- 23 Haziran 2014
- 377
- 90
- 73
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Lütfen sen sıfır olana kadar tahlillerine devam et çünkü gerçekten çok ama çok sinsi bişey bu dış gebelik.. Allah yardımcın olsun :)Kızlar perşembe günü 1040 olan değerim bugün 160 çıktıçok sevindim doktor da şaşırdı geç etki etti demekki dedi şükürler olsun Rabbim kimseyi dara düşürmesin tüm hastalara şifa versin inşallah darısı benim gibi olanlara
Ay canim cok sevindimm. Bi daha ki gidisinde tamamen bitmis olur insallah :)))Kızlar perşembe günü 1040 olan değerim bugün 160 çıktıçok sevindim doktor da şaşırdı geç etki etti demekki dedi şükürler olsun Rabbim kimseyi dara düşürmesin tüm hastalara şifa versin inşallah darısı benim gibi olanlara
Valla bilmiyorum ki, hala sizi var benim. 15 olmustu degerim sonra bi daba baktirmadik. insan korkuyor ya.Bu agrilar sizilar ne olacak bilmiyorum ya. Allah cumlemize sifa versin. Bende hastalancam sanirim. Bugun daha siddetli bi sanvi var sag kasikta
İnşallah Can'ım pazartesi yeniden görelim dedi doktor 2 günde bir yaptırmaya gerek YÖK dedi bundan önce de perşembe yaptırmıştım zaten inşallah düşer bazen dediğin gibi Yen'i bi damar bulup devam edebiliyormuşLütfen sen sıfır olana kadar tahlillerine devam et çünkü gerçekten çok ama çok sinsi bişey bu dış gebelik.. Allah yardımcın olsun :)
Sağol Can'ım bende çok sevindim inşallah sıfırı da görürümAy canim cok sevindimm. Bi daha ki gidisinde tamamen bitmis olur insallah :)))
Benim tamamen bitti ama halen oluyo canimValla bilmiyorum ki, hala sizi var benim. 15 olmustu degerim sonra bi daba baktirmadik. insan korkuyor ya.
Sağol Can'ım bende çok sevindim inşallah sıfırı da görürüm
Can'ım bugün ilk mesajlara baktım da sen adet oldun mu?? Ben dun dr a sordum ne zaman olacağım diye kürtajdan itibaren bir ay yada 40 gün sonra olacaksın dedi deInsallah cnm benim
Yeni yeni okuduklarımı cevaplıyorum bende de sıvı var dedi kan da olabilir dedi gitgide dağıldı o sıvı değer düşmeye başladı sıvı yayıldıkça mı düştü bilmiyorum amaCanım inan bu sorunun cevabını bende merak ediyorum şuan bende dış gebelik yaşıyorum ve bende rahimde sıvı birikmesiyle kist'te oluştu ara ara kahverengi lekelenmem dışında adet kanamam başlamadı bide benim ayrıca sorum dış gebelik yaşayıp aynı zamanda benim gibi rahimde sıvı birikmesi olan varmıı??
11 ekimde dis gebelik tamamen bitmisti. 28 ekimde oldum cnm.yani igneden tam 2 ay sonraCan'ım bugün ilk mesajlara baktım da sen adet oldun mu?? Ben dun dr a sordum ne zaman olacağım diye kürtajdan itibaren bir ay yada 40 gün sonra olacaksın dedi de
Hm anladım Can'ım bakalım benim ne olacak11 ekimde dis gebelik tamamen bitmisti. 28 ekimde oldum cnm.yani igneden tam 2 ay sonra
Dis gebelk bitince olursun hemenHm anladım Can'ım bakalım benim ne olacak
Canım ben laparoskopi ameliyatı oldum yaklaşık 50 küsür gün sonra adet oldum. Belli olmuyor gecen sene de iğne olduktan 40 gün sonra olmustumCan'ım bugün ilk mesajlara baktım da sen adet oldun mu?? Ben dun dr a sordum ne zaman olacağım diye kürtajdan itibaren bir ay yada 40 gün sonra olacaksın dedi de
Benim hic bilgim yok cnmKızlar yumurta takibinde kaç tane yumurta oluştuğu ultrasonda nasıl anlaşılıyor?
Bende bilmiyorum ilk defa duydum diyebilirim ne için istiyorlar bunuKızlar yumurta takibinde kaç tane yumurta oluştuğu ultrasonda nasıl anlaşılıyor?
Birşey icin istemiyorlar canım dün doktora gittim kontrolüm vardı bende ameliyatla dış gebeliği attım. Vajinal ultrasonda baktı iyi dedi bak yumurtlamışsın dedi 1 tane yuvarlak birşey görünüyordu ekranda bunun anlamı 1 yumurta mı oluşmuş demek?Bende bilmiyorum ilk defa duydum diyebilirim ne için istiyorlar bunu
Hmm anladım canım ama güzel bi haber senin adına sevindim hayırlı zamanda hayırlı bebelerimiz olsun inşallah bende bitane var 2 yaşında paşa sizlerde?Birşey icin istemiyorlar canım dün doktora gittim kontrolüm vardı bende ameliyatla dış gebeliği attım. Vajinal ultrasonda baktı iyi dedi bak yumurtlamışsın dedi 1 tane yuvarlak birşey görünüyordu ekranda bunun anlamı 1 yumurta mı oluşmuş demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?