Eğer hakkında hayırlı olacaksa insallah bebegin sıkıca tutunur sana. Üzme kendini moralini yüksek tutmaya calis.
Canim benim de rahmimi temizlediler. ama bunu cok basit bir sekilde yapti doktor. rahim.kendini hamile saniyor. yumurtanin gelmesini bekliyor ama gelmiyor tabii tuplerde kaldigi icin. rahim kendine duvar hazirliyor yumurta gelince yapissin diye. ama gelemeyince de vucut atmaya calisiyor. rahim yine birakmiyor. kanama olusuyor. bende mesela.asiri derecede agri yapmisti. doktor aldi o zar gibi seyi. cok basit bir yontem zaten ama inan.cok rahatladim alinca.ultrasonla zaten rahimde mi yada yumurtalıktalarda mı kanama gözüküyor ve dış gebelik rahime ulaşamamış bir durum...bu yüzden rahmin içini neden temizliyorlar???kimse yanlış anlamasın ama benim çogu dr.a güvenim kalmadı..insanları pisipisine para uğruna ameliyat masasına yatıran çok dr var. Annemin basit bir miyomdan rahmini aldılar ve biz bunun basit bir tedavisi oldugunu öğrendiğimizde iş işten geçmişti..daha menapoza bile girmemişti... Güvensizliğimden dış gebelikte küretajın mantığını çözemiyorum gerekliliğinide anlamıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?