Dış gebelik sonrası..

Canim iyiyim cok sukur ama hafif var yine. Pazartesi kendi doktoruma gidicem. Gece acilr gittim cok ilgilenmediler ya. Korkuyorum tekrar biseyler yasamaktan
İnşallah olmayacak canım tekrarı ben inanıyorum dualar sayesinde kendimize geliyoruz dualarım seninle. İçini ferah tut iğnenin etkisinden bence çünkü gerçekten ağır bi iğneymiş ben uyurken yaptırdım sanki olmamışım gibime geliyor ama o an bile acıyormuş baya

Yok canım benimkide çok şükür erken teşhis edildi ve önce Allah sonra doktoruma çok güveniyorum 1 dozluk iğneden sonra 1-2 hafta içinde değerim 5'in altına düştü sonra hemen adet oldum uzun sürdü ama şuan 2.adetimi görüyorum şuan iyiyim yani ama Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç gerçekten 1 kere acile gittiğimde orda ki dr.iyiydi sıvı var kanama da olabilir bebeğin keseside yırtılmış olabilir dedi ve o gece müşahade altında kaldım bir daha Rabbim yaşatmasın

Insallah canim benim Allah hic kimseye yasatmasin. Bugun gercekten psikolojimin cok bozuldugunu hissettim. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun

Insallah canim benim Allah hic kimseye yasatmasin. Bugun gercekten psikolojimin cok bozuldugunu hissettim. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun
Amin canım çok zor her an aynı şeyleri yaşama korkusu başım dönüyor benimde bazen midem bulanıyor acaba diyorum daha yeni bitti düşün dış gebelik ama psikoloji böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…