- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Sagol cnm ya insallah onumuzde ki ay cekincem mecbur artik. Rabbim hepimize saglik versin. En kisa zamanda da cici bebisler naasip etsinBende yorumları okudum hep çektirmeden önce çok korkmuştum. Ama çektirdikten sonra internette yazılan şeylerin abartı oldugunu düşündüm
Canim hiccc hissetmeden cekinip biter insallah. Allah kolaylik versin. Bizede yaz olurmuBende bugün 14.30 da cektirecegim cok korkuyorum benim icin dua edin kizlar nolur 12 gündür bu günü bekleye bekleye stres oldum zaten kolay atlatayim
Insallah cnm benmOrası öyle tabi insanlar bazen abartabiliyor ağrı eşiği düşük olan insanlara çok zor tabi Şen'de Çan'ını sıkma gelir geçer güzel sonuçlar alırsın inşallah
İlaç içmen daha rahat geçirmeni sağlar canım inşallah rahim açıcı belli bi süre sonra azalıyor acısı sen rahat olursan kasmazsan daha az acı hissedeceksin spiralden biliyorum yani kolaylıkla geçer bugün inşallahTmm. Canim insallah yazarim tabi antibiyotik yazmıştı gunde 1 defa birde aprol agri kesici yazdi sabah 8.30 da.1 tabe içtim birde saat 13.30 da icmeyi düşünüyorum iyice etki etsin diye benim agri esigim cok yüksek ne yapacagim bilmiyorum birde devlette olmamin ayri bir korkusu tabi birde rahim acici alet takilinca bile rahatsiz oluyorum nasil 5 dk hem ona hem aciya dayanacağimInsallah kolay olur ya offf
Gecer cnm gecer insallah korkuyoz ama mecburuz napalimTmm. Canim insallah yazarim tabi antibiyotik yazmıştı gunde 1 defa birde aprol agri kesici yazdi sabah 8.30 da.1 tabe içtim birde saat 13.30 da icmeyi düşünüyorum iyice etki etsin diye benim agri esigim cok yüksek ne yapacagim bilmiyorum birde devlette olmamin ayri bir korkusu tabi birde rahim acici alet takilinca bile rahatsiz oluyorum nasil 5 dk hem ona hem aciya dayanacağimInsallah kolay olur ya offf
Hic spiral taktirmadim ben bana doktor smear alirken birde kurtajlardan sonra takıyordu en fazla 1.5 dakika onda bile kasim kasim kasiliyordum umut ediyorumnki stres yaptığıma degmeyecek iyiki ışteyim bugün yoksa ölurdum herhalde öğlene kadar simdi bile dusündukce stresten karnim ağrıyorİlaç içmen daha rahat geçirmeni sağlar canım inşallah rahim açıcı belli bi süre sonra azalıyor acısı sen rahat olursan kasmazsan daha az acı hissedeceksin spiralden biliyorum yani kolaylıkla geçer bugün inşallah
Aynen ben tekrarlayan düsükler yüzünden olacağım insallah temiz cikar da bir problem teskil etmez hepimiz icinGecer cnm gecer insallah korkuyoz ama mecburuz napalim
Insallah cnm hayirlisiyla temiz sonclar cikar. En kisa zamanda saglikli bi bebegin olur insallahAynen ben tekrarlayan düsükler yüzünden olacağım insallah temiz cikar da bir problem teskil etmez hepimiz icin
Bende ayni durumdayim cnm. Kizim 27 aylik. Bi dusuk yaptim. Sonrada dis gebelik oldu. Henuz kismet olmadi bizede bi kardesİnsallah hepimizin canım kizima kardes istiyoruz ama ikidir kısmet olmadi VARDIR ALLAHIN BİR BİLDİĞİ KISMET DEĞİLMİŞ
CAnım hiç Zor degil sakın kasma kendini çok da kısa sürüyor kafanda büyütme burda yazılanlar hepsi abartıTmm. Canim insallah yazarim tabi antibiyotik yazmıştı gunde 1 defa birde aprol agri kesici yazdi sabah 8.30 da.1 tabe içtim birde saat 13.30 da icmeyi düşünüyorum iyice etki etsin diye benim agri esigim cok yüksek ne yapacagim bilmiyorum birde devlette olmamin ayri bir korkusu tabi birde rahim acici alet takilinca bile rahatsiz oluyorum nasil 5 dk hem ona hem aciya dayanacağimInsallah kolay olur ya offf
Aralik ayinin 2sinde gittim 13 e gun verdi bu arada gecen 11 gun hergun hsg rahim filmi farkli farkli seyler okudum kimisi cok zordu ağlayarak ciktim kimisi Allah kimseye yasatmasin vs.vs.uzayip gitti olumlu yazan birkaç kisi onlarda ya anestezili olmus ya da c kollu makinede olup az aci çekmişler ben devlette olacagim bugün doktora sorsam c kollu mu diye yok degil derse tmm o zaman kalsin mi diyecegimC
CAnım hiç Zor degil sakın kasma kendini çok da kısa sürüyor kafanda büyütme burda yazılanlar hepsi abartı
Senin kiz kucukmus daha zamanı vardır ben ilk kizimda hicbirsey görmedim ama 2.de kalbi durdu .3 de dis gebelik kimyasal gebelik arasi gittim geldim neyse umarim 4.gebeligimiz olumlu sonuçlanır kucagimiza alırız benim kizim 6 yasinda benim yas 30 senin yas kacBende ayni durumdayim cnm. Kizim 27 aylik. Bi dusuk yaptim. Sonrada dis gebelik oldu. Henuz kismet olmadi bizede bi kardes
Insalahh :)) Ben 28 yasindayim cnm :))Senin kiz kucukmus daha zamanı vardır ben ilk kizimda hicbirsey görmedim ama 2.de kalbi durdu .3 de dis gebelik kimyasal gebelik arasi gittim geldim neyse umarim 4.gebeligimiz olumlu sonuçlanır kucagimiza alırız benim kizim 6 yasinda benim yas 30 senin yas kac
Yaa bende 29Insalahh :)) Ben 28 yasindayim cnm :))
Ayni yaslardayizz hep demekki :) genc hatunlarYaa bende 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?