- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Ne mutlu sana darısı bize insallah. Adet olduğun zaman değerlerin hızla düşecektir zaten canımGerçekten çok zor bir süreç ben çok şükür adet oldum ve biraz olsun rahatladım çünkü 1,5 2 aydır adet olmadım ve vücudumun her yeri şişmişti ne zaman sancılanıcam ne zaman bıçak saplanması olucam belli olmuyodu bende perşembe günü tekrar tahlil yaptırıcam bakalım değerim kaç olmuş ve içeride olaylar ne alemde görücez
Aynen benim de var arada diyorum acaba hala var mı falanDis gebelik bitmeye bitti de halen sag kasigimda ara ara sancilar oluyo kizlar ya. Psikolojim bozuldu artik
Allah korusun canim ya. Nolacak boyle hic bilmiyorum bu agri hep kalacak mi kafayi yemek uzereyim. Bi anda bicak gibi bi sanci giriyo aklim cikiyoAynen benim de var arada diyorum acaba hala var mı falan
Canim bel agrisi bende de var. 55 iyi 15 gune biter sanirim tamamenBende gecen hafta bugun verdiğim beta hcg 100du dün sabah verdigim beta 55 olmuş yavas yavas düşüyor sıkıntı çıkmasın da yavas düşsün mühim değil doktora muayene olamadim öğleden sonra sonuc çıkmıştı o zamanada doktor çıkmış muhtemelen haftaya pazartesi tekrar giderim tekrar beta hcg insallah bu sefer 0 lanmis olur bendede deger düşük ama ara ara sancı giriyor saniyelik ama irkiliyorsun korkuyorsun ve belim cok ağrıyor kizlar sizde de var mi?Yoksa yibe idrar yollari enfeksiyonu mu oldum ki bel agrim var
Olur cnm benim insallah yine olur. Suan en onemlisi senin sagligin.hayirlisiyla bitsin biraz dinlenip tekrar denemelere baslarsin. Rabbim hepimiz icin hayirliaini versinInsallah biter canım birde kasik agrilarimiz gecse psikolojimiz düzelse beynimiz biraz bosalsa cok bunaldim marttaki kurtaji yeni unutmaya çalışırken bu gebeligim oldu sevinemeden dis gebelik yıprandım yoruldum beynim yoruldu herseyden elimi ayagimi cektim kizimin kardes diye bunaltmasi da ayrı cabası dun okuldan gelir gelmez arkadasimin kardesi onu okuldan almaya gelmis ne kadar guzel niye benim kardesim yok artik cevap veremiyorum yoruldum
Benim de sol omzum kolum ve bacagim agrimaya basladi. nasil bir sey bu anlamadim. ben mi ters oturuyorum neyden sebep agriyo anlamadim.Bende gecen hafta bugun verdiğim beta hcg 100du dün sabah verdigim beta 55 olmuş yavas yavas düşüyor sıkıntı çıkmasın da yavas düşsün mühim değil doktora muayene olamadim öğleden sonra sonuc çıkmıştı o zamanada doktor çıkmış muhtemelen haftaya pazartesi tekrar giderim tekrar beta hcg insallah bu sefer 0 lanmis olur bendede deger düşük ama ara ara sancı giriyor saniyelik ama irkiliyorsun korkuyorsun ve belim cok ağrıyor kizlar sizde de var mi?Yoksa yibe idrar yollari enfeksiyonu mu oldum ki bel agrim var
Yok canim ya daha cuma gunu igne oldum. bu cuma kan tahlilinde belli olacak. insallah dusuyordur :/Senin deger 0 lanmismiydi canim tam hatirlayamadigm icin sordum
Amin canım valla hepimize dua ediyorum bugünkü değerim 50'ye düşmüş benim hızla düşüş oldu çok şükür dr.haftaya perşembe çağırdı muhtemelen 0'lanıcak kanamamda azaldı adetim bittikten sonra 1-2 ay korunma verdi ondan sonra rahim filmi dedi sadece bebek sağ bölgeme yerleşmişti ve orada dokununca hala sızlama var ve kitle duruyomuş vücut onu ne zaman atıcak bilmiyorum dr.sormayıda unuttum ama haftaya mutlaka sorucam ve rahim filminden korkuyodum korkma artık eskisi gibi ağrılı değil digital dedi ama bende çok yoruldum 1 aydır hastanelerde kan vermekten uğraşmaktan beynim yoruldu her an ne duyucam diye tetikteyim hepinizi çok iyi anlıyorum inşaAllah tez zamanda rahatlar ve yeni umutlara yol alırız amiiiinnnnnnnnNe mutlu sana darısı bize insallah. Adet olduğun zaman değerlerin hızla düşecektir zaten canım
Kolay bir süreç değil gerçekten canım benimAmin canım valla hepimize dua ediyorum bugünkü değerim 50'ye düşmüş benim hızla düşüş oldu çok şükür dr.haftaya perşembe çağırdı muhtemelen 0'lanıcak kanamamda azaldı adetim bittikten sonra 1-2 ay korunma verdi ondan sonra rahim filmi dedi sadece bebek sağ bölgeme yerleşmişti ve orada dokununca hala sızlama var ve kitle duruyomuş vücut onu ne zaman atıcak bilmiyorum dr.sormayıda unuttum ama haftaya mutlaka sorucam ve rahim filminden korkuyodum korkma artık eskisi gibi ağrılı değil digital dedi ama bende çok yoruldum 1 aydır hastanelerde kan vermekten uğraşmaktan beynim yoruldu her an ne duyucam diye tetikteyim hepinizi çok iyi anlıyorum inşaAllah tez zamanda rahatlar ve yeni umutlara yol alırız amiiiinnnnnnnn
Patlama hemen olmaz canımmdegerşn 10.000 üstü olursa tehlikeli. Allah korusun kötü düşünmeyin. Bende arkadaşıma katılıyorum gün aşırı kan vermenizi öneririm bende. İnsallah adetle atarsınızGun geçtikçe kalp atışı başladığında patlama oluyormuş Allah korusun bakalım doktor ne dicek yarın kimyasal gebelikte olabilir diye dua ediyorum inşallah
Doktora gittim spirali çıkardı Bebek görünmüyor değerin düşük olduğundan dedi dış gebelik gibi durmuyor dedi iki günde bir kan değerine bakıp düşmesini bekleyeceğiz olmazsa başka şekilde dedi sizin de dediğiniz gibi iğne de filan bahsetmedi daha doğrusu şuan 6 haftalık hamile gibi ama Bebek yok sıkıntılı bi gebelik başından beri dediDeğeriniz cok yüksek değil gün aşırı kan verin düşme varsa iğne vurdurmayın benim kanaatimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?