Dış gebelik sonrası..

Sagol cnm bnm. Bugun gayet iyiym. Kar yagiyo burda :) dolastik biraz kizimla.karda oynadik Cok iyi geldi:)
ne güzel canım kafayı dağıtmak lazım arada bende de hafif sızı var arada hasta olacak gibi renk var psikolojim bozuldu resmen 8 i gördüm ama acaba diyorum yani benim de oğlum uyansın atıcaz kendimizi dışarı burda kar yok hava güneşli hatta

Ya bu arada biliyor musunuz benim de sol tarafımda sancı başladı ve coook hafif pembe leke yani akıntı gibi bilemedim

Canim bende cekinmedim hic bilmiyorum ama acili oldugunu soyluyolar o yuzden korkuyorum
Sen söyleyince merak edip araştırdım canım biraz acılı oluyormuş bi alet takıyor o acıtıyor spiral de takmıştı bana bide ilaç verirken biraz isteyene hafif anestezi de verebiliyorlarmış ve gitmeden doktoruna sorup ağrı kesici içersen daha rahat geçiyormuş öyle yazıyordu

Evet cnm ama korku iste basa bela. Bakalim adet olunca gidicem iste. Bi atlatsaaydim. Omzummda yuk gibi

Orası öyle tabi insanlar bazen abartabiliyor ağrı eşiği düşük olan insanlara çok zor tabi Şen'de Çan'ını sıkma gelir geçer güzel sonuçlar alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…