Dış gebelik sonrası..

Gunaydin kizlar. Devlette cekinmeye karar verdim bende. Agriyi aciyi goze aldim artk.nolcaksa olsun :)) bu hafta randevu almaya giderim. Ne zamana verirlerse. Kendi doktorum adet bittigi gun vekicez demisti. Onlarda oyle mi yapar
Bide acı olacak diye alıştır kendini arkadaşım gibi rahat geçince sürpriz olsun acı olursa ki inşallah olmaz o zamanda biliyordum olacağını dersin ben hep kötüye hasırlarım kendimi iyi olursa sürpriz olur

Dogru diyosun cnm benm. En fazla ne kadar zor olabilir ki dimi. Bende agri kesici falan icerim gitmeden. Gecer ya napalim. Bebisler icin gerekli bunlar

Sabah 08.00 de 1 tane aprol fort agri kesici aldim oglen yemegini yedim saat 14.00 te aprol fort yine aldim saat 15.30 da hsg ye girdim aprol fort rahim ici agrilarini azaltiyormus prospektus de okumustum onu da ic acin hafifler ama inan kolay geçecek iyiki ozele gidip o kadr para vermemisim diyeceksin sadece 5 dk her iki tupun toplam dakikasi düşünsene o kadar az sanki parcami aldiriyoruz ya da canli canli kurtaj mi yapiyorlar bunlari dusunerek gir cunku ben oyle yaptim 5 dk ya ustelik zor da degil

Aynen arkadaşın dediği gibi boşuna verme para başka bi ihtiyacına çocuğuna kullanırsın filan

Bende yapı ressamlığı öğretmenliği okudum alım çok az özelde iş var baya ama eşim istemiyor evdeyim. Kamu da olda taşeron vs iyi maaşları saatleri

Çalışmak güzel de calismamak daha bi iyi gibi hem çocuğun la ilgileniyorsun hem ewindesin kar kis yok

Bende calismaktan cok evde durmayi seviyorum acikcasi. Evet saatleri cok iyi haftaici 8.00 -17.00 ama eve cok alistim. Calismak zorlarmi bilmiyorum :) zaten isi biraksam da ilerde istedigim zaman tekrar girme sansim var. Rahat isim var ama bayan olarak araziye gitmek biraz sıkıntılı. Birde benim esimde ayni kurumda kadrolu insaat muh. Esimle 24 saat ayni ortamda bulunmak biraz sıkıntılı. Acikcasi biraz kiskanc. Arada sorunlar yasadik :)

Senin işinde zor 7/24 aynı insanla Allah yardım etsin

Bende ayniyim canim esimle birlikte ayni yerdeyiz iş yerimiz ayni surekli görüyorum aksam birlikte dönüyoruz birlikte ewdeyiz yani hic ozlemiyoruz birbirimizibizdede ben kiskancim malesef hic iyi olmuyor esim hep kizlarin içinde benim ortamda sadece 3 erkek var ama kıl oluyorum bellide ediyorum maleseff hic iyi birsey değilsinir hastasi oluyorum

İkimizinde işi zor valla bende eşim de kıskanç değiliz yA olsa nolurdı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…