- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Canım belki de yumurtlamıssındırCnm 11 ekim de 5 olmustu iste bitti tamamen. Yok korunmayi birakmadim henuz dusunuyorum halen. Agir falan kaldirmadim bisey yapmadim hic. Degisik bi agri var ayni dis gebelikte ki agri gibi
Canim halen gecmedi esimi bekliyorum hastaneye gidicez daha da fazlalastiAnladım canım bilemedim iğne den dolayı ara ara olabiliyormuş onlardan biridir inşallah bana da ara ara giriyor kısa süreli ama benimki
Canim olabilir ama hic boyle olmazdi ya hastaneye gidicem birazdan. Gitgide fazlalasiyoCanım belki de yumurtlamıssındır
senn 4450 olduysa degerın normal karından ultrasonda bıle gorunur ayrıca ılk testınde de alttan ulstrasonla gorunurdu kese doktor bakmadımı keseneBenim adetten 1 gün sonra 1310 du 3 gün sonra tekrar yaptirdim 4450 oldu bu artis çok mu peki
Nasıl oldun canım? CiddiCanim olabilir ama hic boyle olmazdi ya hastaneye gidicem birazdan. Gitgide fazlalasiyo
Iyiyim cnm bisey cikmadi cok sukur. Halen agri var ama temiz cikti kan idrar falanNasıl oldun canım? Ciddi
Bişey Yok insallah
Çok şükür canım geçmiş olsunIyiyim cnm bisey cikmadi cok sukur. Halen agri var ama temiz cikti kan idrar falan
Bana da gayet normal geldi canım değerlerin iyi artıyorBenim adetten 1 gün sonra 1310 du 3 gün sonra tekrar yaptirdim 4450 oldu bu artis çok mu peki
Çok şükür canım geçmiş olsun
Can'ım şimdi nasılsın geçti mi ağrılarınSagol cnm benm
Canim iyiyim cok sukur ama hafif var yine. Pazartesi kendi doktoruma gidicem. Gece acilr gittim cok ilgilenmediler ya. Korkuyorum tekrar biseyler yasamaktanCan'ım şimdi nasılsın geçti mi ağrıların
İnşallah olmayacak canım tekrarı ben inanıyorum dualar sayesinde kendimize geliyoruz dualarım seninle. İçini ferah tut iğnenin etkisinden bence çünkü gerçekten ağır bi iğneymiş ben uyurken yaptırdım sanki olmamışım gibime geliyor ama o an bile acıyormuş bayaCanim iyiyim cok sukur ama hafif var yine. Pazartesi kendi doktoruma gidicem. Gece acilr gittim cok ilgilenmediler ya. Korkuyorum tekrar biseyler yasamaktan
Yok canım benimkide çok şükür erken teşhis edildi ve önce Allah sonra doktoruma çok güveniyorum 1 dozluk iğneden sonra 1-2 hafta içinde değerim 5'in altına düştü sonra hemen adet oldum uzun sürdü ama şuan 2.adetimi görüyorum şuan iyiyim yani ama Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç gerçekten 1 kere acile gittiğimde orda ki dr.iyiydi sıvı var kanama da olabilir bebeğin keseside yırtılmış olabilir dedi ve o gece müşahade altında kaldım bir daha Rabbim yaşatmasınmerhaba,,,,
ben de kendı hıkayemı anlatayım canım sana ... gecen sene hamıle kaldım 3. beta da gerıleme başladı sonra dedıkı ılk gebelık kendı atıcak ılac ıgne hıcbırsey yok vermıycem dedı 45 gun gectı gelmedı ... sonra ben berbat dayanılmaz bır acıyal gıttımmm 2 lt kan bırıkmıs karnımda kıst olusmuş sağ tupumu kandan parçalanmış... ve ben ölümden dondum... sezeryan ıle kanı kıstı tupu aldılar... zaman gectı duzeldım gebelık ıcın dr gıttıgımde yaşadıkalrımı anlattım ve dr dedıkı zamanında sana verecegı 3 tlt lık ılac be kızım yutacaktın adetınıde dıs bebegıde sökecektı dedı... ben boşu boşuna tüpümden oldum saglıgımdan oldum kocaman bı sezeryan dikişim oldu... sana tavsıyem sakın ama sakın gecıkme guzelım....
Insallah canim benim Allah hic kimseye yasatmasin. Bugun gercekten psikolojimin cok bozuldugunu hissettim. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsunİnşallah olmayacak canım tekrarı ben inanıyorum dualar sayesinde kendimize geliyoruz dualarım seninle. İçini ferah tut iğnenin etkisinden bence çünkü gerçekten ağır bi iğneymiş ben uyurken yaptırdım sanki olmamışım gibime geliyor ama o an bile acıyormuş baya
Amin canım çok zor her an aynı şeyleri yaşama korkusu başım dönüyor benimde bazen midem bulanıyor acaba diyorum daha yeni bitti düşün dış gebelik ama psikoloji böyle işteInsallah canim benim Allah hic kimseye yasatmasin. Bugun gercekten psikolojimin cok bozuldugunu hissettim. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun
Cook geçmiş olsun canım umarim iyisindir şimdiCanim iyiyim cok sukur ama hafif var yine. Pazartesi kendi doktoruma gidicem. Gece acilr gittim cok ilgilenmediler ya. Korkuyorum tekrar biseyler yasamaktan
Evet cnm aynen. Bugun iyiym cok sukurAmin canım çok zor her an aynı şeyleri yaşama korkusu başım dönüyor benimde bazen midem bulanıyor acaba diyorum daha yeni bitti düşün dış gebelik ama psikoloji böyle işte
Sagol cnm cok sukur iyiym :)Cook geçmiş olsun canım umarim iyisindir şimdi
İyi olmana sevindim canım. Düşünmemeye çalışSagol cnm cok sukur iyiym :)
Sagol cnm bnm. Bugun gayet iyiym. Kar yagiyo burda :) dolastik biraz kizimla.karda oynadik Cok iyi geldi:)İyi olmana sevindim canım. Düşünmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?