- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
İnşallah canım :)Rica ederim cnm iyi haberlerle gel insallah :)
Canım çok gecmiş olsun dış gebelik gibi değerlerin düşük beklerler aslında F Fosforlukuzu anlatmış herşeyi sağolsun bhcg yi ihmal etme ama düşük diye güvenmeMerhaba hayırlı cumalar arkadaşlar siz tecrübelisiniz o yüzden size de sormak izliyorum..
Salı günü beta hgc 122 idi Perşembe 127 olmuş. Tabi ki ultrason da bişey göremedik. Doktor kendi de düşebilir ama dış gebelik şüphem de var dedi. Cumartesi yani yarın tekrar bakılacak bhgc değerine. Benim hiç kanamam filan yok. Sadece sarı akıntı var azıcık. Ama belim batıyor bazen sağ kasığım şişlik hissi ağrı ve göbeğim de batmalar oluyor. 127 tehlikeli bir değer mi yani bu değer de hemen iç kanama filan olmaz değil mi ? Beni neler bekliyor yaşayanlar bilgi verebilir mi lütfen?
Etmem canım teşekkür ederim yarın ne kadar düşmüş ya da çıkmış görücez ama düştüğünü sanmıyorum hiç kanamam yok dış gebelikse eğer ilerliyor muhtemelen sabah ola hayr olaCanım çok gecmiş olsun dış gebelik gibi değerlerin düşük beklerler aslında F Fosforlukuzu anlatmış herşeyi sağolsun bhcg yi ihmal etme ama düşük diye güvenme
Canım kanama ile değerin düşmüyor bende leke arttıkça değer de arttı alakalı olmadığını düşnüyorum ha belki değer 0 olursa adet kanaması olur o ayrıEtmem canım teşekkür ederim yarın ne kadar düşmüş ya da çıkmış görücez ama düştüğünü sanmıyorum hiç kanamam yok dış gebelikse eğer ilerliyor muhtemelen sabah ola hayr ola
Haklısın canım daha düşüklerim kanamayla olunca öyle düşündümCanım kanama ile değerin düşmüyor bende leke arttıkça değer de arttı alakalı olmadığını düşnüyorum ha belki değer 0 olursa adet kanaması olur o ayrı
Canım 15 aylık oğlum :)Maşallah oğlun kaç yaşında bizimkiler 26 aylık ortalama kızlarla
Allah bağışlasın canım küçükmüş paşaCanım 15 aylık oğlum :)
Evet canım bir de kardeşi olursa beraber büyürler demiştik ama nasip erteliycez bir süre artıkAllah bağışlasın canım küçükmüş paşa
Canım evham yapma ama artarsa da git acile F Fosforlukuzu acilen gidip ameliyat olmuştu Allah korusunKasıklarım çekiliyor sanki acıyor ağrıyor yırtılcak gibi his oluyor normal mi ya evham mı yapıyorum acaba evde kimse de yok daha da kuruntu yapıyorum
Yok kuzum ben ameliyat olmadim acil gidip kurtaja alip igne yaptilarCanım evham yapma ama artarsa da git acile F Fosforlukuzu acilen gidip ameliyat olmuştu Allah korusun
Ya pardon o zaman ben öyle hatırladımYok kuzum ben ameliyat olmadim acil gidip kurtaja alip igne yaptilar
Ya pardon o zaman ben öyle hatırladım
Devletteki doktorları zaten anlamıyorum rutin beta tahliline gittim devlete muayene etmeden tahlil yapmazmış ne meraklısın dedim arkasından tabi kabul etmediğim için göremedim kendisiniDevletteki bi doktor ameliyat olacaksan bakarim demisti bende olcam demistim onu hatirlamis olabilirsin :) sonrada sikayet ettm zaten :/
Çok şiddetli değil canım ağrı sürekli değişiyor sırtım falan batıyor şimdi de az kaldı sabaha neyse kiCanım evham yapma ama artarsa da git acile F Fosforlukuzu acilen gidip ameliyat olmuştu Allah korusun
Canım ağrı kesici içsenÇok şiddetli değil canım ağrı sürekli değişiyor sırtım falan batıyor şimdi de az kaldı sabaha neyse ki
Olur aslında canım kafa kalmadı hiç ya aklıma gelmedi alayım bir ağrı kesici insan sağlıklı düşünemiyor gerçekten :)Canım ağrı kesici içsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?