- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
merhaba, ağustos ayında büyük bir sevinç eylül ayında büyük bir keder ile sarsıldık bizde dış gebelik haberi ile.... korkmayın iğneden sonra ilk 4 güne kadar yükselme oluyor sonra düşüşe geçiyor. değeriniz çok yüksek değil. fakat iğne yaptırmanızı tavsiye ederim. sonuçta dış gebelik %90 tüplerde olan bir olgu. kürtaj değeri düşsün vucuttan atılsın diye yapılıyor ama iğne kadar etkili değil. bence doktorunuzla bir görüşrün derim. zamanda kaybetmeyin.Merhaba arkadaşım direk mesajını gördüm devamını okumadım mesajların bende şuan dış gebelik yaşıyorum perşembe günü iğne ve kürtaj oldum dun yani cumartesi tahlil yaptırdım Çarşamba 750 lerde çıkmıştı iğneden önce şimdi 925 çıktı böyle artış yaşayan var mı doktor yarın da beta bakalım laparaskopi yapalım dedi nasıl zor mu geçiyor
Merhaba, yanımdaki iş arkadaşım hamile ayın 9'unda 465 ile hamile olduğunu öğrendi ayın 15inde ikinci test yapıldı 1300 çıktı. yani 6 gün sonra %60 artsa bile 2000'e yakın olması gerekiyordu. ama doktoru hiç problem değil önemli olan düşüş olmasın dedi. ve 4-5 gün sonra keseyi gördüler. korkmayın bence inşallah düzelir.Merhaba arkadaslar,
Cuma gunu bat gunumdu 117 beta ile gebeligimi ogrendim. Bu ilk gebeligim ve gercekten bilmemek daha cok tedirgin ediyor. Cmartesi yani bir gun snra baska hastaneye gittigimizde 147 cikti doktor pazartesi tekrar kan vermemi istedi bnde dun guatr icin sabahtan baska bi hastaneye gittim kan verdim birbucuk gun sonra 196 olmus aksam kadin doguma gittim gostermeye. doktor baska hastane diye kabul etmedi yine kan aldilar cikmadan doktora degerlerim az mi artiyor diye sordum evet dedi karnina o yuzden bakiyorum kanama var mi diye dedi eger bu verecgin kanda ayni degerlrdeyse carsamba ilacla tedaviye baslicaz dedi butun moralim bozuldu cok uzuldum aksam verdigim kan 231 olmus. Yani 147 den 48 saat snra 231 olmus. Sizce cok mu kotu ? Hic mi umut yok %60 civari bi artis var ama varmi boyle durumda olaniniz? Cok uzattim ama hakkinizi helal edin gercekten anlatmak istiyorum birilerine
Merhaba, yanımdaki iş arkadaşım hamile ayın 9'unda 465 ile hamile olduğunu öğrendi ayın 15inde ikinci test yapıldı 1300 çıktı. yani 6 gün sonra %60 artsa bile 2000'e yakın olması gerekiyordu. ama doktoru hiç problem değil önemli olan düşüş olmasın dedi. ve 4-5 gün sonra keseyi gördüler. korkmayın bence inşallah düzelir.Merhaba arkadaslar,
Cuma gunu bat gunumdu 117 beta ile gebeligimi ogrendim. Bu ilk gebeligim ve gercekten bilmemek daha cok tedirgin ediyor. Cmartesi yani bir gun snra baska hastaneye gittigimizde 147 cikti doktor pazartesi tekrar kan vermemi istedi bnde dun guatr icin sabahtan baska bi hastaneye gittim kan verdim birbucuk gun sonra 196 olmus aksam kadin doguma gittim gostermeye. doktor baska hastane diye kabul etmedi yine kan aldilar cikmadan doktora degerlerim az mi artiyor diye sordum evet dedi karnina o yuzden bakiyorum kanama var mi diye dedi eger bu verecgin kanda ayni degerlrdeyse carsamba ilacla tedaviye baslicaz dedi butun moralim bozuldu cok uzuldum aksam verdigim kan 231 olmus. Yani 147 den 48 saat snra 231 olmus. Sizce cok mu kotu ? Hic mi umut yok %60 civari bi artis var ama varmi boyle durumda olaniniz? Cok uzattim ama hakkinizi helal edin gercekten anlatmak istiyorum birilerine
Merhaba canım artmaya devam ederken değerlerim salı gününden beri düşmeye başladı çok az düşüş ama var yani çok şükür 925-1290-1136 ve bugün 1040 oldu doktor Pazartesi'ye kadar bekleyelim yeniden bakalım düşüş azsa 2. Doz iğne yaparız hızlı düşerse yapmayız artarsa ameliyatı yeniden düşünürüz dedi inşallah gerek kalmazmerhaba, ağustos ayında büyük bir sevinç eylül ayında büyük bir keder ile sarsıldık bizde dış gebelik haberi ile.... korkmayın iğneden sonra ilk 4 güne kadar yükselme oluyor sonra düşüşe geçiyor. değeriniz çok yüksek değil. fakat iğne yaptırmanızı tavsiye ederim. sonuçta dış gebelik %90 tüplerde olan bir olgu. kürtaj değeri düşsün vucuttan atılsın diye yapılıyor ama iğne kadar etkili değil. bence doktorunuzla bir görüşrün derim. zamanda kaybetmeyin.
MERHABA ,Merhaba, yanımdaki iş arkadaşım hamile ayın 9'unda 465 ile hamile olduğunu öğrendi ayın 15inde ikinci test yapıldı 1300 çıktı. yani 6 gün sonra %60 artsa bile 2000'e yakın olması gerekiyordu. ama doktoru hiç problem değil önemli olan düşüş olmasın dedi. ve 4-5 gün sonra keseyi gördüler. korkmayın bence inşallah düzelir.
Hiç korkma yavaş düşmesinden de benim 40 günde düştü.. düşünce çıkmıyor kolay kolay zaten... içini ferah tut...Merhaba canım artmaya devam ederken değerlerim salı gününden beri düşmeye başladı çok az düşüş ama var yani çok şükür 925-1290-1136 ve bugün 1040 oldu doktor Pazartesi'ye kadar bekleyelim yeniden bakalım düşüş azsa 2. Doz iğne yaparız hızlı düşerse yapmayız artarsa ameliyatı yeniden düşünürüz dedi inşallah gerek kalmaz
Bi ara düştü geri arttı işte o yüzden bilemiyoruz inşallah düşer de 2. Doza gerek kalmaz 3 günde düşen de varmış 3. Dozda düşen de kişiden kişiye farkediyor işteHiç korkma yavaş düşmesinden de benim 40 günde düştü.. düşünce çıkmıyor kolay kolay zaten... içini ferah tut...
Peki kaçtı en son yani kaçtan düştü benim en çok 1290Benimde 40 gunden fazla sùrdu dusmesi kizlar
Sen içini ferah tut... devamlı dua etBi ara düştü geri arttı işte o yüzden bilemiyoruz inşallah düşer de 2. Doza gerek kalmaz 3 günde düşen de varmış 3. Dozda düşen de kişiden kişiye farkediyor işte
602 cnm yanlis hatirlamiyosamPeki kaçtı en son yani kaçtan düştü benim en çok 1290
Cnm benim de sag kasikta oluyo halen agri. Ozellikle oksurunce falan. Doktora sordum orda hem agri oldgu icin hem dis gebeligi gecirdgm icin tikaniklik vs vardir dedi. Hsg de belli olur dedi ama ben henuz cesaret edemedim cektirmeyeArkadaslar ben de igne ile tedavi oldum. degerlerim sifirlandi. Hatta doktorum yine yumurtlamaya baslamissin bile dedi.ama yine de sol kasigima agri giriyor.normal midir sizce? sikinti ordaydi
Hmm 602 den 40 günde düştü baya uzun sürmüş o zaman bakalım bizim nasıl olacak hayırlısı602 cnm yanlis hatirlamiyosam
Selam zaten 40 gün sürüyor genelde benim de 40 gün sürdüHmm 602 den 40 günde düştü baya uzun sürmüş o zaman bakalım bizim nasıl olacak hayırlısı
Benim doktor ortalama 2haftada bitmesi gerektigini soylemisti ama.hatta tanidigim 2 kisiden biri 5 gunde biri 8 gunde dusurduSelam zaten 40 gün sürüyor genelde benim de 40 gün sürdü
Benim evet igneden sonra 44.gun kan olcumunde 5 cikmisti ozaman doktor bitti artik dedi. Ben ilk seferde 2 doz igne oldum zaten cnmİğne den iki gün sonra düşen de varmış sizin 40 gün iğneden sonra 40 gün doğru anladıysam bana pazartesi gel azalma az az oluyorsa 2. İğne yapalım dedi acaba acele mi ediyoruz
Peki kanama 0 lanınca mı oldu benim iğne ile kürtaja dun bi hafta oldu Çarşamba günü kanama yani leke kesildi tamamen düşünce yeniden mü olucak bide kanama ilaç verdi doktor onunla oldu içerisi temizlensin diye galibaBenim evet igneden sonra 44.gun kan olcumunde 5 cikmisti ozaman doktor bitti artik dedi. Ben ilk seferde 2 doz igne oldum zaten cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?