- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Canim ben kiskanc degilim esimde bende erkeklerin arasindayiz benim isim daha zor oluyo birbirimize giriyoz. Suan calisma calisma calisma diye triplerdeBende ayniyim canim esimle birlikte ayni yerdeyiz iş yerimiz ayni surekli görüyorum aksam birlikte dönüyoruz birlikte ewdeyiz yani hic ozlemiyoruz birbirimizibizdede ben kiskancim malesef hic iyi olmuyor esim hep kizlarin içinde benim ortamda sadece 3 erkek var ama kıl oluyorum bellide ediyorum maleseff hic iyi birsey değil sinir hastasi oluyorum
İkimizinde işi zor valla bende eşim de kıskanç değiliz yA olsa nolurdı bilmiyorum
Aman boşver çalışma madem sende evi seviyorsun bende istedim çalışma hayallerim vardı özel istiyordum sürekli kendimi geliştirmek çok da iyi yerde şartlarda işe başlıyordum istemedi bende diplomalı anne oldumCanim ben kiskanc degilim esimde bende erkeklerin arasindayiz benim isim daha zor oluyo birbirimize giriyoz. Suan calisma calisma calisma diye triplerde(
Aman boşver çalışma madem sende evi seviyorsun bende istedim çalışma hayallerim vardı özel istiyordum sürekli kendimi geliştirmek çok da iyi yerde şartlarda işe başlıyordum istemedi bende diplomalı anne oldum
Cnm onemli olan esinin tavri sinirlenme:)) sonucta senle evlenmis. Gerisi bos :)Valla 15 16 tane kiz var etrafinda coguda zaten mini etekli sarışınlabali sinirrr oluyorum esimden yana sıkıntı yok ama çalıştığı yer beni deli ediyor esim kıskanır bellu etmez ben de hem kiskanirim hem belli ederim
Insallah cnm benim sifa olsun. Hayirli bebislere vesile olsn :)Merhaba hanımlar. Yarından itibaren inşallah İbrahim Saraçoğlunun brokoli kürüne başliyacagim insallah fayda görürüz
Aminnn hepimize insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olurInsallah cnm benim sifa olsun. Hayirli bebislere vesile olsn :)
Insallah cnmAminnn hepimize insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur
Canim oncelikle gecmis olsun. Evet degerlerin biraz sıkıntılı. Banada dusuk yapiyosun deyip yollamislardi. Halbuki dis gebelikmis ve ben gec kalmistim. Oncelikle duzenli olarak hvg yaptir. Cunku benim 120lerden 600lere cikmisti anormal bi artisti.dedigin gibi sag kasikta batmalar oluyordu. Sen kesinlikle ihmal etme. Umarim dis gebelik degildirMerhaba hayırlı cumalar arkadaşlar siz tecrübelisiniz o yüzden size de sormak izliyorum..
Salı günü beta hgc 122 idi Perşembe 127 olmuş. Tabi ki ultrason da bişey göremedik. Doktor kendi de düşebilir ama dış gebelik şüphem de var dedi. Cumartesi yani yarın tekrar bakılacak bhgc değerine. Benim hiç kanamam filan yok. Sadece sarı akıntı var azıcık. Ama belim batıyor bazen sağ kasığım şişlik hissi ağrı ve göbeğim de batmalar oluyor. 127 tehlikeli bir değer mi yani bu değer de hemen iç kanama filan olmaz değil mi ? Beni neler bekliyor yaşayanlar bilgi verebilir mi lütfen?
Ha eger dis gebeliksede korkma degerlerin az oldugu icin ya kendi dusmesini beklerler yada bi cogumuza yapildigi gibi igne vururlar o sekilde dusururler. Ic kanama hangi durumda olur net bilmiyorumMerhaba hayırlı cumalar arkadaşlar siz tecrübelisiniz o yüzden size de sormak izliyorum..
Salı günü beta hgc 122 idi Perşembe 127 olmuş. Tabi ki ultrason da bişey göremedik. Doktor kendi de düşebilir ama dış gebelik şüphem de var dedi. Cumartesi yani yarın tekrar bakılacak bhgc değerine. Benim hiç kanamam filan yok. Sadece sarı akıntı var azıcık. Ama belim batıyor bazen sağ kasığım şişlik hissi ağrı ve göbeğim de batmalar oluyor. 127 tehlikeli bir değer mi yani bu değer de hemen iç kanama filan olmaz değil mi ? Beni neler bekliyor yaşayanlar bilgi verebilir mi lütfen?
İnşallah canım bir oğlum var ondan öncekiler düşmüştü ben oğlumda aşılama ile olmuştu ben de olmuyor yani vazgeçtim ikinci bebekten çok istersem yıllar sonra yine aşılama yaptırırım tek dileğim dış gebelikse eğer bundan kurtulmak bir an önce.. Yarın ki bhgc ne çıkcak bakalım sabah 9 da gidicemCanim oncelikle gecmis olsun. Evet degerlerin biraz sıkıntılı. Banada dusuk yapiyosun deyip yollamislardi. Halbuki dis gebelikmis ve ben gec kalmistim. Oncelikle duzenli olarak hvg yaptir. Cunku benim 120lerden 600lere cikmisti anormal bi artisti.dedigin gibi sag kasikta batmalar oluyordu. Sen kesinlikle ihmal etme. Umarim dis gebelik degildir
Kanamam da yok ki inşallah kendi düşer bir an önceHa eger dis gebeliksede korkma degerlerin az oldugu icin ya kendi dusmesini beklerler yada bi cogumuza yapildigi gibi igne vururlar o sekilde dusururler. Ic kanama hangi durumda olur net bilmiyorumAy12live arkadasimiz daha iyi bilir sanirim. O aameliyat olmustu
Allah oglunu sana bagislasin cnm. Umarim degildir dis gebelik. Zaten doktor yarin dis gebelik dese bile degerin az oldugu icin cabuk dusurulur sanirim. Sikma canini. Allah sifa versin. Bizide haberdar etİnşallah canım bir oğlum var ondan öncekiler düşmüştü ben oğlumda aşılama ile olmuştu ben de olmuyor yani vazgeçtim ikinci bebekten çok istersem yıllar sonra yine aşılama yaptırırım tek dileğim dış gebelikse eğer bundan kurtulmak bir an önce.. Yarın ki bhgc ne çıkcak bakalım sabah 9 da gidicem
Çok teşekkür ederim canım ilgin için haber edicem mutlakaAllah oglunu sana bagislasin cnm. Umarim degildir dis gebelik. Zaten doktor yarin dis gebelik dese bile degerin az oldugu icin cabuk dusurulur sanirim. Sikma canini. Allah sifa versin. Bizide haberdar et
Rica ederim cnm iyi haberlerle gel insallah :)Çok teşekkür ederim canım ilgin için haber edicem mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?