Dış gebelik sonrası..

Kızcanlar dr dan geldim değerim 8e düşmüş bin şükür Allahım kimseyi darda zorda bırakmasın hepimize şifa versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızcanlar dr dan geldim değerim 8e düşmüş bin şükür Allahım kimseyi darda zorda bırakmasın hepimize şifa versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim. İnsallah bundan sonra sağlıklı hayırlı gebeliklerimiz olur.

3 ay diye bende bazı yerlerde okudum belki kişinin durumuna göre de olabilir bilemiyorum henüz düşünmediğimiz için çok detaya girmedim belki de ama sonlanmayın gebeliklerde 6 ay doğumlarda sezeryan yani 2 sene önermiyoruz dedi benimki. Tüpler tahribata uğradığı için kendini yenilemesi açısından hem hemen hamile kalırsak tüpe yeniden yerleşmemesi açısından garanti olsun diye 6 ay bence

Zaman gecmek bilmiyo ki

merhaba,,,,

ben de kendı hıkayemı anlatayım canım sana ... gecen sene hamıle kaldım 3. beta da gerıleme başladı sonra dedıkı ılk gebelık kendı atıcak ılac ıgne hıcbırsey yok vermıycem dedı 45 gun gectı gelmedı ... sonra ben berbat dayanılmaz bır acıyal gıttımmm 2 lt kan bırıkmıs karnımda kıst olusmuş sağ tupumu kandan parçalanmış... ve ben ölümden dondum... sezeryan ıle kanı kıstı tupu aldılar... zaman gectı duzeldım gebelık ıcın dr gıttıgımde yaşadıkalrımı anlattım ve dr dedıkı zamanında sana verecegı 3 tlt lık ılac be kızım yutacaktın adetınıde dıs bebegıde sökecektı dedı... ben boşu boşuna tüpümden oldum saglıgımdan oldum kocaman bı sezeryan dikişim oldu... sana tavsıyem sakın ama sakın gecıkme guzelım....

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun doktor çok çok önemli ilk çocuğumu Doğum yaptıgım tüm kontroller spiral vs herşeyime gittiğim doktor bana direk araştırmaya git dedi buranın imkanları kısıtlı dedi ve ben tedavimi arkadaş vasıtasıyla tıp merkezinde yaptı. Düşün ama doktorum mükemmeldi gerçekten keşke başka doktorlara da gitseydin değerin düşmeye başlaması herkes için aynı değil doktor bana değerlern düşmeye başlamış kendiliğinden sonlanacak derken birden artmaya başladı tam düşerken Yen'i bi damar bulup oraya yerleşebiliyormış dış gebelik çok sinsiymiş. Doktorum bana 7 nin altını görmemiz lazım içimiz rahat etsin dedi şükürler olsun dun gördük 8 i arkadaşlarım biliyor darısı tüm arkadaşlarıma inşallah

İğne icin özellikle bişey demedi. Gecen sene iğne ile sonlanmıştı dış gebeliğim mesela. Başka bi doktora gidiyordum o zamanlar. O da bana 6 ay korun dedi. Ama ben 3 ay korundum. Rahim filmi falan herşeyi çektikten sonra bıraktık korunmayi.

Benden rahim filmi filan istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…