Dış gebelik sonrası..

merhaba, ağustos ayında büyük bir sevinç eylül ayında büyük bir keder ile sarsıldık bizde dış gebelik haberi ile.... korkmayın iğneden sonra ilk 4 güne kadar yükselme oluyor sonra düşüşe geçiyor. değeriniz çok yüksek değil. fakat iğne yaptırmanızı tavsiye ederim. sonuçta dış gebelik %90 tüplerde olan bir olgu. kürtaj değeri düşsün vucuttan atılsın diye yapılıyor ama iğne kadar etkili değil. bence doktorunuzla bir görüşrün derim. zamanda kaybetmeyin.

Merhaba, yanımdaki iş arkadaşım hamile ayın 9'unda 465 ile hamile olduğunu öğrendi ayın 15inde ikinci test yapıldı 1300 çıktı. yani 6 gün sonra %60 artsa bile 2000'e yakın olması gerekiyordu. ama doktoru hiç problem değil önemli olan düşüş olmasın dedi. ve 4-5 gün sonra keseyi gördüler. korkmayın bence inşallah düzelir.

Öncelikle gçmiş olsun.

Bende haziran ayında dış gbelik den küretaj oldum
Drm buğün edetin ilk günüymüş gibi hesapla kaç günde bir oluyorsan normal tarihnde olman lazım demişti.
Benim düzenli olduğu için adetlerim kestirebildim ve tam da drm un dediği gbi küretaj günümü ilk gün saydım ve 28 . Günümde olması gerektği gün hastalndm

Merhaba, yanımdaki iş arkadaşım hamile ayın 9'unda 465 ile hamile olduğunu öğrendi ayın 15inde ikinci test yapıldı 1300 çıktı. yani 6 gün sonra %60 artsa bile 2000'e yakın olması gerekiyordu. ama doktoru hiç problem değil önemli olan düşüş olmasın dedi. ve 4-5 gün sonra keseyi gördüler. korkmayın bence inşallah düzelir.

Merhaba canım artmaya devam ederken değerlerim salı gününden beri düşmeye başladı çok az düşüş ama var yani çok şükür 925-1290-1136 ve bugün 1040 oldu doktor Pazartesi'ye kadar bekleyelim yeniden bakalım düşüş azsa 2. Doz iğne yaparız hızlı düşerse yapmayız artarsa ameliyatı yeniden düşünürüz dedi inşallah gerek kalmaz

MERHABA ,
BUGUN BENDE BASKA BIR DOKTORDAN RANDEVU ALIP MUAYENE OLDUM . KAN TAHLILLERIMI GOSTERDIM O DA ARTMASI ONEMLI DEDI. VAJINAL ULTRASONLA BAKTI TABI DEGERLERIM DAHA KUCUK O YZDEN BISEY GOREMEDI. YARIN AKSAMA VE SALI AKSAMINA KAN VERMEMI ISTEDI. ONA GORE DEGERLENDIRECEK.DDAHA DOGRUSU TEKRAR AYNI DOKTORA GIDECEGIMI SANMIYORUM. AMA EN AZINDAN SUAN ICIN BI SORUN OLMADIGINI GORDUM.TESEKKUR EDERM UMARIM BIR SORUN YOKTUR

Hiç korkma yavaş düşmesinden de benim 40 günde düştü.. düşünce çıkmıyor kolay kolay zaten... içini ferah tut...

Hiç korkma yavaş düşmesinden de benim 40 günde düştü.. düşünce çıkmıyor kolay kolay zaten... içini ferah tut...
Bi ara düştü geri arttı işte o yüzden bilemiyoruz inşallah düşer de 2. Doza gerek kalmaz 3 günde düşen de varmış 3. Dozda düşen de kişiden kişiye farkediyor işte

Arkadaslar ben de igne ile tedavi oldum. degerlerim sifirlandi. Hatta doktorum yine yumurtlamaya baslamissin bile dedi.ama yine de sol kasigima agri giriyor.normal midir sizce? sikinti ordaydi

Arkadaslar ben de igne ile tedavi oldum. degerlerim sifirlandi. Hatta doktorum yine yumurtlamaya baslamissin bile dedi.ama yine de sol kasigima agri giriyor.normal midir sizce? sikinti ordaydi
Cnm benim de sag kasikta oluyo halen agri. Ozellikle oksurunce falan. Doktora sordum orda hem agri oldgu icin hem dis gebeligi gecirdgm icin tikaniklik vs vardir dedi. Hsg de belli olur dedi ama ben henuz cesaret edemedim cektirmeye

İğne den iki gün sonra düşen de varmış sizin 40 gün iğneden sonra 40 gün doğru anladıysam bana pazartesi gel azalma az az oluyorsa 2. İğne yapalım dedi acaba acele mi ediyoruz

İğne den iki gün sonra düşen de varmış sizin 40 gün iğneden sonra 40 gün doğru anladıysam bana pazartesi gel azalma az az oluyorsa 2. İğne yapalım dedi acaba acele mi ediyoruz
Benim evet igneden sonra 44.gun kan olcumunde 5 cikmisti ozaman doktor bitti artik dedi. Ben ilk seferde 2 doz igne oldum zaten cnm

Benim evet igneden sonra 44.gun kan olcumunde 5 cikmisti ozaman doktor bitti artik dedi. Ben ilk seferde 2 doz igne oldum zaten cnm
Peki kanama 0 lanınca mı oldu benim iğne ile kürtaja dun bi hafta oldu Çarşamba günü kanama yani leke kesildi tamamen düşünce yeniden mü olucak bide kanama ilaç verdi doktor onunla oldu içerisi temizlensin diye galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…