- 10 Aralık 2015
- 196
- 99
- 98
- 32
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Evet siz iki güne bir kan verin inşalalh kendiliğinden düşer en sağlıklısı o. Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye.Doktora gittim spirali çıkardı Bebek görünmüyor değerin düşük olduğundan dedi dış gebelik gibi durmuyor dedi iki günde bir kan değerine bakıp düşmesini bekleyeceğiz olmazsa başka şekilde dedi sizin de dediğiniz gibi iğne de filan bahsetmedi daha doğrusu şuan 6 haftalık hamile gibi ama Bebek yok sıkıntılı bi gebelik başından beri dedi
İnşallah Can'ım beklemedeyim hayırlısı olsun hepimizin hakkındaEvet siz iki güne bir kan verin inşalalh kendiliğinden düşer en sağlıklısı o. Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye.
AMİN canimİnşallah Can'ım beklemedeyim hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Merhaba arkadaşım direk mesajını gördüm devamını okumadım mesajların bende şuan dış gebelik yaşıyorum perşembe günü iğne ve kürtaj oldum dun yani cumartesi tahlil yaptırdım Çarşamba 750 lerde çıkmıştı iğneden önce şimdi 925 çıktı böyle artış yaşayan var mı doktor yarın da beta bakalım laparaskopi yapalım dedi nasıl zor mu geçiyorBende dış gebelik geçirdim iki defa. Gecen sene 40 gün sonra falan adet olmustum. Şimdiki de 10 gün ölçe laparoskopi ameliyatı oldum. Fakat son adet tarihim 2 aya yaklaştı. Belli olmuyor galiba. Bende adet olmayı bekliyorum. Geçmiş olsun Rabbim hepimize şifa versin kızlar.
Canim geçmiş olsun öncelikle. iğne 10.000 den sonra fayda etmez genelde senin değerin pek yüksek değilki. Eger düşmezse bir doz daha iğne vururlar. Ama doktorun oyle diyorsa bir bildiği vardır. Ameliyat zor degil ama sonrası ağırların oluyor tabiki. Kişiden kişiye göre igleşme süresi değişir. Ama 4-5 gün agrı oluyor sonrasında kendini yormicaksın ve dinleneceksin sürekli. Benim değerim 10 bine yakındı laparoskopi ameliyatı oldumMerhaba arkadaşım direk mesajını gördüm devamını okumadım mesajların bende şuan dış gebelik yaşıyorum perşembe günü iğne ve kürtaj oldum dun yani cumartesi tahlil yaptırdım Çarşamba 750 lerde çıkmıştı iğneden önce şimdi 925 çıktı böyle artış yaşayan var mı doktor yarın da beta bakalım laparaskopi yapalım dedi nasıl zor mu geçiyor
Bende anlamadım ama dr eğer kürtaj yapmazsak 1 ay boyunca sürekli kanamaların olur dedi. Önce kürtaj sonra iğne yaptı yani uyanmadan iğne yaptı diyeyimBenim anlamadığım dış gebelikte neden küretaj yapılıyor sonuçta rahim içinde oluşan birşey değil???yeri bile belli değil!Gulay87 iğneden önceki değeriniz kaçtı kaç değerle iğne yaptılar size
Yani siz iğne de kürtaj da olmadınız soğan suyuyla mı düştü değerleriniz ne güzel öyleyse benimde değerlerim 200 lerdeydi sürekli ama sonradan hızla arttı 400 500 750 diye anlamadım napıcam bilmiyorum yarın yeniden tahlil yapacağım 5. Gün tahlili inşallah düşer değerlerim750 çıkmıs yazıyormus...4. Ve 7. Gün önemliymiş aynı laboratuarda mı yaptırdınız ölcümlerinizi? Duruma göre 2. Doz yapılıp yine düşmezse laparoskopi yapılıyor...ben dış gebeliğim süresince 4 doktor gezdim kendi dr.uma inanmayıp:) bir doktor acil ameliyat +küretaj dedi diğer iki doktor hastaneye yatışınızı yapıp takip etmeliyiz dedi bir tanesi ameliyt taraftarıydı diğeri düşebilir dedi...dış gebelik süresince bir de 6-7cmlik bir kistim oluştu...bende hemen ameliyat olma taraftarıydım...değerim 500lerdi kendi dr.um bekleyelim iğnede ameliyatta kolay değil ,atabilir vücut ,değerin düşük diye ısrar etti... Bu arada soğan kürü yaptım 6-7 gün...kanamam başladı kistim bozulmuş değerimde 5.98 çıktı dün itibariyle...demem o ki değeriniz 1000 altında ise hemen ameliyat olmayın...en azından 1-2 dr daha gezin
Genel bi temizlik gibi herhalde yumurtalıklar rahim vs gebelik süresince oluşan leke vs içerde bişey kalmasın diye Belki de sizin ki kimyasal gebeliktir tüplerden nasıl çıkıcak kiBilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim bunu gerçekten merak ediyorum...
Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim bunu gerçekten merak ediyorum...
Kanama oluyo ya kizlar o kanamanin sebebi rahimle ilgili mi yoksa dis gebelik yuzunden mi oluyo ona bakmak icin patolojiye ornek gonderiyolar. Bide bu kanama yuzunden olusan pihti yada kalintilari temizliyolar. Benin doktorum oyle demistiKızlar bende tam olarak emin değilim ama rahimde kalan kan pıhtısından falan temizlemek icin yapıyorlar kürtajı
Doktorun ne dedi peki ameliyat icinKızlar değerim gitgide yükseliyor 920 lerden 1290a çıkmış iğne etki etmemiş bu 5. Gün ki tahlilim
Benim de öyle olmuştu ilk iğnemi 690 da oldum sonra 900küsür olmuştu. küretaj olduğum halde iki doz almak zorunda kaldım inş düşer değerin canımKızlar değerim gitgide yükseliyor 920 lerden 1290a çıkmış iğne etki etmemiş bu 5. Gün ki tahlilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?