- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Amin cümlemize insallah. Allah bağışlasın. Bende henüz Yok. Rabbim sağlıklı nasip etsin insallahHmm anladım canım ama güzel bi haber senin adına sevindim hayırlı zamanda hayırlı bebelerimiz olsun inşallah bende bitane var 2 yaşında paşa sizlerde?
Hmm anladım canım ama güzel bi haber senin adına sevindim hayırlı zamanda hayırlı bebelerimiz olsun inşallah bende bitane var 2 yaşında paşa sizlerde?
En kisa zamanda insallah cnmAmin cümlemize insallah. Allah bağışlasın. Bende henüz Yok. Rabbim sağlıklı nasip etsin insallah
Amin canımEn kisa zamanda insallah cnm
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim. İnsallah bundan sonra sağlıklı hayırlı gebeliklerimiz olur.Kızcanlar dr dan geldim değerim 8e düşmüş bin şükür Allahım kimseyi darda zorda bırakmasın hepimize şifa versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah Can'ım benimGözün aydın canım senin adına çok sevindim. İnsallah bundan sonra sağlıklı hayırlı gebeliklerimiz olur.
Canim gozunaydin cok sevindim kurtuldun sukur. Doktor korunma suresi verdimiKızcanlar dr dan geldim değerim 8e düşmüş bin şükür Allahım kimseyi darda zorda bırakmasın hepimize şifa versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ya bi konuda okudum burda doktor o ignenin dis gebelik bittiginde tamamen vucuttan atildigini soylemis. 3 ay korunma vermis o da sadece dinlenmesi icinmis.O konuyu tekrar bulamiyorum. Cok merak ediyorum yaaEvet canım 6 ay korunma verdi ilaç filanla değil ama
3 ay diye bende bazı yerlerde okudum belki kişinin durumuna göre de olabilir bilemiyorum henüz düşünmediğimiz için çok detaya girmedim belki de ama sonlanmayın gebeliklerde 6 ay doğumlarda sezeryan yani 2 sene önermiyoruz dedi benimki. Tüpler tahribata uğradığı için kendini yenilemesi açısından hem hemen hamile kalırsak tüpe yeniden yerleşmemesi açısından garanti olsun diye 6 ay bence
DOktorum bana 2 ay verdi kızlarZaman gecmek bilmiyo ki
Canım inan bu sorunun cevabını bende merak ediyorum şuan bende dış gebelik yaşıyorum ve bende rahimde sıvı birikmesiyle kist'te oluştu ara ara kahverengi lekelenmem dışında adet kanamam başlamadı bide benim ayrıca sorum dış gebelik yaşayıp aynı zamanda benim gibi rahimde sıvı birikmesi olan varmıı??
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun doktor çok çok önemli ilk çocuğumu Doğum yaptıgım tüm kontroller spiral vs herşeyime gittiğim doktor bana direk araştırmaya git dedi buranın imkanları kısıtlı dedi ve ben tedavimi arkadaş vasıtasıyla tıp merkezinde yaptı. Düşün ama doktorum mükemmeldi gerçekten keşke başka doktorlara da gitseydin değerin düşmeye başlaması herkes için aynı değil doktor bana değerlern düşmeye başlamış kendiliğinden sonlanacak derken birden artmaya başladı tam düşerken Yen'i bi damar bulup oraya yerleşebiliyormış dış gebelik çok sinsiymiş. Doktorum bana 7 nin altını görmemiz lazım içimiz rahat etsin dedi şükürler olsun dun gördük 8 i arkadaşlarım biliyor darısı tüm arkadaşlarıma inşallahmerhaba,,,,
ben de kendı hıkayemı anlatayım canım sana ... gecen sene hamıle kaldım 3. beta da gerıleme başladı sonra dedıkı ılk gebelık kendı atıcak ılac ıgne hıcbırsey yok vermıycem dedı 45 gun gectı gelmedı ... sonra ben berbat dayanılmaz bır acıyal gıttımmm 2 lt kan bırıkmıs karnımda kıst olusmuş sağ tupumu kandan parçalanmış... ve ben ölümden dondum... sezeryan ıle kanı kıstı tupu aldılar... zaman gectı duzeldım gebelık ıcın dr gıttıgımde yaşadıkalrımı anlattım ve dr dedıkı zamanında sana verecegı 3 tlt lık ılac be kızım yutacaktın adetınıde dıs bebegıde sökecektı dedı... ben boşu boşuna tüpümden oldum saglıgımdan oldum kocaman bı sezeryan dikişim oldu... sana tavsıyem sakın ama sakın gecıkme guzelım....
Demekki doktordan doktora değişiyor canım 2 ay dediyse sizde hemen düşünüyorsanız iki ay sonra başlarsınız biz bekleyelim diyoruz Rabbim nasip ederse hakkımızda hayırlısını inşallahDOktorum bana 2 ay verdi kızlar
Cnm o igne hakkinda aciklama yaptimi pekiDOktorum bana 2 ay verdi kızlar
Benden rahim filmi filan istemediİğne icin özellikle bişey demedi. Gecen sene iğne ile sonlanmıştı dış gebeliğim mesela. Başka bi doktora gidiyordum o zamanlar. O da bana 6 ay korun dedi. Ama ben 3 ay korundum. Rahim filmi falan herşeyi çektikten sonra bıraktık korunmayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?