Dış gebelik sonrası..

Kızlar perşembe günü 1040 olan değerim bugün 160 çıktı çok sevindim doktor da şaşırdı geç etki etti demekki dedi şükürler olsun Rabbim kimseyi dara düşürmesin tüm hastalara şifa versin inşallah darısı benim gibi olanlara

Lütfen sen sıfır olana kadar tahlillerine devam et çünkü gerçekten çok ama çok sinsi bişey bu dış gebelik.. Allah yardımcın olsun :)

Ay canim cok sevindimm. Bi daha ki gidisinde tamamen bitmis olur insallah :)))

Lütfen sen sıfır olana kadar tahlillerine devam et çünkü gerçekten çok ama çok sinsi bişey bu dış gebelik.. Allah yardımcın olsun :)
İnşallah Can'ım pazartesi yeniden görelim dedi doktor 2 günde bir yaptırmaya gerek YÖK dedi bundan önce de perşembe yaptırmıştım zaten inşallah düşer bazen dediğin gibi Yen'i bi damar bulup devam edebiliyormuş

Yeni yeni okuduklarımı cevaplıyorum bende de sıvı var dedi kan da olabilir dedi gitgide dağıldı o sıvı değer düşmeye başladı sıvı yayıldıkça mı düştü bilmiyorum ama

Can'ım bugün ilk mesajlara baktım da sen adet oldun mu?? Ben dun dr a sordum ne zaman olacağım diye kürtajdan itibaren bir ay yada 40 gün sonra olacaksın dedi de
Canım ben laparoskopi ameliyatı oldum yaklaşık 50 küsür gün sonra adet oldum. Belli olmuyor gecen sene de iğne olduktan 40 gün sonra olmustum

Bende bilmiyorum ilk defa duydum diyebilirim ne için istiyorlar bunu
Birşey icin istemiyorlar canım dün doktora gittim kontrolüm vardı bende ameliyatla dış gebeliği attım. Vajinal ultrasonda baktı iyi dedi bak yumurtlamışsın dedi 1 tane yuvarlak birşey görünüyordu ekranda bunun anlamı 1 yumurta mı oluşmuş demek?

Hmm anladım canım ama güzel bi haber senin adına sevindim hayırlı zamanda hayırlı bebelerimiz olsun inşallah bende bitane var 2 yaşında paşa sizlerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…