Dış gebelik sonrası..

Canım çok gecmiş olsun dış gebelik gibi değerlerin düşük beklerler aslında F Fosforlukuzu anlatmış herşeyi sağolsun bhcg yi ihmal etme ama düşük diye güvenme

Canım çok gecmiş olsun dış gebelik gibi değerlerin düşük beklerler aslında F Fosforlukuzu anlatmış herşeyi sağolsun bhcg yi ihmal etme ama düşük diye güvenme
Etmem canım teşekkür ederim yarın ne kadar düşmüş ya da çıkmış görücez ama düştüğünü sanmıyorum hiç kanamam yok dış gebelikse eğer ilerliyor muhtemelen sabah ola hayr ola

Etmem canım teşekkür ederim yarın ne kadar düşmüş ya da çıkmış görücez ama düştüğünü sanmıyorum hiç kanamam yok dış gebelikse eğer ilerliyor muhtemelen sabah ola hayr ola
Canım kanama ile değerin düşmüyor bende leke arttıkça değer de arttı alakalı olmadığını düşnüyorum ha belki değer 0 olursa adet kanaması olur o ayrı

Kasıklarım çekiliyor sanki acıyor ağrıyor yırtılcak gibi his oluyor normal mi ya evham mı yapıyorum acaba evde kimse de yok daha da kuruntu yapıyorum

Devletteki bi doktor ameliyat olacaksan bakarim demisti bende olcam demistim onu hatirlamis olabilirsin :) sonrada sikayet ettm zaten :/
Devletteki doktorları zaten anlamıyorum rutin beta tahliline gittim devlete muayene etmeden tahlil yapmazmış ne meraklısın dedim arkasından tabi kabul etmediğim için göremedim kendisini

Bu arada acile gidip rahimde kan toplanmış olan kimdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…