- 23 Haziran 2014
- 377
- 90
- 73
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
ne güzel canım kafayı dağıtmak lazım arada bende de hafif sızı var arada hasta olacak gibi renk var psikolojim bozuldu resmen 8 i gördüm ama acaba diyorum yani benim de oğlum uyansın atıcaz kendimizi dışarı burda kar yok hava güneşli hattaSagol cnm bnm. Bugun gayet iyiym. Kar yagiyo burda :) dolastik biraz kizimla.karda oynadik Cok iyi geldi:)
Ben sivastayim cnmm :))Bu arada ben istanbuldayım sizler nerdesiniz karı görmedik henüz
Yaa bende tokatlıyım elhamdülillahBen sivastayim cnmm :))
Adet olabilirsin cnmYa bu arada biliyor musunuz benim de sol tarafımda sancı başladı ve coook hafif pembe leke yani akıntı gibi bilemedim
Adet için erken değil mi ki 17 sinde iğne oldum daha bir ay bile olmadıAdet olabilirsin cnm
Canim ama degerin dustu ya dis gebelik bitince oluyo isteAdet için erken değil mi ki 17 sinde iğne oldum daha bir ay bile olmadı
Hmm anladım bakalım yarın yeniden beta yapıp doktoru arayacağım gel derse gideceğim sen naptın gittin miCanim ama degerin dustu ya dis gebelik bitince oluyo iste
Ogleden sonra randevum var cnm benimde.Hmm anladım bakalım yarın yeniden beta yapıp doktoru arayacağım gel derse gideceğim sen naptın gittin mi
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz o zamanOgleden sonra randevum var cnm benimde.
Bi sorun cikmadi cnm. Rahim filmi istedi istedi yine. Cok korkuyorumHadi güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Yok cnm yaptirmadm. Doktor istemisti yine istediSen daha once yaptirmismiydin canim hsg
Rahim filmi nasıl çekiliyor zor galiba ben duymadım kimse de de o yüzden soruyorum ayrıca sorun çıkmamasına da sevindim canımYok cnm yaptirmadm. Doktor istemisti yine istedi
Canim bende cekinmedim hic bilmiyorum ama acili oldugunu soyluyolar o yuzden korkuyorumRahim filmi nasıl çekiliyor zor galiba ben duymadım kimse de de o yüzden soruyorum ayrıca sorun çıkmamasına da sevindim canım
Sen söyleyince merak edip araştırdım canım biraz acılı oluyormuş bi alet takıyor o acıtıyor spiral de takmıştı bana bide ilaç verirken biraz isteyene hafif anestezi de verebiliyorlarmış ve gitmeden doktoruna sorup ağrı kesici içersen daha rahat geçiyormuş öyle yazıyorduCanim bende cekinmedim hic bilmiyorum ama acili oldugunu soyluyolar o yuzden korkuyorum
Evet cnm ama korku iste basa bela. Bakalim adet olunca gidicem iste. Bi atlatsaaydim. Omzummda yuk gibiSen söyleyince merak edip araştırdım canım biraz acılı oluyormuş bi alet takıyor o acıtıyor spiral de takmıştı bana bide ilaç verirken biraz isteyene hafif anestezi de verebiliyorlarmış ve gitmeden doktoruna sorup ağrı kesici içersen daha rahat geçiyormuş öyle yazıyordu
Bende yorumları okudum hep çektirmeden önce çok korkmuştum. Ama çektirdikten sonra internette yazılan şeylerin abartı oldugunu düşündümEvet cnm ama korku iste basa bela. Bakalim adet olunca gidicem iste. Bi atlatsaaydim. Omzummda yuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?