- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Canım benim sevindim adına darısı F Fosforlukuzu ya inşallah geçmiş olsun sonuçlarını almadın ama demiKızlar kusura bakmayin nolur yazamadim yeni ewe geldim saat 2.30 da burda ol demislerdi ama doktor 3 te geldi 3 kişiydik anestesiz olan 1 kadin da ilk giren anestezili girdi onu cok bekledik ayilmasini ( orda calistigi icin kari koca torpilliydi)neyse gelelim mevzuya kizlar 10 günlük stres sıkıntı korku hepsi boşaymış bunu ciddi ciddi söylüyorum anlatıyorum yapilisini kizlar dinleyin .Normal sedye türü masaya yatiriyirlar ordan rahim acici aleti yerlestiriyorlar ardindan batikonla rahminin icini temizliyorlar mikroba karsi cok aman aman agrimiyir sonra aleti görmedim ama incecik ip incecik diyorum yavas yavas siviyi veriyorlar o verdikleri an biraz yakıyor sanki icinizde birsey var ama anlattigim gibi gözünüz korkmasin sonrasinda sırasıyla once sag tupe sıvıyı veriyorlar sonra sol tupe veriyorlar hicc acimiyir demiyorum bakın dikkat edin ama bunun icinmi 10 gündür stresim dedimm ciktigimda anlatıldığı gibi zor değilmiş hatta bu degil herhalde diye daha acisini bekliyordum beni az çok tanidiniz üstelik devlet hastanesinde anestesiz çektirdim saat 14.00 tede girmeden yarim saat once agri kesici almistim ama onunla alakası yoktur bence
Sagol canim benim yazdim asagidaCanımmelegim_06 ne yaptın?
Yok canim yarin alacagim ama sol tup tikaliymisCanım benim sevindim adına darısı F Fosforlukuzu ya inşallah geçmiş olsun sonuçlarını almadın ama demi
Anlayamadım bende bakalım doktorun ne dicek inşallah bi kolaylıkla açılır gelir geçer inşallahYok canim yarin alacagim ama sol tup tikaliymis
Ayy insalaah cnm icime su serptin yaCanim inan hic gerek yok dedigim gibi ben cok hassasim agri esigim cok yüksek olduğu halde dedim bu muymus acı yani gerçekten abartmislar 10 gun stres stres hepsi bosmus baska bir derdine verirsin 700 az degil yinede sen bilirsin zaten zor olsaydi kesin derdim bisa agri cekme diye ama inan cik hafif nur sanciydi degmez anesteziye
Özeller tutturduğuna yapıyor valla bana sadece kürtaja 1500₺ dedi arkadaş vardı 800₺ ye yaptılar yatış tahlil toplam indirimli!!! 1300₺ ye yaptılar eğer kalabalık değilse oralarda da devlete git eşim bana da demişti ama ben arkadaştan dolayı gitmedim açıkcası bide burda devlet çok fena kabalık filanAyy insalaah cnm icime su serptin ya
Cnm gercekten oyle. Dis gebeligi anlamadi devlette ki iki doktor. Ozelde tedaviye basladim. Bi gece devlete acile gitmek zorunda kaldim ve bakmadilar. Nerde tedavi oluyosan oraya git ugrastirma bizi dediler ve bimere sikayet ettim. Ozel cok pahali evet 10 dk lik ssey icin dusunduruyo beni 700 tl vermekÖzeller tutturduğuna yapıyor valla bana sadece kürtaja 1500₺ dedi arkadaş vardı 800₺ ye yaptılar yatış tahlil toplam indirimli!!! 1300₺ ye yaptılar eğer kalabalık değilse oralarda da devlete git eşim bana da demişti ama ben arkadaştan dolayı gitmedim açıkcası bide burda devlet çok fena kabalık filan
LBu arada ben kizima normal dogum yapmıştım sakin normal dogum yapmissin bana acidigini söyleme normalin yaninda bu ne ki dedi ama dedigi gibiymis düşün makyajli gitmistim dedim hepsi akar ağlarım felann tertemiz ciktim hicbirsey olmamis gibi sadece panikle biraz kastim kendimi o da bosaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?