- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Seninki sıfırlansın sen kendin doktorunla konus bence 2-3 ay sonra sende işteBenden rahim filmi filan istemedi
Benimde 4 ay oldu cnm nerdeyse bende diyorum acaba yeter mi. Cunku bu belirsizlik beni öldurecek. Bi daha cocugum olacakmi yada tekrar dis gebelik yasayacakmiyim bunlar cok kafama takiliyoİğne icin özellikle bişey demedi. Gecen sene iğne ile sonlanmıştı dış gebeliğim mesela. Başka bi doktora gidiyordum o zamanlar. O da bana 6 ay korun dedi. Ama ben 3 ay korundum. Rahim filmi falan herşeyi çektikten sonra bıraktık korunmayi.
Anlamadım canım rahim filmini mi konuşayımSeninki sıfırlansın sen kendin doktorunla konus bence 2-3 ay sonra sende işte
Kürtajdan sonra en geç 40 gün geçince adet olmalısınız yoksa doktora gidin tekrarArkadaslar herkese merhaba. 27agustosta kürtaj olup,igne vurundum dıs gebelik yuzunden. Uzun zaman aldi tamamen bitmesi. En son 11 ekimde hcg bakildi 5e düsmüstü. Doktor bittigini soyledi. Fakat söyle bi durum var ben halen adet olmadim.biteli bugun 16.gun Dıs gebelik yasayan arkadaslar ne zaman adet oldunuz. Yardimci olurmusunuz.tesekkurler..
Bakalım artık 6 ay bi geçsin benim spiral vardı yani henüz düşünmüyorduk ama nasipte varmış oldu yaşadık erkenden çocuk düşünenler için evet 3 ay sonra doktora gidip kontroller yapıldıktan sonra Korunma bırakılabilirBende bekleyemedim 6 ay dedi doktor ama ben 3 ay korundum. Ama korunmayı bırakmadan önce mutlaka doktor kontrollerinizi yapın. Adetin 2.günü yapılmadı gereken testleri yapın. Rahim filmi çektirin ondan sonra korunmayı bırakırsınız doktora sorun takibi yine de
Kürtajdan sonra en geç 40 gün geçince adet olmalısınız yoksa doktora gidin tekrar
Evet bide rahim filmi var ama cok korkuyorum yaBende bekleyemedim 6 ay dedi doktor ama ben 3 ay korundum. Ama korunmayı bırakmadan önce mutlaka doktor kontrollerinizi yapın. Adetin 2.günü yapılmadı gereken testleri yapın. Rahim filmi çektirin ondan sonra korunmayı bırakırsınız doktora sorun takibi yine de
Gecmiş olsun o zaman gözünüz aydın darısı başıma adet bekliyorum ben daha.Tesekkur ederim 43.gunde bitti dis gebelik 60.gunde falan adet oldum. Bitti tamamen.
Gecmiş olsun o zaman gözünüz aydın darısı başıma adet bekliyorum ben daha.
Amin canım bi daha göstermesin inşallahRabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin cümlemize
Can'ım ağrı sızı her gebelikte olduğu için bence belirti değildir ama beta tahlillerine leke gelmesine göre anlaşılıyorKizlar dis gebeligin belirtisi nedir vucutta agri sizi oluyor mu anlayabilecegimiz
Merhaba arkadaşım öncelikle içini ferah tut iki günde bir tahlil yaptırırsan artışına göre doktorun sana bilgi verir kesenin görünmesi için değerinin 1500 lerde olması lazımHerkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?
Ağır filan kaldırdın mı acaba doktor bana kaldırma demişti bide unuttum sen korunmayı bırakmışmıydın ne zaman sonlanmıştı dış gebeliğin yani 0 ı ne zaman görmüştünKizlar ya bugun ilginc bi sekilde sag kasik tarafinda bi sanci var. Niye acaba yaa
Cnm 11 ekim de 5 olmustu iste bitti tamamen. Yok korunmayi birakmadim henuz dusunuyorum halen. Agir falan kaldirmadim bisey yapmadim hic. Degisik bi agri var ayni dis gebelikte ki agri gibiAğır filan kaldırdın mı acaba doktor bana kaldırma demişti bide unuttum sen korunmayı bırakmışmıydın ne zaman sonlanmıştı dış gebeliğin yani 0 ı ne zaman görmüştün
Anladım canım bilemedim iğne den dolayı ara ara olabiliyormuş onlardan biridir inşallah bana da ara ara giriyor kısa süreli ama benimkiCnm 11 ekim de 5 olmustu iste bitti tamamen. Yok korunmayi birakmadim henuz dusunuyorum halen. Agir falan kaldirmadim bisey yapmadim hic. Degisik bi agri var ayni dis gebelikte ki agri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?