- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Dis gebelik suresinde kanama surekli oldu bende basladi bitti tekrar basladi yani duzensiz sacma bi kanama vardi. Tamamen sifirlaninca da 17 gun sonra adet oldum cnmPeki kanama 0 lanınca mı oldu benim iğne ile kürtaja dun bi hafta oldu Çarşamba günü kanama yani leke kesildi tamamen düşünce yeniden mü olucak bide kanama ilaç verdi doktor onunla oldu içerisi temizlensin diye galiba
Bende de sürekli oldu kesildi başladı bugünlerde yeniden kesildi bakalım bide her iğne de bi gece hastanede yatırıyor seni de yatırdı mıDis gebelik suresinde kanama surekli oldu bende basladi bitti tekrar basladi yani duzensiz sacma bi kanama vardi. Tamamen sifirlaninca da 17 gun sonra adet oldum cnm
Yok cnm ben sabah 9gibi vurundum igne aksam 5 gibi ciktm hastanedenBende de sürekli oldu kesildi başladı bugünlerde yeniden kesildi bakalım bide her iğne de bi gece hastanede yatırıyor seni de yatırdı mı
Ben de ocak ya da subat gibi cektirecegim insallah. yani hic gitmiyor 2 gundur bir ince sizi gibi, igne gibi. 1100'den 15'e 2 haftada dustu. doktor bir daha istemedi tahlil. bir sey olmamistir herhaldeCnm benim de sag kasikta oluyo halen agri. Ozellikle oksurunce falan. Doktora sordum orda hem agri oldgu icin hem dis gebeligi gecirdgm icin tikaniklik vs vardir dedi. Hsg de belli olur dedi ama ben henuz cesaret edemedim cektirmeye
Olmamistir insallah cnm. Benim de halen oksurdukce falan cok ciddi bi agri giriyo anlik. Sonra geciyo ama aklim cikiyo.Ben de ocak ya da subat gibi cektirecegim insallah. yani hic gitmiyor 2 gundur bir ince sizi gibi, igne gibi. 1100'den 15'e 2 haftada dustu. doktor bir daha istemedi tahlil. bir sey olmamistir herhalde
İyiymiş ya bana yatış diyor ve özel 400₺ veriyorum indirimliYok cnm ben sabah 9gibi vurundum igne aksam 5 gibi ciktm hastaneden
Evet cocuk olunca daha zor oluyo benimde kizim 2 yasinda :)İyiymiş ya bana yatış diyor ve özel 400₺ veriyorum indirimlive 2 Yaşında oğlum var gecen sefer 4e kadar uyumamıştı benden ilk defa ayrı kaldı
Aynen canım bakalım bende pazartesi günü iğne derse akşama kadar beklemeyi teklif ederim birçok dr eve gönderiyormuş özellikle devlet hastanelerindeEvet cocuk olunca daha zor oluyo benimde kizim 2 yasinda :)
Cocugun oldugunu soyle bence sabah erkenden git. Aksam cikarsinlar. Ozelde birazda para icin yatirmayi dusunuyolarAynen canım bakalım bende pazartesi günü iğne derse akşama kadar beklemeyi teklif ederim birçok dr eve gönderiyormuş özellikle devlet hastanelerinde
Aynen söyleyeceğim sen akşama kadar yatış mı yaptın hastanedeCocugun oldugunu soyle bence sabah erkenden git. Aksam cikarsinlar. Ozelde birazda para icin yatirmayi dusunuyolar
Ben once kurtaj oldum sonrasinda hemennigneyi yaptirdilar 5 saat bisey yedirmediler sonra eve geldimIgne yapilinca mi aksama kadar yatiriyorlar? ben kendi basima gittim igne oldum yemek yedim sonra eve geldim
Anladim canim. ben de dedim igne olunca mi yattilar acaba. hala hafif sizilarim ve agrilarim var ya.Ben once kurtaj oldum sonrasinda hemennigneyi yaptirdilar 5 saat bisey yedirmediler sonra eve geldim
Bu agrilar sizilar ne olacak bilmiyorum ya. Allah cumlemize sifa versin. Bende hastalancam sanirim. Bugun daha siddetli bi sanvi var sag kasiktaAnladim canim. ben de dedim igne olunca mi yattilar acaba. hala hafif sizilarim ve agrilarim var ya.
Ben once kurtaj oldum sonrasinda hemennigneyi yaptirdilar 5 saat bisey yedirmediler sonra eve geldim
Bende önce kürtaj oldum sonra hemen iğne gece yatırdı iğne den dolayı yatırdım dedi şimdi 2. Doz iğne yaparsa yine yatırıcam dedi iğne den dolayı yaniAnladim canim. ben de dedim igne olunca mi yattilar acaba. hala hafif sizilarim ve agrilarim var ya.
Insallah fazla fazla dusmeye baslamistir degerlerin.igneye gerek kalmadan biter umarimBende önce kürtaj oldum sonra hemen iğne gece yatırdı iğne den dolayı yatırdım dedi şimdi 2. Doz iğne yaparsa yine yatırıcam dedi iğne den dolayı yani
İnşallah Can'ım çok sağolInsallah fazla fazla dusmeye baslamistir degerlerin.igneye gerek kalmadan biter umarim
Amin canlarALLAH hepimize şifa versin
Evet aynen öyle oldu.. 40 gün bitti sıfırlandı.. Birkan gun sonra da adet oldum..İğne den iki gün sonra düşen de varmış sizin 40 gün iğneden sonra 40 gün doğru anladıysam bana pazartesi gel azalma az az oluyorsa 2. İğne yapalım dedi acaba acele mi ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?