Dış gebelik sonrası..

Dis gebelik suresinde kanama surekli oldu bende basladi bitti tekrar basladi yani duzensiz sacma bi kanama vardi. Tamamen sifirlaninca da 17 gun sonra adet oldum cnm

Dis gebelik suresinde kanama surekli oldu bende basladi bitti tekrar basladi yani duzensiz sacma bi kanama vardi. Tamamen sifirlaninca da 17 gun sonra adet oldum cnm
Bende de sürekli oldu kesildi başladı bugünlerde yeniden kesildi bakalım bide her iğne de bi gece hastanede yatırıyor seni de yatırdı mı

Cnm benim de sag kasikta oluyo halen agri. Ozellikle oksurunce falan. Doktora sordum orda hem agri oldgu icin hem dis gebeligi gecirdgm icin tikaniklik vs vardir dedi. Hsg de belli olur dedi ama ben henuz cesaret edemedim cektirmeye
Ben de ocak ya da subat gibi cektirecegim insallah. yani hic gitmiyor 2 gundur bir ince sizi gibi, igne gibi. 1100'den 15'e 2 haftada dustu. doktor bir daha istemedi tahlil. bir sey olmamistir herhalde

Ben de ocak ya da subat gibi cektirecegim insallah. yani hic gitmiyor 2 gundur bir ince sizi gibi, igne gibi. 1100'den 15'e 2 haftada dustu. doktor bir daha istemedi tahlil. bir sey olmamistir herhalde
Olmamistir insallah cnm. Benim de halen oksurdukce falan cok ciddi bi agri giriyo anlik. Sonra geciyo ama aklim cikiyo.

Ben once kurtaj oldum sonrasinda hemennigneyi yaptirdilar 5 saat bisey yedirmediler sonra eve geldim
Anladim canim. ben de dedim igne olunca mi yattilar acaba. hala hafif sizilarim ve agrilarim var ya.
Bende önce kürtaj oldum sonra hemen iğne gece yatırdı iğne den dolayı yatırdım dedi şimdi 2. Doz iğne yaparsa yine yatırıcam dedi iğne den dolayı yani

İğne den iki gün sonra düşen de varmış sizin 40 gün iğneden sonra 40 gün doğru anladıysam bana pazartesi gel azalma az az oluyorsa 2. İğne yapalım dedi acaba acele mi ediyoruz
Evet aynen öyle oldu.. 40 gün bitti sıfırlandı.. Birkan gun sonra da adet oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…