- 23 Haziran 2014
- 377
- 90
- 73
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Bide acı olacak diye alıştır kendini arkadaşım gibi rahat geçince sürpriz olsun acı olursa ki inşallah olmaz o zamanda biliyordum olacağını dersin ben hep kötüye hasırlarım kendimi iyi olursa sürpriz olurGunaydin kizlar. Devlette cekinmeye karar verdim bende. Agriyi aciyi goze aldim artk.nolcaksa olsun :)) bu hafta randevu almaya giderim. Ne zamana verirlerse. Kendi doktorum adet bittigi gun vekicez demisti. Onlarda oyle mi yapar
Dogru diyosun cnm benm. En fazla ne kadar zor olabilir ki dimi. Bende agri kesici falan icerim gitmeden. Gecer ya napalim. Bebisler icin gerekli bunlarBide acı olacak diye alıştır kendini arkadaşım gibi rahat geçince sürpriz olsun acı olursa ki inşallah olmaz o zamanda biliyordum olacağını dersin ben hep kötüye hasırlarım kendimi iyi olursa sürpriz olur
Aynen arkadaşın dediği gibi boşuna verme para başka bi ihtiyacına çocuğuna kullanırsın filanSabah 08.00 de 1 tane aprol fort agri kesici aldim oglen yemegini yedim saat 14.00 te aprol fort yine aldim saat 15.30 da hsg ye girdim aprol fort rahim ici agrilarini azaltiyormus prospektus de okumustum onu da ic acin hafifler ama inan kolay geçecek iyiki ozele gidip o kadr para vermemisim diyeceksin sadece 5 dk her iki tupun toplam dakikasi düşünsene o kadar az sanki parcami aldiriyoruz ya da canli canli kurtaj mi yapiyorlar bunlari dusunerek gir cunku ben oyle yaptim 5 dk ya ustelik zor da degil
Sende sağol canım böyle durumlarda cesaret oluyor insanaTamam kizlar aynen oyle yapicam vok saagolun hepiniz
Canim bende izindeyim :) kizimla ugrasiyorum evde mart gibi ise basliycam tekrar:)Eee biraz kafanı dağıt neler yapıyorsunuzmelegim_06 sen çalışıyorsun ne iş yapıyorsun ben diplomalı annemin evdeyim F Fosforlukuzu da galiba benim gibi evde oğlum kreşte ben şimdi onu almaya gidicem
Insaat muh.bende cnm. Kamuda calisiyorum taseron olarak :))Kamu yonetimi mezunuyum mesleğim Güvenlik görevlisi30 yaşındayım Ankaradayim
Ya evde iş güç bitmiyor herşey gözüne batıyor çalışmadım hiç belki çalışsam zorluğunu görsem bende aynısını düşünürümÇalışmak güzel de calismamak daha bi iyi gibi hem çocuğun la ilgileniyorsun hem ewindesin kar kis yok
Bi süre sonra hasta oluyor insan ama ben öyleyim meselaBen ewcimenim ewi cok seviyorum bugunde ewdeyim temizlik hastasiyim ewde durup is yapmak beni mutly ediyor
Senin işinde zor 7/24 aynı insanla Allah yardım etsinBende calismaktan cok evde durmayi seviyorum acikcasi. Evet saatleri cok iyi haftaici 8.00 -17.00 ama eve cok alistim. Calismak zorlarmi bilmiyorum :) zaten isi biraksam da ilerde istedigim zaman tekrar girme sansim var. Rahat isim var ama bayan olarak araziye gitmek biraz sıkıntılı. Birde benim esimde ayni kurumda kadrolu insaat muh. Esimle 24 saat ayni ortamda bulunmak biraz sıkıntılı. Acikcasi biraz kiskanc. Arada sorunlar yasadik :)
İkimizinde işi zor valla bende eşim de kıskanç değiliz yA olsa nolurdı bilmiyorumBende ayniyim canim esimle birlikte ayni yerdeyiz iş yerimiz ayni surekli görüyorum aksam birlikte dönüyoruz birlikte ewdeyiz yani hic ozlemiyoruz birbirimizibizdede ben kiskancim malesef hic iyi olmuyor esim hep kizlarin içinde benim ortamda sadece 3 erkek var ama kıl oluyorum bellide ediyorum maleseff hic iyi birsey değil sinir hastasi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?